slmmmm biz aşımızı olduk geldikk![]()
hadi gecmiş olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi gecmiş olsundarısı başımıza.. kaç tane yaptılar bi anlatıver be yaw..
ocak sonu subat başı gibi. gelecen de mi oturmaya kambersiz düğün olmaz bakkk
benim ebe hemşirem bana ilaç tavsiye etmedi o da sağlık ocağında çalışıyo bunu anlatmaya çalışıyorum neyse uzadı..
toprak bi uyudu saat 5 de, iki kere emmeye kalktı sadece bu saate kadar. bütün gün uyumamanın keyfini sürüyo heralde. bi de arada bi ev telefonu caldı uyandı. gerizekalı türk telekom banttan reklam yapıyo acayip sinirlendim zor uyuttum geri :S
prop geçmiş olsun demire üzüldüm ya
ben de yatayım iyi geceler iyi nöbetler..
offfffff uyumuyor ısrarla uyumuyor geceyle gündüzü iyice karıştırdı nasıl ayırt edecek bilmiyorum artık bir an önce geceyle gündüzü ayırsada bu saçma sapan durum bitse
bütün gece ıkındı dedim ya. Az evvel operasyon yaptım oğluma :) . bacaklarını karnına doğru bastırdım makatını da parmaklarımla iki yana açtım önce bi kaç pırttan sonra koyu kıvamlı kaka yapmaya başladı. Aynı şekilde 3 belki 4 seferde içini boşalttı yavrum. şimdi mutlu mutlu etrafı izliyor meğer kabız olmuş. Kakası hiç bu kadar koyu olmamıştı. Ih ıh ıh yapmaktan helak olmuştu yavruşkom.![]()
gece 3 sabah 6.30 arası ayaktaydık :) aglamalarına artık babası da kalktı, bı o uyutmaya çalıştı bı ben, ama bı ıse yaramadı. benım cocuk ınat bıraz da. sbh 6.30da da cevırdı kafayı uyudu. beyfendının keyfı nasıl ısterse oyle oluyo. ben de uyudum o saatte kocam da gerı yatmıyım dedı kalktı ıse gıttı![]()
nalan bende tırsıyordum tırnak makası ile kesmeye normal makasların en miniği varya ucu hafif ovallerden onunla kesim çok rahat o makasların bebekler için olanı var ondan alacam
o minik tırnak makasları bile büyük geliyor minicik tırnakara
allahım bız gaz sacıları yuzunden ısyan edıyoruz kımseye boyle bişi yasatma allahım . cok kotu oldum, ne kdr nankorluk edıomusuz yarabbım.
www.sarpadair.org | SARP'a dair
tum bebeklerımızı koru, uzun omurler nasıp et allahım
selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça
sağol cnmm 3 tane yapıyolar malesef koldan yapılan verem 2 bacaktanda karmayı yapıyolar çok ağladı kuzummocakta aşısı yok şubatta varmış oda karma 2 bacaktan gene
rota aşısınıda doktorumuz yapıcak ama o damlaymışş tadıda çook güzelmiş onuda ocağın ilk haftası yaptırıcamm eve gidince ağrı kesici ver aşı yerleri ağrır dedi hemşire ateş yapmaz bidaha vermene gerek yok dedi ama ben tetikteyim sürekli ölçücemm tabiki
sağol canım ama çok karasız kaldım ofsaçların çok güzel asoş yani cinsi güzel. yine uzarlar, bence değişiklik yap tabi yine sen bilirsin :)
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
kızlar bu cuma BİM de malt içeceği var çok uygun fiyatı. bir de nemlendirici almak isteyenler varsa baksın derim.. ben depolicam içecekleri valla..
allahım bız gaz sacıları yuzunden ısyan edıyoruz kımseye boyle bişi yasatma allahım . cok kotu oldum, ne kdr nankorluk edıomusuz yarabbım.
www.sarpadair.org | SARP'a dair
tum bebeklerımızı koru, uzun omurler nasıp et allahım
aso kestirmee ucundan aldır yalnızca.. ama yüzünü çevçeveleyen kat verdir o zaten saçın hacmini azaltıyor önler kısa olsun ama boyunu koru.. uzatmak uzun sürüyor ben kıyamazdım :)selam kızlar,
kocam saçımı istediğim gibi kestirmeme izin verdi.Cins miyim neyim şimdi de saçımı kısa kestirmeye kıyamıyorum o kadar uzatmışken :s bana akıl verin yahu:S siz kıyar mıydınız bu kadar uzun saça
sağol nalanımm ateş yapmaz dedi ama inş. öyle olurr ben genede tetikteyimmGeçmiş olsun sezenim, umarım ateşi çıkmaz kayranın, oy kıyamam ben ona, ay sen ne güzel atlattın şimdi sıra bende, piiiiiiiiifffffffffffffffff....![]()
sağol cnmmm darısı başınaa valla çok stress yaptımm ağladı kuzum çokkgeçmiş olsun sezencim atlattınız sayılır.. bugün ve gece önemli artık. darısı başımıza..
evet banada aşı yeri ağrırr dedii tutmıycam bendeben kızımın aşısını yaptırdığım zaman aşı yerine dikkat et ordan tutma birde ayaklarının altına yastık gibi birşey koy demişti. rahatlarmış
sağol canım:) belimde saçlarım valla kıyamıyorum da:s önce bir katlı kestireyim bakayım fikrim değişir belki.sorma nalan, bir de bütün karnıbaharı yedim bitirdim sonradan dank etti.. bir gün önceki bir kase aşureye suç buluyordum hala.
aso kestirmee ucundan aldır yalnızca.. ama yüzünü çevçeveleyen kat verdir o zaten saçın hacmini azaltıyor önler kısa olsun ama boyunu koru.. uzatmak uzun sürüyor ben kıyamazdım :)
bir de uzun saça istediğin modeli yapabilirsin, kısa saça çok sınırlı.
makas omuzlarından yukarı çıkmasın bence![]()