- 17 Ocak 2009
- 950
- 0
- 316
bi tanıdığımıza 9 ay boyunca erkek demiş doktor. kadın herşeyi mavi yaptı . kızz oldu ama .
ayy böyle olmasıda kötü yaww kafamçokkarıştı
benim arkadasim 2 ay once dogum yapti 9 ay boyunca erkek dendi ama kiz dogdu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi tanıdığımıza 9 ay boyunca erkek demiş doktor. kadın herşeyi mavi yaptı . kızz oldu ama .
ayy böyle olmasıda kötü yaww kafamçokkarıştı
Dün manikürcüm söyledi kardeşi 8. ayındaymış cinsiyetini hala bilmiolarmış :S Şok oldum.. Bütün alışverişi unisex yapmışlar mecburen. O kadının yerinde olmak istemezdim valla...
Nasıl da atmışlar.. 2. ayda daha cinsel organlar oluşmuo, 3. ayın içinde oluşuo, nasıl öğrenmiş onlar ? Ha tabi embriyodan kan fln bişi bişi alındıysa bilemem :S
sade :ecrin_bebek:ozaman bizde çikolata yeriz =)))
bişi sorucam sodayı sademi içiyosunuz meyvalımı
yeme nanen iyisi kızılay ozaman
canım acayip sucuklu yumurta istiyo bişi olmaz dimi yesem yaa boshayallersmile
doktur yasahlamamışmıydı sana :kedi:benimde cumartesi canım sucuk istedi güzelce pişirdim yedim ama bütün gün midemi mahvetti sanada dokunmaz inş..
maşallahmidemle bi problemim yok çok şükür
hiç mide bulantım kusmam olmadı bugüne kadar
sanırım şanslı gruptanım
allah yardımcınız olsun
oyy bende çok istim ya kola :gitme:slmlarropuyorumnanaktan
bende soda içiyorum burdan okumuştum :))
dün bikaç yudum kola içtim acayip gaz yaptı bende kolayı çok severım görünce dayanamadım içtim azcık :bbo: nasıl dayanacağım kolasızlığa bilmeem Çok üzgünüm çoook
selam kizlar nasilsiniz ?
sezen gozun aydin canim bebisin iyiymis masallah
baraystan haber varmi kizlar merak ettim insallah iyidir
benimde ikili test gunum belli oldu 23 nisan
yeme nan
doktur yasahlamadı mı laelaelaelaelae
benim arkadasim 2 ay once dogum yapti 9 ay boyunca erkek dendi ama kiz dogdu
iloş nan her türlü yasah dedi doktorum ama bana
hoff boshayallersmile
benim basıma gelse kesin bebek karıstı derim :1ninca:
banada doktorum sucuk,sosis,salam yasak dedi ama inanilmaz canim sucuklu yumurta istiyor :kedi:
ayyy aynen canim bende kesin bebegim karisti diye dusunurum
çiğ yemek yasak demiştir pişince bişi olmazki. bnm doktorumda çiğ ett yasak dedi pişiripde yiceksin dediben yiyorum pişirip boshayallersmile
banada doktorum sucuk,sosis,salam yasak dedi ama inanilmaz canim sucuklu yumurta istiyor :kedi:
ayyy aynen canim bende kesin bebegim karisti diye dusunurum
sağol canım sende görürsün inş.evet daha öncekine göre bayağı büyümüştüikili test 12.haftada yapılıyor dimi ??
sezen ne güzell bebişin iimiş darısı bızım başımızaa opuyorumnanaktan
baya belli olmuş demek bebiş ayyyy ne güssellbenim küçük olduğu için anlamadıydm. bidahaki gittiğimizde benimkide baya belirgin olur ozamann :lepi:
kizlar sizin gogusleriniz ve gobekleriniz kasiniyomu ?
benimkiler birkacgundur cok kasiniyo
aranizda krem kullanmaya basliyan varmi yoksa daha cokmu erken CADIARZU
evet çiğ yemek yasak ama ben iyice pişirdim vallabenimki cig veya pisik demedi sadece yasak dedi bende heyecandan sormayi unuttum zaten :kedi:
ozaman kendime yarin sabah bir guzel sucuklu yumurta yapip yiyeyim :jeyyar:
iyiyim bebeğim işler yoğundu (daha doğrusu bana yoğun geldi çabuk yorulduğum için)
kk yı açma zamanım olmuyordu
eve gittiğimde de uyuyorum erkenden
iştahsızlık tiksinme böyle yuvarlanıp gidiyoruz :gitme:
anladım canım bu 2 hafta gerilik geç döllendiğinden olamaz mı :bbo:
aslında hepimiz son adet tarihi itibariyle hesaplıyoz bebeğin kaç haftalık olduğunu ama
net olarak kan testi değerine bakılarak bebeğin kaç haftalık olduğuna bakılıyo :bbo:
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan![]()
evet canım kaşınıyo
göbekte bişi yok ama göğüsler büyüyo sonuçta ben ne olur ne olmaz yaklaşık 1 aydır her duştan sonra badem yağı sürüyorum bütün vücuduma
sadece karına sürmeyin bu arada poponuza ve sırtınıza(elinizin ulaştığı yere kadar en azından) sürün unutmayın o kısımları =)
hadi ya ilk defa duydumselam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??
bende aynen öyleyim canım. eve gittim mi serilip kalıyorum yatağa. çok yoruluyorum yaa
canım 1 hafta geç döllenme. 1 haftada geriden geliodu eyvahedigeldismile
sezenim çok sevindim. maşallah teyzoşumabende baya ii besleniorum artık. ileri gitmek şurda dursun haftayı tamamlasaydık bebeğimle sositososito