• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyyy maşallah oğluşuna ne güzel sürünüyor :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı benim kızın başına çok istiyorum yaaa
allah kazadan beladan korusun tabi .benimki de 6 ay 10 günlükken tartmıştı doktor 9.5 tu boy 70 mişti şimdi ne alemde bilmiyorum ama ek gıdalara başlayalı pek kilo almıyor ilk aylar gibi ..amaaaan kilo hiç önemli değil bence fazlası zarar bile ..sağlıklı olsunlar hasta olmasınlar yeter ..
ben etrafı topluyayım benim cadılar uykudayken sonra dışarı çıkcaz grş

hepiniz sagolun teyzeleri allah razi olsun:71::71::71: cok sükür atlattik
sabah10da gittik doktorun kendi muayehanesinde oldu önce narkoz doktorlari geldi yapilacak islemleri anlattilar imzalar atildi pijamasini giydirip beklememizi söylediler 10.35de iceri aldilar burnuna maske taktilar o sirada aglamaya basladi oglum bende onlan beraber sonra bizi disari cikardilar 10.55te bitmisti getirdiler uyanma odasina yatirdilar yarim saat sonra uyandi uyanmayla aglamaya basladi yarim saat agladi sonra bezini degistirdiler nasil pansuman yapicagimizi gösterdiler ve 12de eve geldik bir sorun cikmadi sükür deminde esimle beraber bezini degistirdik simdi uyuyor oglusum korkulacak kadar degilmis darisi diger erkeklerimizin basina:16::16:

tekrar geçmiş olsun canım kolay atlattığınıza sevindim maşllah erkek oldu artık oğluşun:nazar:
selam millet:D

sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim:D

1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d

2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun:D
,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallah:Dbenim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok:(

4.oğluşum öyle bi emekliyoki:(artık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu:(evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım:Dbanyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye:Dmeğer oğlum beni arıyomuş:D
bu başımıza gelen olaylardan sadece biri:(((

5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo:((içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok:(çekmeceleri açması da cabası:((

6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi

7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorum:(çok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam:(

merhaba kızlar keyifler nasıl maşallah bayada kalabalığız.off çok uykum var ama bu cadı uyumuyor.DERYA7 arkadaşım sağol içim rahatladı ben tahlil yaptırdım temiz çıktı gıda kalıntısıdır dediler senre rahatla yani AYMES bu arada tekrar geblik testş yaptın mı merak ettim aa geçmişe pek bakamadım ZeYNn geçmiş olsun.aşı olanlara geçmiş olsun.ÖZgL maşallah oğluna en az hasarla atlatrlar inş şu zamanları.atladıgım varsa kusura bakmayın şu cimcime okutturmuyo

kızlar merak ettiğiniz için beni sağolun ben hafta sonu adet oldum çok şükür değilmişim testte sorun vardı herhalde

kızlar yoğurdu inek sütüylemi yapıyosunuz mamaylamı

ben pastörize sütle yapmaya çalışıyorum ama bazen oluyo bazende olmuyo aradada büyümix veriyorum

ay cimcime ya :Dbenşm olan da en çok 11880 deki yeş,il hoğlayan şarkı söyleyen yaratğa bayılıyo:Dbaşlıo onu görünce gülmeye çırpınmaya:Dcanım benim oğlum son 1,,5 aydır 9 kilo :(kilo almıyor:(

yürüteç:=örümcek:D

bu arda ben yürüteç alcam dediğimde herkes zararlı diye üstüme yürüdü ama kullanan arkadaşlarım var yalnız değilim:do zaman nie bana destek çıkmadnız uleyyynnn:DDDD

inşallah canım ya:(çok zorlu imtihalardan geçiyoruz bebişlerle inşallah hepimiz kazasız belasız atlatırız:(

ay hemşom etliekmek mi istiyo yoksa:Dben ısmarlarım hazal sen konya ya gel hele:Dkapalı olduğunu bilmiyodum maşallah:Dkonyada nerden alışveriş yapıosun ya da türkiyede nerden diyim

püfff:(al benden de o kadar :(ne yeteneğim var ne de yoğurt yapcak sütü alcağım sütcüm:((

ohhh maşallah heralde senin kahvaltı oluyo öğle yemeği:d

canım ben de oynatmaya az kaldı diyenlerdenim:(ne yoğurt alıyo doğru düzgün en meyve ne başka bişey 2 mama kaşığı aldımı ağzını kitliyo resmen :(ne maymunkuk yaparsam yapayım açmıo:(((

bu da benim oğluşum teyzeleri:D:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Untitled on Vimeo

benim kızımında tek izlediği reklam o başka hiçbişey ilgisini çekmiyo onuda kısalttılar ne yazıkki bakana kadar hemen bitiyo artık maşallah oğluşuna canım ne kadar güzel emekliyo öyle bayıldım valla benim kızda tık yok daha dönüyo ama emeklemiyo hiç yüzüstü durmayı hiç istemiyo kafayı gömüyo hemen basıyo çığlığı:1: kilosu falanda çok iyi bu arada tekrar maşallah nazarlardan korusun allah

kıs lar bebeklerinizin boy ve kilo durumları nasıl öğrenebilirmiyimm benim kızım biraz zayıf kilo aldırmaya çalışıyorum yaa sütüm zaten pek yok kaşık maması yoğurt falan filan pek yemiyoo az az yiyior geçen ay sınırdaydı doktor bu ay düzelmiş dedi içim azda olsa rahatladı

benim kız şu an 7600 gr 66 cm boyu çokmu kısa kızlar 7 aylık olduk artık 70 cmleri falan görünce moralim bozuldu benimki daha yeni 66 cm oldu 36 haftalık doğdu benim kız 46 cmdi boyu doğduğunda 2920 grda kilosu nasıl gelişimi sizce:26:

Son düzenleme:
aymes bence gayet sağlıklı canım. boyu kısa değil ki. bizde baba uzun ona çekmiş.
fıstığının fotosunu koysana canım.

selam millet:D

sizlere uzunca bir mesaj yazayım lkafanızı şişireyim:D

1.sünnet olan oğluşlara hayırlı olsun inşallah damat olduklarını da görelim:d

2.aşı olan kuzucuklarıma kıyamam geçmiş olsun:D
,
3.dişi çıkan kuzucuklara maşallah:Dbenim oğlum 7 ay olcak ama diş miş yok:(

4.oğluşum öyle bi emekliyoki:(artık çok korkuyorum nurrturia da şikayetlerimi görenler olmuştur ama bugün olanlar son nokta oldu:(evim 2 koridorlu bir ev.yani oturma odasının olduğu koridor ayrı,banyo yatak odası ve çocuk odasının olduğu koridor ayrı.banyoya girdim ama girmeden oğluşu oturma odasına etraftaki tüm tehlikeleri yokedip bıraktım.banyonun kapısını sesini duyayım diye açık bıraktım.ama duşa kabinin kapısını kapattım başladım duşa.bi ara suyu kapattım oğluşun sesi nasıl yakından gelio,duşa kabinin kapısını bi açtım:Dbanyo kapısının eşiğinde oğlum bana bakıyor:Stabi ben şok oldum o ise başladı gülmeye:Dmeğer oğlum beni arıyomuş:D
bu başımıza gelen olaylardan sadece biri:(((

5.oğlum yüzüstüyken sırt üstü dönüyor emeklerken sağda solda ne görse elinin birini kaldırıyo ve doğrulmaya çalışıyo bazen az da olsa başarıyo ama bazense dengeyi kuramayınca sırt üstü kafasını vurarak düşüyo:((içim acıyo ama yapabilceğim bişey de yok:(çekmeceleri açması da cabası:((

6. bu arada aymes hamiş miymiş?kaçırdım geçmişi

7.bendeki baby2go bebek arabası çift yönlü 360 derece dönen tekerler ama ben nefret ediyorum hatta tiksniniyorum:(çok pişmanım ya bi araba düz yolda kendi kendien sağa ya da sola çeker mi?çekio bizimkisi bigün elimde kalcak bende yensini alcam:(

:nazar::nazar::nazar:maaşallahhhhh oğluşuna:emir_bebek:

Son düzenleme:
aymes bence gayet sağlıklı canım. boyu kısa değil ki. bizde baba uzun ona çekmiş.
fıstığının fotosunu koysana canım.

sağol canım bende uzun değilim aslında 1,50 boyum ama kızım uzun olsun istiyorum ben malum cüceyimya :1: kızımda olmasın fotosunu koycam canım ama evde olmam lazım burdaki pcde yok kızımın resimleri senin oğluşuda gördüm şimdi maşallah kocaman gözüküyo yeşillerde pek yakışmış benim kızdan fazla saçları var ben hep kel bebeğim olsun diye dua ediyodum rabbim gönlüme göre verdi ama uzasın artık saçlar:1: bende hep bişey istiyorum ya hiç derdim bitmiyo valla

aymescim normal olması gereken kiloda kızın bence:nazar:

sağol canım çok kilolu değil ama zayıfta durmuyo öle değilmi sen faceden gördün resimleri burayada ekliycem ilk fırsatta senin karamuk kaç kilo? kızmıyon dimi öyle hitap ediyom diye bende benimkine öyle diyom hep çok beyaz değil esmere yakın

benim kız şu an 7600 gr 66 cm boyu çokmu kısa kızlar 7 aylık olduk artık 70 cmleri falan görünce moralim bozuldu benimki daha yeni 66 cm oldu 36 haftalık doğdu benim kız 46 cmdi boyu doğduğunda 2920 grda kilosu nasıl gelişimi sizce:26:

