2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedim :68: işler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))

kızımın poposu pişik oldu.kırmızı kırmızı sivlce gibiydi uçları beyaz olmuş :((
nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı :14:

BEPANTEN MERHEM muzice diyebilirim =))

merhabalar
kızımı uyuttum azcık keyif yapayım dedim :68: işler duruyor bugun hıc bısey yapmıcam yap yap aynı zaten :))

nivea pişik kremi kullanıyorum o da fayda etmedi galıba. önereceğiniz bişeyler varmı :14:

benim oglumada pudra iyi geliyor:34:

halis sızma zeytinyağı kullan , pişik kremi kullanma ,
hatta niveanın ürünlerinin hiç birini kullanma canım,
bebe ürünlerinde sebamed en iyisi, diğer markaların hepsi piyasaya ürünleri...
ve poposunu temizlerken ıslak mendil kullanma, ılık su ile yıka..
bildiklerim bunlar..acil şifa bebişin totosuna :60:

doğduğundan beri hep nivea kullandım ilk defa oldu. sıcaklardanmıdır nedir :(
ıslak mendil kullanıyorum kaka yapınca suyla temızlıyorumda. biraz kullanmayım ıslak mendil.
sağol canım :16:
BEPANTEN MERHEM muzice diyebilirim =))
bepanten'de alayım ozaman:34:

uni baby ıslak mendili denemenizi tavsiye ederim
ben ilk aylarda kaynamış suyla ıslatılmış pamuk kullandım,
biraz büyüyüncede uni baby ıslak mendil kullanmaya başladım.
sadece saf su ve pamuktan yapılıyor ,hiçbir şekilde pişik olmuyo ki bizim oturduğumuz yer çok sıcak.

linden günde kaç kere uyutuyosun cnm nasıl bir düzen kurdunuz benim bir düzen yok ne yazıkki
belli bir düzenimiz yok hala ama gece 9,30dan sonra çok uykusu geliyor artık, önce gece maması veriyorum arkasından emziryorum sabah 7-8e kadar 2-3 defa emip uyuyor. sıcaklardan önce hiç uyanmadığı çok oluyordu ama şimdi uyandığında bazen su verip pışpışlıyorum uyuyor tekrar.
gündüzse çok karışık ne zmaan uykusu gelirse o zaman emip uyuyor, eğer çok sıkıntılysa banyo yaptırıyorum daha rahat uyuyor. bir de dışarı çıktığında o da rahatlıyor. bugün çok uğraştırdı beni, bende mama sandalyesini balkona koydum ben de çamaşır serdim o da hava aldı hem de yanımda olduğu için memnundu :))
şimdi uyanınca dışarı çıkarırım, genelde saat 6dan sonra çıkarıyorum ben...
canım ovalamayın diyor netten bakmıştım.ky.ovalıyordu yeni doğduğu zamanlar:44:
ovalama değil canım da hani bebe yağı ile masaj yapılıyor ya öyle...
merhabalar

bence altını aç hava alsın bir de mümkün olduğunca ılık suyla yıkamaya çalış sonrasındamutlaka kurula nemli kalmasın. ıslak mendilleri ben ılık suya batırıp öyle kullanıyorum yıkama imkanım olmuyorsa. ıslak mendildeki suyu döküyorum bir posta daha çiş yapıyor hem :)

kızlar gece sık sık uyanıyor benim oğlum. siz ne veriyorsunuz yatarken uzun uyuması için?

biz bugün tatilden geldik. 3 gün sürdü daha kalıcaktık ama çok feciydi. giderken yol boyunca ağladı bağırdı mızmızlandı. dönerken de öyle. orda da uyku düzeni bozuldu çok zor uyudu. herkese tavsiyem ilk yıl tatili unutun. gerçi her bebek aynı olcak diye bişey yok ama düzenini bozmamak lazımmış bunu anladım. denize de girmedi. çok ağladı:( boşuna eziyet çektik anlıyacağınız.

ikinci dişimiz de çıktı. ama emeklemeden eser yok. yerde yuvarlanarak gidiyor gitmek istediği yere. işte bizde de durumlar böyle..

