Kısırı yaptım :kedi:
eline sağlık cnm ve afiyet olsun tabi
ben hafta sonu görümcem geldiğinde yapmıştım kısırı yanına börek, tiramisu ve yoğurtlu havuç salatası yaptım, 2 gün onları yedik valla böle soğuk yenilen şeyleri seviyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kısırı yaptım :kedi:
Aaa sen bursa da yaşıosun, bi kere gitmiştim bayılmıştım ya böyle yeşillik fln bı yerlere gıtmıstık ama cok guzeldı
eline sağlık cnm ve afiyet olsun tabi
ben hafta sonu görümcem geldiğinde yapmıştım kısırı yanına börek, tiramisu ve yoğurtlu havuç salatası yaptım, 2 gün onları yedik valla böle soğuk yenilen şeyleri seviyorum...
Ben Ankaralıyım aslen, evlenıp tasındım buraya, kocamla evlenmeden once gelıp gıdıodum yanına 2 senedır ondan once ıstanbulla bı ısım olmazdı. Ama ankarada yasamaktansa heryerde yasamayı tercıh ederım o kdr nefret edıorum ben ordan, o düzen, o bınalar, bakanlıklar fln acayıp sınırımı bozuo :)) Bozuodu, artık bozamıo :))evet canımmmmm
yemyeşilllllldir bursamızzz
kocamdan sonra bursaya aşıgım ben:))
bende bi kez istanbula gittim
geçtigimiz ekimde
çok güzel 2 gün geçirdik
ama bursanın havası suyu başka
çok seviyorum ben bursayııııııııı
Ben Ankaralıyım aslen, evlenıp tasındım buraya, kocamla evlenmeden once gelıp gıdıodum yanına 2 senedır ondan once ıstanbulla bı ısım olmazdı. Ama ankarada yasamaktansa heryerde yasamayı tercıh ederım o kdr nefret edıorum ben ordan, o düzen, o bınalar, bakanlıklar fln acayıp sınırımı bozuo :)) Bozuodu, artık bozamıo :))
ben hep topikteyim arkadaşlar, sıkı takipteyim merak etmeyin.
size bir şey sorucam tükürük salgınız arttı mı, benim çok fena ya devamlı ağzım sulanıyor, deliler gibi oldum resmen. bugün 10. hafta mailini okuyordum tam da bundan bahsetmiş rahatladım, bir de mide yanması olanlarda çok olurmuş..
Tiramisuyu çok severim o yuzden evde yapılanları asla yıyemem tıramısudan alakasız bambaşka şeyler oluyo. O yogurtlu havucu annem de yapar ıcıne azıcık da mayonez fln haklısın soguk seyler ıyı oluyo.Benım esım de kızartma cok sver ama sadece bıber bı kılo bıberı kızartıyorum oturup yıyo, ben de onu yapım dedım bgn ama snr kısırla kekle ugrasınca ayakta kalıp kızartamadım agrıdı belım yarın yapcam onu. Borek neliydi? Baba tarafım Yugoslav gocmenı, arnavut ve bosnak boreklerı bızden sorulur babannemın ustune daha ıyı yapan tanımam :))) Bak sımdı pırasalı borek cektı cnm, ve bunu bulmam ımkansız, tüh :))
Ekim annelerinden biri dün ikiz beklediğini öğrenmiş 13. haftada, hem de tek yumurta :)))
mrb kızlar nasılsınız
nerdesiniz kızlar bakim
Allah iyiliğini versin kız senin, ne yazsak canın çekio valla...:roflol:
çok yorma kendini herkezin yazdığını yapmaya kalkıyosun yoruyosun kendini, her gün bi çeşit yap onu ye bari...
börek peynirliydi cnm sodalı yaptım çok basit bi börektir ama acayip lezzetli oluyo, bende en çok patlıcanlı böreği severim ama onun yufkasını evde kendim açıyorum o da çok lezzetli oluyo
arnavut ve bosnak böreklerinin tadına doyum olmaz ama yapan kişi işi bilecek, bende çok severim, zamanında bi bosnak arkadaşım vardı o getirmişti hayran kalmıştım, ama maalesef her yerde aynı lezzette bulunmuyo o börekler, ben böreğimi evde kendim yapma taraftarıyım... :lepi: