ya mama verenler sız napıosunuz nasıl yapıosunuz ben şaştım kaldım. cocugunuz nasıl sabredıo :S
ben çay makinasında suyu önceden kaynatıyordum, 10 dak. boyunca kaynatmaya devam edip altını kapatıyordum, gece uyandığımızda makinanın altını açıp 2-3 dak. ısıtıp su ılınınca mamasını yapıyodum...
kocamın moral boooooooooombok. gece sunucu çökmüş, 600.000 üye kaybetmişler, pzts satışı varmış bi de satış iptal tabi

( suratından dusen bın parca oflaya puflaya calısıo. arkadaslarımı arıcam gelmeyın dıcem şimdi
çok geçmiş olsun cnm, Allah yardımcısı olsun valla zor iş..
nalan seni gördüm bişey sorucam kızımın karnı sürekli gurul gurul dünden beri mıçmadıda acaba fitil koysam rahatlarmı yani gazınıda rahatlatırmı sen nasıl yapıyorsun
sorry semacım, kızımla uğraşıyordum, hafiften huysuzluk yapıyorda, yeni gördüm yazını...
Tabi rahatlar cnm, ben 2 gün mıçmayınca 2.gün koyuyordum ama fitili bütün koyma o çok büyük gelir, yarıdan kes ve yanlardan azcık incelt çok kalın olmasın...
Bide ben artık şırıngayla popo deliğinin içine azcık zeytinyağ sıkıyorum ve parmağıma popo kremi alıp masaj yapıyorum oraya bi 5 dk. kadar, acayip rahatlıyo, ay sema bi pırtlıyo var ya yerlere yatarsın gülmekten, ben bütün ilaçları bıraktım artık sadece masaj yapıyorum popoya...
Bugün dr.a söledim bunu, müthişsiniz ne güzel çözümler bulmuşsunuz ne kadar iyi akıl etmişsiniz bu onu acayip rahatlatıyordur dedi, salak senin bana bunları sölemen lazım diyecektim de neyse bi şi demedim...bu dr. ların hepsi salak ya...

maşallah
hayırlısıyla atlattınız, hadi bakalım sıra bizde :18:
saol cnm darısı sizin başınıza artık, umarım sizde sorun olmadan atlatırsınız...
slm kızlar
gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor
Anaaaa bende acayip gıcık olurum öle triplere, hiç de müdana etmem, bende aynısını yapardım valla çok ii yapmışsın, ama alışveriş hevesinin içine etmiş o ayrı bi konu tabi...hafta içi çıkma şansın varsa al duruyu hafta içi çık, rahat durursa tabi...
maşallah nalan kızına

ohh atlatmışsınız siz darısı bızım başımıza
saol cnm, darısı sizin başınıza...
Maşallah kuzuya 
inşallahh hep böyle metanetli olur
Çok saol cnm benim, inşallah öle olur, o konuda anasına benzeyecek anlaşılan...;D
maaşallah canım

darısı başımıza benim oğlum durmaz gibi geliyor geçen seferde baya ağlamıştı yavrum
ay inş. durur cnm, insan zaten geriliyor orda birde bunlar ağlayınca daha da geriliyosun..
kocama hürriyet boomerang vırt zırt ne dedim hikaye onlar dedi :)
nalan maşallah yavruya
fınfık gıt kır kafasını valla, bunların hepsı nıye boyle yaa
saol propcum, darısı başınıza...