kızlar günaydın
moralim o kadar bozuk ki ...kızım gece biberon tutmuyor ya ...aç kalıyor sabhlara kadar ...akşam 8 de 9 da ne yerse onunla yatıyor sabah 7 ye kadar...aç olduğu için de gece sürekli mız mız :5:
nazar mı değdi yavruma bilmiyorum çok güzel içerdi biberonu ona çok yarardı ...:43:artık ne yapacağımı nasıl düzen kuracağımı şaşırdım...ne güzel tıkır tıkır gidiyodu ...dişten desem diğer şeyleri de pek yemez ...sorun biberonda ...bana bişiler söyleyin lütfen ne yapsam acaba ...gece yatmadan iyce doyursam kaç saat tutar ki en fazla 4 saat ...:31:
bebelac 2 gece aldım sabah koşa koşa gittim markete ..bu gece ondan vericem o tok tutuyordu bakalım :59:
bu gece yine sadece bir kaç saat uyku
tabi hanfendi kaç aydır şımarttı annesini ne güzel gidyordu herşey ...
sizin miniklerden de oldu mu diş çıkarma sırasında biberonu reddetmek ..yoksa başka bişi mi var ...normal sütte veremiycem bir yaşına kadar ..du bakalım nasıl bi düzene oturtucam bu işi :58::58:

canım başka bir sıkıntısı olabilir. önce kullandığı biberonu değiştirmeyi dene bakalım.
sonra odasının camını filan açık bırak hava alsın. birde biberon almıyorsa gece mamalrının kaşıkla verileni var. mesela bebelac gece tahıllı mama var.ben biberon mamasına iki kaşık atıyoruma ama muhallebi olarakta veriliyor. belki onu yer. bebelac 2 umarım işe yarar.
umarım düzelir canım.
merhabalar

geçmiş olsun canım. hametan işe yarıyor canım. ıslak mendil kullanınca poposunu peçeteyle kurula nemli kalmasın.
birde mendilinin markasını değiştirme.

buarada kızlar hametan gerçekten isiliğe çok iyi geliyor bende melodinin sayesinde denedim akşam yatmadan önce sürdüm uyuttum sabah kalktıki isilikler yoook teşekkürler meloş teyzesi

bişey değil canım.
buarada yatır kaldır deneyen var mı yada bu saatten sonra denemeyi düşünen 1 yaşına kadar olan çocuklara uygunmuş diye duydum siz nasıl uyutuyorsunuz bebeleri:32::32::32:

ben denemedim ve denemeyi düşünmüyorum. istediği zaman uyuyor. gece belli saatte uyuyor genelde. uykusu kaçarsa arabasına koyup dışarı çıkarıyorum öyle uyuyor. ağlamasını istemiyorum. istediği kadar uyusun. uykusundan uyanırsa mız mız olur benimki.

kızlar gece sık sık uyanıyor benim oğlum. siz ne veriyorsunuz yatarken uzun uyuması için?

biz bugün tatilden geldik. 3 gün sürdü daha kalıcaktık ama çok feciydi. giderken yol boyunca ağladı bağırdı mızmızlandı. dönerken de öyle. orda da uyku düzeni bozuldu çok zor uyudu. herkese tavsiyem ilk yıl tatili unutun. gerçi her bebek aynı olcak diye bişey yok ama düzenini bozmamak lazımmış bunu anladım. denize de girmedi. çok ağladı:( boşuna eziyet çektik anlıyacağınız.

benimki bebelac 120 cc devam sütüne 2 kaşık tahıllı gece maması karıştırıp veriyorum. öyle uyuyor. bebelac gece sütü var mavi kutu daha tok tutuyormuş onu deneyebilirsin.
canım biz kv. evindeyiz 2 haftadır. belki evde olduğumuz için sorun yaşamadık. :nazar:
suyu zaten çok seviyor denize soktum günde 2 sefer.
seneye yaşına girmiş olacak daha rahat edersiniz.

canım ovalamayın diyor netten bakmıştım.ky.ovalıyordu yeni doğduğu zamanlar:44:

canım elımın kızı bır yasını gecı hala oyle, sıkmak ya da ovalamak dogru degıl oldugu gıbı bırak dert etme, bıldıgım kadarıyla dogum esnasında annenın bazı hormonları kızına gectiği için öyle olyormuş,,

benimki bebelac 120 cc devam sütüne 2 kaşık tahıllı gece maması karıştırıp veriyorum. öyle uyuyor. bebelac gece sütü var mavi kutu daha tok tutuyormuş onu deneyebilirsin.
canım biz kv. evindeyiz 2 haftadır. belki evde olduğumuz için sorun yaşamadık. :nazar:
suyu zaten çok seviyor denize soktum günde 2 sefer.
seneye yaşına girmiş olacak daha rahat edersiniz.

