2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden alıntı yapmayalım onu da anlamadım,
benim banak açmama izin vermiyor,
burcu gibi açık yollasna,
ben göremedim o yüzden

melodi kaç aylık hamilesin bacım :49: :1:
oğluna maşşallah çok tatlı :nazar:

göbişim kocaman duruyor demi. hatta otobüste bana yer veriyorlar. yuh dedim hamileyken vermediler. şimdi veriyorlar. :60:
sağol teyzesi.

neden alıntı yapmayalım onu da anlamadım,
benim banak açmama izin vermiyor,
burcu gibi açık yollasna,
ben göremedim o yüzden

canım resmi alıntı yaparsanız alıntıyı silemem.
açık koydum hemde kocaman neden göremedinki.

melodi,prop kızlar ban yardım edin yaaa sütüm çok azaldı buan rağmen doktor ek gıdaya geçme diye tuturdu ama ben geçmek istiyorum kafama göre az az meyve sularından verdim bikaç kez ama nerden başlıcam napcam bilemiyorum 5 ay 1 haftalığız yeme sorunu olsun istemiyorum ne yapsam nerden başlasam şaşırdım kaldım:(

biz 4,5 aylıkken başladık ek gıdaya. stüm bol olduğu halde hem de. hemen başla elma ve yoğurtla bence.

bencede babymix. hiç denemedim evde yapmayı.
sadece köyde bulamadım hiçbişey iyisi mi gider gitmez ilçeye inip laışveriş yapmak ama orda da bazı şeyler yok. pekmez bulamadım mesela. köydede daha varmış olmasına. kuzum 2 hafta pekmez yiyemedi.

kendi resmimi koymuştum oğluşumla ama sildim.
ben oğluşumu evlendirmicem ki :1:

en son 71,5 cm ve 9600 dü şimdi noldu bilmem.

cherr bana mı didin bacım, saol :)

melodı demır 8. ay kontrolunde 75 cm ve 9600 ya da 700 du ama cok daha zayıf duruo, kemıklerı mı agır bu cocugun nedır :) senınkı tam tosun cunku, ya da en son kontrol dedıgın ne zmn cok mu gectı ustunden

maşallah kuzucuklara :nazar:benim batu 7. ay kontrolünde 76 cm ve 10.100 gr dı. :nazar: daha 8 ay olmadı ama galiba 1 cm falan uzadı. dev adam olacak diye korkuyorum :18:diğer yandan bizde de bel falan kalmadı. millet yürümesinden korkuyor ben yürüse de kurtulsak diyorum:34:

maşallah denizcim.

kızlar mama sandalyeleriniz muşamba mı kumaş mı?
ben kumaş bulamıyorum baktıklarımın hepsi muşamba. terletir diye muşamba olsun istemiyorum. zaten arabasında bile sırtı sırılsıklam oluyor.

ne yazıkki muşamba ve terletiyor fazla oturunca ama ben pamuklu ince bir örtü seriyorum sırt kısmına o zaman daha rahat ediyor kuzum

ne yazıkki muşamba ve terletiyor fazla oturunca ama ben pamuklu ince bir örtü seriyorum sırt kısmına o zaman daha rahat ediyor kuzum

kızlar mama sandalyeleriniz muşamba mı kumaş mı?
ben kumaş bulamıyorum baktıklarımın hepsi muşamba. terletir diye muşamba olsun istemiyorum. zaten arabasında bile sırtı sırılsıklam oluyor.

melodi özel mesaj atamıyorum ben.. mesaj sayım yüz olmalıymış :)) fotoğraftakii anakucağı, fisherprice ın... mama sandalyesinde oturmuyo benim paşa...

benimki de peg peregonun,
sanırım kolay temizlensin mantığıyla muşamba yapıyorlar,
benimki terlwtmiyor ama oğluş mu terlemiyor bilmiyorum tabii,
dikkat etmedim:53:

bizde aile boyu hastayiz oglum sabaha kadar öksürdü bende feci sekilde gribim bugün doktordaydik bana antiyotik oglumada öksürük surubu verdi yaz günü hastaligida cok zor oluyor hapsurmaktan burun silmekten helak oldum:2::2::2::2::2::2:

zeyn geçmiş olsun canım.

melodi ben orta kalite bi mama sandalyesi aldım. kullanışlı çıktı fena değil. yalnız geçen gün bi alışveriş merkezine gittik yemek yemeye. orda bi mama sandalyesi getirdiler. bildiğin plastik. sanırım ikeanın. tepsisiyle beraber 50 tl bile etmiyor. bizimki onu çok sevdi. evdekinde eğreti oturuyor bi o yana bi bu yana dayıyor kafayı. o uyduruk sandalyeye bayıldı. bilsem öyle bişey alırdım. alırken oturt mutlaka rahat edicek mi bak. bu veletler daha çooook gol atacak bize. :37:

benımde canım cok sıkkın bugun kocamın rahatlıgı bana batıyo.ben sabahın korunde kalkmısım daha yenı oturuyorum beyfendı calısıyo ya geldımı dınlenmek ıstıyo pekı benım canım yokmu ben tasmıyım.ıkı dk. tutuyo durduramıyınca al ya durmuyo dıyo..sınır kupu gıbı gezıyorum zaten...bende patlıyorum tabı..offfffff cok sıkıldım cokkkkkkkkkkkkk.bende keyıf yapmak ıstıyorum ama nerdeeeee
:126:

Canım ya bu kocalar hep aynı. Bizimki de öyle. Aslında ilgisiz değil ama çocuğu oyalamayı bilmiyor.
O işten gelince kendi kendine oynayan çocuğu kapıdan girdiği gibi alıyor, sonra duş alcam, uzanacam deyip, iş yapmaya yeni fırsat bulmuş bana satıyor. Çocuk kucaktan iner mi tekrar.
Akşamları işim var az bak diyorum, uyut sonra yap diyor bana.
Kocam sürekli yorgun ve uykusuz ama iş çıkışı maça gidebiliyor. Bende şu kilolardan kurtulmak için spor yapmak istiyorum ama fırsat yok.
Ya 2 hafta sonra bende yine işe başlayınca ne yapcaz bakalım, artık hiçbirşey yapamam herhalde, ve ben "yorgunum uzanacam al" diyemicem.

Ha birde erkeklerde vardır ya, iki işi aynı anda yapamama özelliği. Ela kuçağındayken başka herşey iptal, telefonla bile konuşamıyor bizimki. (Ben aynı anda yemek yapıp bulaşık makinesini bile boşaltıyorum peeeh:)

Back
X