Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın anneler ve bebişlerrrrrrrrr
nasılsınız?
geçmişi okumadan daldım umarım herkes iyidirguclubacismile
maşallah canım bende 3-4 gündür içmeye başladım guclubacismileGÜnaydın kızlar nasılsınız
ben de 2 hafta sonra sÜt İÇebİldİm bugÜn
günaydın kızlar yine yoğun bir gün olacak ..... bide bulantım başladı ama benim yüzümden sakın birşey yedikten hemen sonra su içmeyin adamı mahvediyor valla...... görüşürüz kızlar.. ha bide yarın dr. kontrolüm var çok stresliyim.. dua edin lütfen...
ben bulantıya karşı soda içiyorum çok da rahatlatıyor
günaydın anneler ve bebişlerrrrrrrrr
nasılsınız?
geçmişi okumadan daldım umarım herkes iyidirguclubacismile
günaydın kızlar yine yoğun bir gün olacak ..... bide bulantım başladı ama benim yüzümden sakın birşey yedikten hemen sonra su içmeyin adamı mahvediyor valla...... görüşürüz kızlar.. ha bide yarın dr. kontrolüm var çok stresliyim.. dua edin lütfen...
iyiyiz basakcım siz nasılsınız olumunekankayizsmileggünaydın kızlar nasılsınız bugün
günaydin hanimlar siz niye erkenden kalkiyorsunuz hadi ben kizimi okula yolladim temizligimi yaptim masallah ne erkencisiniz simdi yatin sonra cok ararsinizkaydirigubbakcemile3
canım dualarımız seninle. iyi haberlerle geliceksin inşallahhh :Saruboceq:günaydın kızlar yine yoğun bir gün olacak ..... bide bulantım başladı ama benim yüzümden sakın birşey yedikten hemen sonra su içmeyin adamı mahvediyor valla...... görüşürüz kızlar.. ha bide yarın dr. kontrolüm var çok stresliyim.. dua edin lütfen...
ne güzel ya adına çok sevindim.. aramızda 2 gün var benimki de geçer mi dersin hafta sonu kaydirigubbakcemile3bende iyiyim benim bulantılarım sanırım iyice geçti
dün akşamda çorba içebildim normal yemeğimi yiyebildim.
Sadece sütle aram barışık değil
bir de ayran bende bulantı yapıyor 2. kez oldu çünkü dikkat etmek lazım.
Bu aralar salatalık ve elmayı çok tüketiyorum
bende oğlumu anaokuluna gönderdim ama göndermesem bile kalkardım yatmak işkence gibi geliyo bu sıralargünaydin hanimlar siz niye erkenden kalkiyorsunuz hadi ben kizimi okula yolladim temizligimi yaptim masallah ne erkencisiniz simdi yatin sonra cok ararsinizkaydirigubbakcemile3
minik anne Şenizgünaydın güzel anneler a.s.
geçmiş ne kadar kabarık görünüo öle :1shok:
bi göz atıp geliorum![]()
ben bi tuvalete kalkayım uykum kaçıyo :bbo:günaydın kızlar ya dün gece bende hiç ıyuyamadımm 5 kere tuvalete gitmişimdir heralde
maşallah canım bulantı yasamassın inşallah dahabende iyiyim benim bulantılarım sanırım iyice geçti
dün akşamda çorba içebildim normal yemeğimi yiyebildim.
Sadece sütle aram barışık değil
bir de ayran bende bulantı yapıyor 2. kez oldu çünkü dikkat etmek lazım.
Bu aralar salatalık ve elmayı çok tüketiyorum
tamam canım görüşürüz dikkat et kendine olumunekankayizsmilebenim 10 buçukta dersim var kızlar
kendinize iyi bakın müsait oldugumda gelirim
görüşemk üzere
bende oğlumu anaokuluna gönderdim ama göndermesem bile kalkardım yatmak işkence gibi geliyo bu sıralar
iyiyiz basakcım siz nasılsınız olumunekankayizsmile
valal keyfimden kalkmadım erkenden
çalışıyom da ondan :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
bende oğlumu anaokuluna gönderdim ama göndermesem bile kalkardım yatmak işkence gibi geliyo bu sıralar
benim uykumda kaçıyo tuvalete git gel yatmak için uğraş bide kabus gör ona uyann ooff anlamadımki ben halbuki halim yok yorgun hissediyorum kendimi baygın gibi yatmam gerek ama tam tersisempatiksalakcinniminik anne Şeniz
hadi okuda gel kaydirigubbakcemile2
ben bi tuvalete kalkayım uykum kaçıyo :bbo:
doğrunca ne etçem ben sempatiksalakcinni
maşallah canım bulantı yasamassın inşallah daha
ben dun akşam mantı yedim :ecrin_bebek:
tamam canım görüşürüz dikkat et kendine olumunekankayizsmile
yemek yapıyorum canım allahtan yemek kokusuna tiksinmiyorum deterjan sabun parfüm onlar midemi kaldırıyooğluna bakabiliyo musun :kedi:
yemek filan :uhm: