meraba arkadaşlar nasılsınız?benim aklıma şu takıldı aslında önceden dikkat etmemiştim mamaların içinde soya lesitini var.seda sayana prof.katılmıştı bu kızlarda erken adet görmeye sebep olacağını söylemişti.mamanın üzerinde görünce moralim çok bozuldu,bebeklerin hayatıyla oynuyorlar resmen.ek gıdalara tamamiyle başlasakta kurtarsak bebişleri,mülipa pirinçli muhallebi göndermişti 1 defa yaptım yedirdim.2.de soya lesitini görünce vermedim.
of yaaa herşeyde katkı maddesi var. bebelacta var mı bilmiyorum. ben 2 ay milupa kullandım sonra bebelaca geçtik. içindekilere bakmıştım ama hatırlamıyorum var mıydı? ya bari bebeklerde dikkat etsinler hiç mi vicdanları sızlamıyor?
kizlar simdi oglumun pipisine baktim kipkirmizi olmus icide beyaz bu neki yarin doktora götürücem sizin bebeklerdede oldumu böyle birsey bugün zaten cok huysuz acaba bundan dolayimiki offffffffff
canim yarin erkenden doktora götürücem simdi gene ciglik cigliga agladi zor susturdum cani yaniyor heralde sünnet ettirmedik ama gerek olursa mecbur yaptiririm:85:
çok geçmiş olsun zeyn cim. inşallah düzelir!