günaydın kızlar.yine uykusuz bi gecenin armağan ettiği kıpkırmızı gözlerle okuldayım.ikinci dönem okula başladım okuldaki işlerimi de toparlamaya çalışıyorum.haftasonu olsa bile bi şey değişmeyecek.yine uyuyamayacağım.biliyorum hepsi bi gün bitecek sabır diyorum yeter ki sağlıklı olsunlar diye ama bedenim zihnim çok yorgun düşünce okulda konsantre eksikliği dikkat dağınıklığı unutkanlık baş ağrısı gözümün önünün kararması gibi durumlar yaşıyorum.eve gidince de iki çocumla ilgilenmekten etrafı toparlamaktan yemek yapmaktan dinlenemiyorum.inanın bi ara okulda elimde olmadan sandalyemin üzerinde gözlerim kapanmış.neyse okullar tatil olsaydı şu dönemi kapatsaydık
sabah okula nasıl hazırlanıyorum görmeniz lazım.bi taraftan giyinmeye çalış öbür taraftan büyüğe ne yadirilecek onu hazırla küçüğe mamasını yap babaannesinegerekli talimatları ver inanın merdivenlerde saçımı topluyorum arkadaşım okulda bi baktım ıslak mendille omzumu siliyor oğlum kusmuş az bi şey farketmemişim diğer arkadaşım yakamı düzeltiyor allahım ne hallerdeyim kendime zaman ayırmak istiyorum biraz da.nasıl salmışım kendimim aynalara küsmüşüm.
sabah okula nasıl hazırlanıyorum görmeniz lazım.bi taraftan giyinmeye çalış öbür taraftan büyüğe ne yadirilecek onu hazırla küçüğe mamasını yap babaannesinegerekli talimatları ver inanın merdivenlerde saçımı topluyorum arkadaşım okulda bi baktım ıslak mendille omzumu siliyor oğlum kusmuş az bi şey farketmemişim diğer arkadaşım yakamı düzeltiyor allahım ne hallerdeyim kendime zaman ayırmak istiyorum biraz da.nasıl salmışım kendimim aynalara küsmüşüm.