2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi gecmiş olsun :46::46: darısı başımıza.. kaç tane yaptılar bi anlatıver be yaw..

sağol cnmm 3 tane yapıyolar malesef koldan yapılan verem 2 bacaktanda karmayı yapıyolar çok ağladı kuzumm:25:ocakta aşısı yok şubatta varmış oda karma 2 bacaktan gene:30:rota aşısınıda doktorumuz yapıcak ama o damlaymışş tadıda çook güzelmiş onuda ocağın ilk haftası yaptırıcamm eve gidince ağrı kesici ver aşı yerleri ağrır dedi hemşire ateş yapmaz bidaha vermene gerek yok dedi ama ben tetikteyim sürekli ölçücemm tabiki

ocak sonu subat başı gibi. gelecen de mi oturmaya kambersiz düğün olmaz bakkk :52:

benim ebe hemşirem bana ilaç tavsiye etmedi o da sağlık ocağında çalışıyo bunu anlatmaya çalışıyorum neyse uzadı..

toprak bi uyudu saat 5 de, iki kere emmeye kalktı sadece bu saate kadar. bütün gün uyumamanın keyfini sürüyo heralde. bi de arada bi ev telefonu caldı uyandı. gerizekalı türk telekom banttan reklam yapıyo acayip sinirlendim zor uyuttum geri :S

prop geçmiş olsun demire üzüldüm ya :(

ben de yatayım iyi geceler iyi nöbetler..

zeynep ev telefonunun sesi kapanıyosa kapat anacım ben öle yapıyorum, ev de cep te kapalı, ay zaten zar zor uyuyo bi de böle bi şi için uyansa gıcık olurum...

Hafta sonu gündüz tam uyuttuk kuzuyu deli gibi kapı çalmaya başladı, noluyo ya dedim, duysan sanki alacaklı gelmiş gibi, eşim gitti açtı, cırtlak bi karı su tanıtımı yapıyolarmış yeni açılmış burda onun için gelmiş, lan hırt nasıl bi kapı çalmadır öle, valla kapıyı ben açsaydım kesin ağzına ederdim onun, o promosyon suları da dötüne sokar gönderirdim...

offfffff uyumuyor ısrarla uyumuyor geceyle gündüzü iyice karıştırdı nasıl ayırt edecek bilmiyorum artık bir an önce geceyle gündüzü ayırsada bu saçma sapan durum bitse

Canım geceyi gündüzü sen öğretcen ona, onun bunu kendi başına öğrenmesi zor...

Mesela ben şöle alıştırdım, gündüzleri televizyonu veya radyoyu açık bırakıyorum mesela, bulaşık yıkıyorum, yemek yapıyorum bunların sesini hep duymasını sağlıyorum, her gün bu sesleri duyuyo ve hava aydınlıkken bunların normal olduğunu öğreniyo, tabii abartıp çok da aşırı fazla ses yapmıyorum onu çok rahatsız etmeyecek kadar...

Gece de, saat 9-10 gibi altını açıyorum debeleniyo bi 15-20 dakika altı açık, çok seviyo öle takılmayı, ben o arada masaj yapıyorum onun karnına, babasıyla beraber oynuyoruz onunla, sonra küvetini hazırlayıp bi güzel yıkıyoruz, yıkandıktan sonra vücudunu bi güzel kremliyoruz masaj yaparak sonra da pijamalarını giydiriyorum, ışıkları loş hala getiriyoruz televizyonun sesini kısıyoruz ya da kapatıyoruz, ben hemen emzirmeye başlıyorum emerken uyuya kalıyo, uyuyunca ışıkları kapatıyorum sabaha kadar uyuyo, ama bunu öğretene kadar anam ağladı, biraz sabırlı olmak lazım...

Arada huysuzluğu tuttuğu zaman geceyi gündüzü iplemiyo tabi ama genel olarak haftalarda bu düzen devam ediyo...

bütün gece ıkındı dedim ya. Az evvel operasyon yaptım oğluma :) . bacaklarını karnına doğru bastırdım makatını da parmaklarımla iki yana açtım önce bi kaç pırttan sonra koyu kıvamlı kaka yapmaya başladı. Aynı şekilde 3 belki 4 seferde içini boşalttı yavrum. şimdi mutlu mutlu etrafı izliyor meğer kabız olmuş. Kakası hiç bu kadar koyu olmamıştı. Ih ıh ıh yapmaktan helak olmuştu yavruşkom. :nazar:

Anaaaa kız karnıbahar mı yedin, bende istim ama cesaret edemedim kuzuma gaz yapar diye, çocuk patlamıştır gazdan, geçmiş olsun valla...sanada afiyet olsun..

gece 3 sabah 6.30 arası ayaktaydık :) aglamalarına artık babası da kalktı, bı o uyutmaya çalıştı bı ben, ama bı ıse yaramadı. benım cocuk ınat bıraz da. sbh 6.30da da cevırdı kafayı uyudu. beyfendının keyfı nasıl ısterse oyle oluyo. ben de uyudum o saatte kocam da gerı yatmıyım dedı kalktı ıse gıttı :(

Benim kocam da dün gece 3 den 5 e kadar nöbetteydi, ben 2 saat uyudum sonra ben devraldım kuzumu, napalım öle idare ediyoz uyandımı...

nalan bende tırsıyordum tırnak makası ile kesmeye normal makasların en miniği varya ucu hafif ovallerden onunla kesim çok rahat o makasların bebekler için olanı var ondan alacam
o minik tırnak makasları bile büyük geliyor minicik tırnakara

öle mi, bende alim o zaman ondan, çok korktum geçen sefer ya, bütün gün ağladım valla, insanın içi acıyo yavrusuna bi şi olunca..

selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça

selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça

saçların çok güzel asoş yani cinsi güzel. yine uzarlar, bence değişiklik yap tabi yine sen bilirsin :)

geçmiş olsun sezencim atlattınız sayılır.. bugün ve gece önemli artık. darısı başımıza..

sağol cnmm 3 tane yapıyolar malesef koldan yapılan verem 2 bacaktanda karmayı yapıyolar çok ağladı kuzumm:25:ocakta aşısı yok şubatta varmış oda karma 2 bacaktan gene:30:rota aşısınıda doktorumuz yapıcak ama o damlaymışş tadıda çook güzelmiş onuda ocağın ilk haftası yaptırıcamm eve gidince ağrı kesici ver aşı yerleri ağrır dedi hemşire ateş yapmaz bidaha vermene gerek yok dedi ama ben tetikteyim sürekli ölçücemm tabiki

ben kızımın aşısını yaptırdığım zaman aşı yerine dikkat et ordan tutma birde ayaklarının altına yastık gibi birşey koy demişti. rahatlarmış

nalancım telefonun sesi kısılıyor da bizi arayan soran yok diye kısmamıştım. kısıcam artık sinir oldum.. zili de iptal ettik biz, yani eşim kablosunu çıkardı zil kutusunun.. gelen geçen bize basıyodu yok asansörcü yok anahtarını unutan falan.. gelen tel açıp da gelsin dedik çıkardık valla..

allahım bız gaz sacıları yuzunden ısyan edıyoruz kımseye boyle bişi yasatma allahım . cok kotu oldum, ne kdr nankorluk edıomusuz yarabbım.

www.sarpadair.org | SARP'a dair

tum bebeklerımızı koru, uzun omurler nasıp et allahım

Amin propcum valla halimize bin şükür. Allah ım kimseye böyle birşey yaşatma yarabbim.. sarp da sağlıgına kavuşur inşallah. :(

sorma nalan, bir de bütün karnıbaharı yedim bitirdim sonradan dank etti.. bir gün önceki bir kase aşureye suç buluyordum hala.
selam kızlar,
aso kestirmee ucundan aldır yalnızca.. ama yüzünü çevçeveleyen kat verdir o zaten saçın hacmini azaltıyor önler kısa olsun ama boyunu koru.. uzatmak uzun sürüyor ben kıyamazdım :)
bir de uzun saça istediğin modeli yapabilirsin, kısa saça çok sınırlı.
makas omuzlarından yukarı çıkmasın bence :54:

merhaba kızlarr

herşeyi deniyorum bende süt için ama henüz mamayı azaltamadık benim bebeğimde demir gibi iri bir bebekmiş mecbur vericeksin mama dedi doktorumuz doymuyor çünkü...
maltana ananasın tadı çok güzel kızlar ben onu içiyorum bir kaç günden beri eşime aldırayım tekrar bimden ben migrostan almıştım...birde ısırgan çayının faydasını gördüm ben kesinlikle deneyin...

bebeklerde gaz olayı bencede onların bağırsak yapısı ile ilgili çünkü ben süt yapsın diye gaz yapan herşeyi yiyorum bulgur pilavı,soğan yiyorum yediklerime hiç dikkat etmiyorum gaz problemimiz yok çok şükürr:nazar::nazar: bizim tek problemimiz açlıkk :S

Geçmiş olsun sezenim, umarım ateşi çıkmaz kayranın, oy kıyamam ben ona, ay sen ne güzel atlattın şimdi sıra bende, piiiiiiiiifffffffffffffffff....:58::58::58:
sağol nalanımm ateş yapmaz dedi ama inş. öyle olurr ben genede tetikteyimm
geçmiş olsun sezencim atlattınız sayılır.. bugün ve gece önemli artık. darısı başımıza..
sağol cnmmm darısı başınaa valla çok stress yaptımm ağladı kuzum çokk
ben kızımın aşısını yaptırdığım zaman aşı yerine dikkat et ordan tutma birde ayaklarının altına yastık gibi birşey koy demişti. rahatlarmış
evet banada aşı yeri ağrırr dedii tutmıycam bende

sorma nalan, bir de bütün karnıbaharı yedim bitirdim sonradan dank etti.. bir gün önceki bir kase aşureye suç buluyordum hala.

aso kestirmee ucundan aldır yalnızca.. ama yüzünü çevçeveleyen kat verdir o zaten saçın hacmini azaltıyor önler kısa olsun ama boyunu koru.. uzatmak uzun sürüyor ben kıyamazdım :)
bir de uzun saça istediğin modeli yapabilirsin, kısa saça çok sınırlı.
makas omuzlarından yukarı çıkmasın bence :54:
sağol canım:) belimde saçlarım valla kıyamıyorum da:s önce bir katlı kestireyim bakayım fikrim değişir belki.

Back
X