• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar sizlerde de varmı benim hamile kaldığımdan bu yana şiddetli baş ağrılarım var.bazen dayanılmaz oluyor.akşamları bi de üstüne burun tıkanıklığı ekleniyor nefes alamıyorum.şu hastaymışım gibi hallerim ortadan bi kalksaydı.sanki hamile değil hastayım.görenler renk kalmamış solmuşsun çok yorgun gözüküyorsun diyorlar.

benim baş ağrılarım oluyo arada
havalar anormal dikkat etmemiz lazım
aynen ben sanki hamile değilim de hastayım boshayallersmile
normalmış tatlım bunlar :teselli:

bir ara başarı öyküsü yazıcam foto falan da eklicem. o zaman heppsini yazıcam oraya. link veririm sana da canım..

aman canım hele ki beni atlama kanımca en çok kiloyu ben alıcam burda cokacimcoook

güzel anne adayları
hepiniz iyisiniz inşallah
bebeğini kaybedenler olmuş çok üzüldüm ya mafoldumben

ayyy canım nerelerdesin sen. nasılsın bebiş nasıl :1hug:

helin hivda nickin mi değişti :bbo: helin vildaydı sanki
begümcük nasıl merak ettim

canım benimmm iiyim çok şükür. bebeğimde 2 hafta gerilik varmış. o süreyi tamamlasın meleğim diye çok dikkatli beslenmeye çalışıyorum. kendimi sürekli yemek yemeye adamış durumdayım. 30 nisanda randevum var. ona kadar çıldırıcam meraktan :sinifsinif:

tebrikler çok iyi vermişsin.bende doğumdan sonra üç ay içinde 18 kilo verdim.doğumdan sonra insanın vücudu toparlıyor alışık olduğu kiloyu buluyor.ben hiç bi şey yapmadan sadece emzirerek verdim kiloyu.ama kilomun çoğu şişti sanırım.şişlerim indi.
emzirerek kilo verenlere hayranım canım..

ilk altı ay bebeklere sadece anne sütü verdiğimiz için diyet yapamıyoruz.sütün kesilme ihtimali var.daha sonrada bi diyetisyen eşliğinde vermek en doğrusu.çünkü yine bebeklerimizi emziriyor olacağız ek gıdaya geçselerde.
ben de öyle düşündüm. zaten ekim sonu olursa bebek 6 ay sonra anca havalar düzelir. atarız arabaya yürüyüşümüzü yaparız ve kalorili değil de süte yararlı şeylerle besleniriz. zaten emzireceğimiz için de gider kilolar diye düşünüyorum..

begümcük canım unutmicam seni söz kaydirigubbakcemile3

ayyy canım nerelerdesin sen. nasılsın bebiş nasıl :1hug:

canım benimmm iiyim çok şükür. bebeğimde 2 hafta gerilik varmış. o süreyi tamamlasın meleğim diye çok dikkatli beslenmeye çalışıyorum. kendimi sürekli yemek yemeye adamış durumdayım. 30 nisanda randevum var. ona kadar çıldırıcam meraktan :sinifsinif:

iyiyim bebeğim işler yoğundu (daha doğrusu bana yoğun geldi çabuk yorulduğum için)
kk yı açma zamanım olmuyordu
eve gittiğimde de uyuyorum erkenden
iştahsızlık tiksinme böyle yuvarlanıp gidiyoruz :gitme:

anladım canım bu 2 hafta gerilik geç döllendiğinden olamaz mı :bbo:
aslında hepimiz son adet tarihi itibariyle hesaplıyoz bebeğin kaç haftalık olduğunu ama
net olarak kan testi değerine bakılarak bebeğin kaç haftalık olduğuna bakılıyo :bbo:

bijoux nasılsın Şeniz
cinsiyet tahminleriniz var mı :1rolleyes:

bijoux nasılsın Şeniz
cinsiyet tahminleriniz var mı :1rolleyes:

iyi olmaya çalışıyorum canım durumlarımız aynı malesef ama olsun sağlıklı olsunlar da di mi..
bana herkes kız diyor ben erkek diyorum bakalım belli olur 1 aya kalmaz :emir_bebek:

senin var mı peki?

ben çıkıyorum. misafirlrleri gelicekmiş, elitimin kızına gidiyorum.. hepinize bulantısız sağlıklı günlerrr opuyorumnanaktan

merhaba güzel anne adayları nasılsınızhihoyyyt
10.haftadayız çok şükür...bu ara ben iyice cinsiyet merakına sardım..herkes kız olacak öyle hissediyorlarmış..çin takvimi de kız diyor yüzük testi de:)) ama eşim inatla kesin erkek de erkek diye diretiyolülülülülülü
ay çok merak ediyorum..16.haftada belli oluyor değil mi

iyi olmaya çalışıyorum canım durumlarımız aynı malesef ama olsun sağlıklı olsunlar da di mi..
bana herkes kız diyor ben erkek diyorum bakalım belli olur 1 aya kalmaz :emir_bebek:

senin var mı peki?
aynen canım ya sağlıklı olsun gerisi önemli değil katlanırız
testler ne diyo ona baktın mı kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum. misafirlrleri gelicekmiş, elitimin kızına gidiyorum.. hepinize bulantısız sağlıklı günlerrr opuyorumnanaktan

güle güle canım Şeniz
merhaba güzel anne adayları nasılsınızhihoyyyt
10.haftadayız çok şükür...bu ara ben iyice cinsiyet merakına sardım..herkes kız olacak öyle hissediyorlarmış..çin takvimi de kız diyor yüzük testi de:)) ama eşim inatla kesin erkek de erkek diye diretiyolülülülülülü
ay çok merak ediyorum..16.haftada belli oluyor değil mi
h geldin birtane Şeniz
bende fazla meraklandım
sürekli ne olucak acaba diye soruyorum
eşimde sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil diyo
ama merak ediyom ben diyom :kedi:
benim doktorum 12. haftada öğreniriz demişti kafamçokkarıştı

bu aralar hangi filmi izlesem beğenmiyorum, Julie&Julia'yı ben de beğenmiştim 4 ay önce falan izledim... Nothing but the truth da güzel ama eski bir film o.. Everybody's Fine ve Nine'ı indiriyorum bakalım.. District Nine'ı demiyorsun ama di mi ? :)

Yok ya müzikal olan Nine 'ı diyorum, District Nine 'ı da beğenmiştim gerçi ben. Ben vizyondaki filmleri beğenmeyince eskilerden indirip seyrediyorum seyretmediklerimi açığı kapatmış oluyorum :)

h geldin birtane Şeniz
bende fazla meraklandım
sürekli ne olucak acaba diye soruyorum
eşimde sağlıklı olsun cinsiyeti önemli değil diyo
ama merak ediyom ben diyom :kedi:
benim doktorum 12. haftada öğreniriz demişti kafamçokkarıştı
[/QUOTE]

hoşbulduk tşkr..aaaa 12. hafta mı aa süpermiş..bana 16.hafta kesin ama erkek olursa daha erken belli olur 14.hafta da olabilir dedilerkaydirigubbakcemile2
tabi ki canım sağlılklısı benim eşim de hani öyle eski kafa mantığıyla değil de ben erkek hissediyorum kesin diyorkaydirigubbakcemile2 iddiaya bile girdik düşünlaelaelaelaelae çin takvimine baktın mı? orda doldurduğun yaşa mı yoksa girdiğin yaşa mı bakacağız ben tam anlayamadım:umursamaz:

sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan:nazar:

Son düzenleme:
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan

Gözün aydın hadı bakalım darısı başımıza 28 nısanda sadece test mı yoksa yıne gorcek mısın bebişi

Back
X