neredeyse herşeyleri aynı doğmuşlar 36 haftalık doğdu benimki de 47cm,2800. ama şimdi uçtu gitti. canım bence boyuna göre kilosu çok normal, sen bizimkine bakma sırık oldu iyice, kilosu çok tartıda ama toplu değil aslında çünkü boyu çok uzadı. baba 1,91 olunca öyle oluyo :) yani bizi baz alma üst sınırı aşmış durumdayız çünkü. dr kiloyu önce ölçü, ne yediriyorsunuz çok fazla dedi ama hiç de öyle durmuyor boyuna da bakalım dedi ölçünce tamam problem yok dedi ama sınırları aşmış bizimki.
öyle moralini de bozma, her bebeğin yapısı çok farklı elbette kimi uzun kimi kısa kimi zayıf kimi toplu olacak, önemli olan sağlıklı olmaları ve sağlıklı, düzenli kilo/boy artışı olması. gerisi hiiiiç önemli değil bence.

sağlık ocağına gittik kızım 250 gr vermiş :( ek gıda da veriyorum sanırırm yeterli olmuyor mamamı alsam bu arada eczacı seven seas diye bir şurup önerdi kızım 7.500 gıramdı şimdi 7.250 olmuş şurubu söylüyordum balık yağ içeeiyormus veren varmı acilen cevap bekliyorum ona göre bende alıcam

AYYY Bİ AKSİLİK OLDU ÇIKAMADIK DIŞARI ..EVE KAPANDIK YİNE ..BENİM CADI YİNE KONUŞUYO KENDİNCE ..ADAAAAAAA BU DA YENİ KELİME HAZNEMİZE EKLENDİ :46::46:YÜZÜKOYUN YATIRDIM AZ ÖNCE AZ İTTİ KENDİNİ SONRA PES ETTİ BASTI ÇIĞLIĞI :84: NOLACAK BU KIZIMIN HALİ ..DEMEK BÖYLE BÖYLE SÜRÜNMEYİ ÖĞRENECEK :emir_bebek: SEBZE PÜRESİ YAPMIŞTIM AZCIK ONDAN YEDİREYİM BARİ SİZLERE DE KOLAY GELSİN

slm kızlar

zeyn gözünaydın canım damatlığınıda görürsün inşallah geçmişi okusum ama unuttum :( bu balık hafızam bir gün beni öldürecek hasta olan bebekler varsa geçmiş olsun diş çıkaranların dişi hayırlı uğurlu olsun bşzde daha tık yok :1:
bu gün cerenin doktoruyla görüştük inat etti ayın 10 undan önce tartmıyor :D ayy birde geyik yapıyor ya o beni özledi ondan yemiyor diyor :) bir labaratuvarda kaka tahlili yaptırmamızı söyledi zaten yaptırmadığımız bir bu kaldı yarın kaka nöbeti tutup tahlil yaptırcaz içimde tuhaf bir mutluluk huzur var ne alakaysa hayırdır inşallah
aslında çok sıkıldım kaynanam gel deyip duruyorda gözüm kesmiyor cerenle yolculuk nasıl geçer bilmiyorum babam temmuz başı ben götürüm dedi zaten memlekettede kuzenimin düğünü var kızlar bana bir gaz verin hele çocukla yolculuk nasıl geçer burdan önce tokat sonra samsun hiç gözüm yemiyor kayınvalidemide kırmak istemiyorum o geldi gördü ama baban ölmeden çocuğu görsün diyor kayınpederim için :( 80 yaşında o gelemez bir cesaret gitmem lazım
sagolasin tatlim:16:
zeyn gözün aydın damat oluşunu da görürüz inş.sende artık bizdensin:74::71::54:
sagol canim iyiki yaptirmisim masallah eziyet etmedi birkacgüne tam toparlanir sizinki tam iyilesmistir heralde
Bebişlerimle ilgili arama yaparken buldum sizi,sanırım hamilelikten itibaren burdasınız,bende 25.10.2010 da doğum yaptım benide aranıza kabul eder misiniz?:34:

canim hosgeldin aramiza:71:umarim güzel paylasimlarimiz olur:69:

selam güzel anneler:)))))
birkaç gündür yazamadım bişeyler ama takipteyim:61::61::61:
Kuzey artık kendi kendine yarı oturma pozisyonuna geçer oldu:64::64::64:emeklemiyor ama kıçını havaya dikip ayaklarıyla gitmeye çalışıyo yavrum ellerini bir türlü atamıyor...artık yanından ayrıldığımda ağlıyor önceden hiç yapmazdı...gece uykularımız gene ii şükür:nazar::nazar::nazar:

ek gıda konusunda 3 kere çok kötü kustu çok korktum..artık zorlamıyorum sevdiği şeyleride isteyerek yemez oldu..daha çok emiyor şükür sütüm arttı da yetiyoo....
artık farklı tatlar deneme zamanı geldi sanırım 1 aydır hep aynı sıkıldı sanırım yada çok emiyor karnı tok ondan yemiyor tam olarak anlamış değilim:37::37::37:
muhallebisini değiştirdim gogly di arı muzlu denedim yedi bakalım yarın ne yapacak...yoğurdu sade veriyorum [pınar yoğurt] bugün 1 bisküvi muz ve pekmezle verdim yedi:65::65::65:

ozgul ne kadar tatli yaa masallah resmen emekliyo :) cok sirin:46:

yaaa ne güzel maşallah emeklio gerçekten :)) daha bizimkinde tık yok.dün biraz tırtıl gibi sürünür gibi oldu hedefine ulaştı ama tam emekleme denemez.

oyyy maşallah oğluşuna ne güzel sürünüyor :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
darısı benim kızın başına çok istiyorum yaaa
allah kazadan beladan korusun tabi .benimki de 6 ay 10 günlükken tartmıştı doktor 9.5 tu boy 70 mişti şimdi ne alemde bilmiyorum ama ek gıdalara başlayalı pek kilo almıyor ilk aylar gibi ..amaaaan kilo hiç önemli değil bence fazlası zarar bile ..sağlıklı olsunlar hasta olmasınlar yeter ..
ben etrafı topluyayım benim cadılar uykudayken sonra dışarı çıkcaz grş

çok teşekkürler teyzeleri:dhepsi patır patır emekler inşallah:d

oy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.

sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benım:nazar: ama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar :1:

ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidir ;) gezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte :52:

hehe aynı şey canım ikisi:Dama kimisi örümcek diyo kimisi yürüteç:dyani ben öyel biliyorum en azından:Dsaol teyzesi:d

hehe :D
uzun elbiseler en pratiği ve yazın en serini:dama ben bi tek emzirirken sıkıtnı olur mu ondan emin değilim:Dben adres çantanın giyim mağazası var orda bi elbise gördüm aşık oldum:Dama indirimini beklicem kalırsa alcam:D

saol canım benim:Ddarısı hepsinin başına ama tabi kazasız belasız:(

allah iyiliğini versin :60: yürüteç = örümcek iyimiş:60:

oy ne yoruldum yine. bu çocuk tam bir sokak kuşu oldu, sokakta duralım, orda yesin, gezsin, uyusun, azcık kucakta taşınsın, tamam ondan mutlusu yok.

sbh doktora gıttık, kan verdik, bagırmadı bıle aslan parcam benım:nazar: ama medıcal parktakı aynı hemsıreye ıkı defadır denk gelıorum, ıkıseferdır gıkı cıkmadı oglumun onun elınde, sırf onun ıcın oraya gıtmıstım zaten cok sukur atlattık o derdı de. demır eksıklıgı cıktı, cıddı boyutta fln degıl ama damlayı ıkı katına cıkarttı kadın, yrn sonucları baska doktora da gostercem snr cıkartcam ıkı katına, ne de olsa hepsı delı bunların :S kılo vrmıs gıbı duruyo, tartı farklılıgı da olabılır dedı doktor, 9020 geldı kılosu, boyu 72, 12-18 ve 18-24 gıyen bır cocugun boyu nasıl 72 olabılır bılmıyorum gercı, bence kısa olcuyolar :1:

ordan cevahıre gıttık, sturbuckstakı abılerı ablaları tanıo artık tabı dırekt demır gelmıs dıye saldırıyolar, bugun de bana cocugu sımdıden kafeın bagımlısı yaptın dıye nutuk cektıler ehueheu alışsın kahveye iyidir ;) gezdık tozduk, ben bıraz alısverıs yaptım, bıraz babalar gunu hedıyesı bakındık ama almadık daha bişi bakalım daha zaman var. ole işte :52:

babalar gunu mu geliyomus? :68:

:33:

prop çok özendim walla Demirin keyfine..Buğra beyimiz max 15 dk. arabasında duruyo ondan sonra viiiiiiyaaaa...ben bir elimde minnoşum bir elimle de arabayı yitekleyerek eve dönüyorum:37: tabi şaşkaloz bakışlar eşliğinde....tabi kollar kopuk terler sırtımdan boşala boşala....aslında çok seviyo ama işte hep kucakta olsun istiyo...ah bi de uyusa arabada
tartı konusunda katılıyorum ve boy ölçümü..en iyisi elektronik tartıyla kucakta tartmak...benim cicoz o doktor tartısına yatınca zıpır zıpır depiniyo..e tabi tartı çıldırıyo..en sonunda kız kafasına göre birini yazıyo işte:33: hem cılbatmıyolar da..kıyafeti bezi kaç gr gelir tartan var mı max 250 falandır herade

Back
X