• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
geçmiş olsun zeyn allah kolaylık versin cnm...

şöle bi yötem uygulasan olurmu acaba, mesela öğlen saat 12 de uyut en geç 2 saat sonra uyandır 2 saati geçirme asla, hemen altını aç ki çabuk uyansın olmadı banyo yaptır, sonra emzir oynayın uyut, diyelim saat 3 de uyudu yine 2 saat sonra uyandır, bebekler özellikle elleriyle oynanınca daha çabuk uyanıyolarmış, bu şekilde bi dene bakalım nasıl olcak...ama asla 2 saati geçirme...

hadi gözün aydın...

annemde aslan burcuydu hatta burcunun bütün özelliklerini taşıyordu, kaprisli olur aslan burcu, kaprisiyle bayar insanı...:37::37:

sana da gunaydın :) hıc kaprıslı dıılımdır cnm ben dedıgım dedık ve ınatcıyımdır, herseyı ben bılırım huyum vardır ama kaprıs yapmam hıc hıhhh:51:

ben bugün anneme gidiyorum orda kalcaz bugün yarın akşama anca döneriz artık.Şimdi çıkıp hazırlanayım artık.Öptüm hepinizi,kendinize be bebişlere iyi bakın

selam annikolar:)
nasilsiniz bakim
benim minik kuuzm hala uyuyor uykucu tosbagam:):nazar:
eylülümle ev topluyorduk bi bakim naptiniz dedim..
aglayan bebek sahiden zor benimki aglamz hiç arada aglatıyom nasil agliyo diye:)))))))
sırt agriniz varmi sizinde ya benim çok fena agrıyor sabahlari ay aglıcam artik agridan :59:
böyle devam ederse naparrim bilmiyorum
bende daha dr kontrolüme gitmedim
salı günü yağmurun aşısı var ondan sonraki haftada ben giderim şu spirali taktirayim..ödüm agzıma geliyor valla yine bir kaza olacak diye:52:

selam annikolar:)
nasilsiniz bakim
benim minik kuuzm hala uyuyor uykucu tosbagam:):nazar:
eylülümle ev topluyorduk bi bakim naptiniz dedim..
aglayan bebek sahiden zor benimki aglamz hiç arada aglatıyom nasil agliyo diye:)))))))
sırt agriniz varmi sizinde ya benim çok fena agrıyor sabahlari ay aglıcam artik agridan :59:
böyle devam ederse naparrim bilmiyorum
bende daha dr kontrolüme gitmedim
salı günü yağmurun aşısı var ondan sonraki haftada ben giderim şu spirali taktirayim..ödüm agzıma geliyor valla yine bir kaza olacak diye:52:

parise gidersen gelir tabi ödün ağzına benim hiç gelmiyor ne paris ne başka yer. koca boşayacak yakında beni. :37::37:

sorma bana bugünler bile iyi günlerimiz gibi geliyor:9: bizim perdelerde simler var hafif,duvarda 1 tablomuz var kırmızı ve simli oda,Alya bunlara takmış vaziyette gözler hep ya perdede ya tabloda.Sürekli kucakta onların yanına gidip izlemek istiyo,o tarafa doğru atılıyo,kollatını uzatıyo.Dakikalarca orda durup bakıyoruz duvarlara:9:Artık etrafını incelemek istiyolar sürekli.
İlerde dahada fazlasını isticekler

bnm oğlum da sürekli duvardaki tabloları ve saati inceliyor ilginç..

kasım anneleri msn grubuna katılıp sohbet ettmek isteyenler mesaj atsınlar kızlar..

slm hanımlar naıslsınız.takip ediyorum ama birtürlü yazamıyorum.gelen giden.çocukk iş bitmiyo valla .bugün de aşı yaptırdık.ateşi 37.5 civarında sabhtan beri.doktor ilaç felan verme gerk yok dedi ama yavrum çok halsiz :(( :26:

slm hanımlar naıslsınız.takip ediyorum ama birtürlü yazamıyorum.gelen giden.çocukk iş bitmiyo valla .bugün de aşı yaptırdık.ateşi 37.5 civarında sabhtan beri.doktor ilaç felan verme gerk yok dedi ama yavrum çok halsiz :(( :26:

bencede ver biraz kendine gelir :34:

bizim sağlık ocagındakı doktor gelmeden verebılırsın dedı ağrı kesıcı ates dusurucu. bızım daha cok var ama gitmeden once mı yoksa aşıdan sonra gerek olursa mı vermek daha saglıklı bilemiyorum ben de.

Back
X