selam kizlar..
yalnizca anne sütü veren var mi bebeğine?
bende sadece anne sütü veriyorum canım..
ama arada bi de sab gaz ilacı veriyorum..gerçi faydası var mı yok mu anlamadım ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kizlar..
selam kizlar..
selam kizlar..
bu cocuk niye her emdiginde sütü bogazina kaciriyor korkuyorum valla
ben izmirde oturuyorum dicem o ki izmirde kalça usg nerde çektirdiniz çektiren olduysa biz hala yaptırmadık
merhaba kızlaaar! ne zamandır okuyorum ama giriş yapamadım bir türlü. çok uzun zaman oldu yazmayalı.
geçen gün ağda yaptım, üzerimden gerçek anlamda büyük bir yük kalktı. normal doğum yapan biri olarak çok zor olur diyordum ama çok da zor olmadı. tertemiz hissediyorum kendimi. darısı sizlerin başına.
ben varım. süt dışında sadece d vitamini geçti bebişimin boğazından.
ben varımselam kizlar..
epizyo yokmu cnm sende?
ben korktum yaptiramadim
biberonla süt verdiğinizde kaç cc veriosunuz??
bende yalnizca anne sütü veriorum ama annem kir artik inadini mama da ver aç bu çocuk dio.
dr sütün yeterli dio aklim çok karişik.
eşimde arada mama verelim dio..
iyi akşamlar canım bende izmirde oturuyorum gazi hastanesınde doğum yapmıstım hastanede yapıyorlar kalça usgsını
var canım. ama dikişler kaynadı artık. 30. günde yaptım ağdamı ben. çok da dikkat ettim ayrıca.
fiyatı ne kadar acaba?:26:
kendimi kötü hissediyordum valla. bir de bende basur var. olur da ciddi ağrım olur, doktora falan giderim diye temizledim kendimi. iyi de oldu. bence sen de yapabilirsin. otur bir aynanın karşısına yavaş yavaş yap. acıdığı yerde bırakırsın.ay tebrik ederim ben cesaret edemedim
bende sadece anne sütü veriyorum birde d vitamini bir ara rezene çayı verdim ama bir defa sonra istemedi zaten içmiyor ha birde su veriyorum her emmeden sonra
bu arada annemde ısrarla bu çocuk doymuyor mama ver dedi bende yapıp veriyorum ama içmiyor demekki doyuyor kuzu
bence anne sütü yetiyorsa ne gerek var mamaya her kafadan bir ses çıkıyor herkes bildiğini söylüyor ama çocuk doyuyorsa kilo alıyorsa bence gerek yok şimdilik zaten çok küçük midesi neden doymasın ki 3 aylık olunca belki o zaman anne sütü yanında mama da verebilirim doymayacağı için
ayrıca bu gece bebem uyumadığı için ona bağırdım ve söylendiğim için çok kötü hissediyorum kendimi ufacık masuma ben neden böyle yaptım diye oturup ağladım ben kötü bir annemiyim ya ne zaman geçicek bu gaz illeti bugün sarılıp sarılıp ağladım bebeğime o da bakıyor yüzüme yazık iyice bozdum kafayı galiba ben benim gibi olan varmı aranızda
kendimi kötü hissediyordum valla. bir de bende basur var. olur da ciddi ağrım olur, doktora falan giderim diye temizledim kendimi. iyi de oldu. bence sen de yapabilirsin. otur bir aynanın karşısına yavaş yavaş yap. acıdığı yerde bırakırsın.
üzme kendini arada gliolar öle banada bu sabah allahim al canimi dedim en sonunda.eşimde bakio garip garip.derin derin .bikaç nefes aliorum geçio.uykusuzluk sersem edio bizi büyük ihtimalle.
süt sağiyomusun hiç?biberonla veriomusun?
biberonla süt verdiğinizde kaç cc veriosunuz??
bende yalnizca anne sütü veriorum ama annem kir artik inadini mama da ver aç bu çocuk dio.
dr sütün yeterli dio aklim çok karişik.
eşimde arada mama verelim dio..