selam kızlar. nasılsınız? hasta bebişlere geçmiş olsun. biz de ek gıdalara geçtik. elma suyu verdim birkaç gün. şimdi elma püresi veriyorum cam rendeden geçirip. bugün havuç suyu verdim. yoğurt da veriyorum. bizim drumuz da pastörize inek sütü kullanmamızı tavsiye etti yoğurt için. ben keçi sütünü sordum. inek sütünde daha çok protein varmış. ama önce 10 dk kaynatmak lazımmış sütü. bçylece proteinleri daha küçük parçalara ayrılıyormuş. ama ev gündüzleri soğuk olduğu için yoğurt bazen mayalanmıyor. siz nasıl mayalıyorsunuz?
demir damlası huzursuz ediyor oğlumu. kakasını zor yapıyor. vermek istemiyorum yaa. çok gerekli mi ki

(
tıkanık olduğunu farkedersem uyumadan mutlaka açıyorum serum fizyolojiklr.
linden maşallah melise. çok tatlı canım..
sorma.. egzama bizde de var. iki yanağında ve kulağında oldu. krem kullanmamıza rağmen uzun süredir geçmedi. iltihap aktı yanaklarından

bi cilt doktoruna gösterdim. o başka bi krem verdi. 2 gündür sürüyorum. bu iyi geliyor. ama kortizonlu tabi bukremler. bize dr yün giydirme, öpme, öptürme, giysilerğini çok durula dedi. atopik egzama 1,5 yaşına kadar falan sürebiliyomuş sanırım. yazın güneşten nasıl koruyacağız bebeklerimizi bakalım..