ayyy sadece sana emanet eden de kabahat demekle mi yetindin ben çığlık çığlığa bağırır kavga ederdim bütün gün gık demeden bakıyorum o ağlasa bende ağlıyorum kocam gelcek düşürcek ha mahvederim onu
ya ben dayanamıyorum bebeğim ağladı akşam uykudan uyanınca bende ağladım neden ağlıyorsun diye ya bende bir sorun mu var yoksa içim sızlıyor o ağlarken yüreğim acıyor resmen vee gün geçtikçe anneme benzediğimi farkettim annelik böyle bişey demekki ona bişey olcak diye ödüm kopuyor pff kendimi iyi issetmiyorum galiba ya bi çocuk daha doğurursam temelli delircem diye korkuyorum valla

delirmezsin korkma cnm ozaman iyice pişmiş olcaz tecrübeli olucaz yani hiç bişeycik olmaz
gözünaydın uyumuş
ama uyumadığı zaman dışarı çıkar temiz hava alsın sersem olur uyur hem sende hava almış olursun hiç olmassa balkona çıkar 15 20 dk
bizde anlatayım biraz da bugün hava çok güzeldi öğlen çıktık 12 de ve akşam 6 da girdik eve ablama kahvaltıya gittik önce sonra dışarda gezdik ayy çok güzeldi çook yoruldum bebek arabasını ittirmekten omuzlarım kasılmış eve geldiğimde ağrıyordu tabi bütün kış dışarı çıkmayınca cezaevinden yeni çıkmış mahkum gibi bi oraya bi buraya saldırdım sanki hiç görmediğim yerler gibi ayyyhhh çok güzeldi yaz geliyo artık heeeeeepppp dışardayız evde oturmaktan egzama oldum ki hala geçmdi yüzümdekiler elimde olanlar geçti ama bu yüzümdekiler ne zaman geççek ya sinirlerim bozuluyooooooo