sağol melodi. ben de bugün çıktım aldım tahıllı gece maması. bu gece deneyeyim bakalım.

merhaba ıssız topiğin sakinleri :71:
biz evimize geldik yerleştik. yolculuğumuz güzel geçti. imran ucaktaki 1 saatlik rötar bekleyişinde ağladı sonra kemerleri bağlayıp yükselmeye başladığımızda uyudu, arabaya benzettı sanırım :) genel olarak iyiydi. bunda yan 2 koltuğun da boş olması çok etkili oldu tabii, sıkışmadık.. uçağa çıkarken bayagı rüzgar yedi o yüzden burnu akıyo ve biraz öksürüyor. olur o kadar :)
günlerimiz çok dolu geçiyor, sağolsunlar gelen giden.. bizde durumlar böyle,,
siz nasılsınız herkes iyidir inşallah.. ayrıca bu klavye çok tuhaf yazmakta zorlanıyorum :61:

sağol melodi. ben de bugün çıktım aldım tahıllı gece maması. bu gece deneyeyim bakalım.

afiyet olsun inşallah uzun uzun uyur bebiş.

merhaba ıssız topiğin sakinleri :71:
biz evimize geldik yerleştik. yolculuğumuz güzel geçti. imran ucaktaki 1 saatlik rötar bekleyişinde ağladı sonra kemerleri bağlayıp yükselmeye başladığımızda uyudu, arabaya benzettı sanırım :) genel olarak iyiydi. bunda yan 2 koltuğun da boş olması çok etkili oldu tabii, sıkışmadık.. uçağa çıkarken bayagı rüzgar yedi o yüzden burnu akıyo ve biraz öksürüyor. olur o kadar :)
günlerimiz çok dolu geçiyor, sağolsunlar gelen giden.. bizde durumlar böyle,,
siz nasılsınız herkes iyidir inşallah.. ayrıca bu klavye çok tuhaf yazmakta zorlanıyorum :61:

hoşgeldin evine. belki kalabalıktan sıkılmıştır. benimkide kalabalığı evmiyor. geçen hafta kv pazara gittik. sıkıldı mızıldandı durdu pazardan çıktık sustu.

kızlar meraba ..koştur koştur valla öldüm bittim bugün ...öyle uykum var ki ama kızları yalnız bırakmak istemiyorumm...
kızımı doktora götürdüm ..bu sabah kahvaltıda biraz kustu ..balgam vardı sanki ....zaten de sıkıntısı vardı biliyosunuz....idrar tahlili yapıldı...biraz iltihap çıktı ...ama allahtan sebebini öğrendim iştahsızlığının huzursuzluğunun...bi tane şurup verdi ...iyi ki de götürmüşüm ...ilerllemesine engel olduk inş...korkacak oranda değil çok az ama kızımı günlerdeir sıcaklatan huzursuz yapan buymuş ...biberonu tutmaması iştahsızlığı....şimdi yerlerde dolanıyo yavrum ...sizin kuzular nasıl ...geçmişi okumadan yazıyorum ...ama akşam kızlar yatınca okuycam ...görüşürüz ...öpüyorum ....

kızlar meraba ...iki gündür koşturmaktan nete giremedim ..o kadar uykum var ki ama kızları yalnız bırakamıycam ...bebeğimin günlerdir huzursuzluğunun sebebi belli oldu...bugün sabah biraz kustu balgamlıydı ..ben de hemen götürdüm ..idara tahlili istedi doktor ....biraz iltihap çıktı idrarda...iştahsızlığı huzursuzluğu sıcaklaması hep bu yüzdenmiş....en azından sebebini öğrendim...iyi ki de hemen götürmüşüm yoksa ilerlermiş...şu an çok az miktarda korkacak bişi yok ...ama kızmı günlerdir hırpaladı ...geçmişi okuyamadım ama kızlar akşam uyuyunca okuycam ..hepinizi öpüyorum

Back
X