geçmiş olsun canım yaa..ay annenin hasta olması olması ayrı zor, bebeğin hasta olması ayrı...
inşallah hemencecik iyileşirsiniz
geçmiş olsun canım annenin hasta olması daha bir zor...
geçmş olsun zeynn çok üzüldüm durumunuza inş çarçabuk iyileşirsiniz
slm kızlar işten güçten giremiyorum walla girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum zeynep geçmiş olsun cnm çabuk atlatırsınız inş biz tatil programı yapmaya çalışıyoruz ramazan gelmeden biyerlere gidebilsek evde buharlaşmak üzereyim kızlar içersi 28 derece balkon 30 kızımda kafayı sıyırmış durumda sıcaktan uyuyamıyor ememiyor itekliyor beni istemiyor yaklaşmamıyatarak emziriyorum oda yeterli olmuyor vantilatör açtım sabah püfür püfür emiştik şimdi uyuyor korkudan kapatamıyorum vantilatörü uyanıcak kesin duvara doğru çevirdim yönünü sıcaklık 25 e düştü benimki sızdı kaldı çarpmaz dimi kızlar hasta etmiyim kuzuyu he çarparmı ki?????
slm kızlar işten güçten giremiyorum walla girsemde okuyup çıkıyorum yazamıyorum zeynep geçmiş olsun cnm çabuk atlatırsınız inş biz tatil programı yapmaya çalışıyoruz ramazan gelmeden biyerlere gidebilsek evde buharlaşmak üzereyim kızlar içersi 28 derece balkon 30 kızımda kafayı sıyırmış durumda sıcaktan uyuyamıyor ememiyor itekliyor beni istemiyor yaklaşmamıyatarak emziriyorum oda yeterli olmuyor vantilatör açtım sabah püfür püfür emiştik şimdi uyuyor korkudan kapatamıyorum vantilatörü uyanıcak kesin duvara doğru çevirdim yönünü sıcaklık 25 e düştü benimki sızdı kaldı çarpmaz dimi kızlar hasta etmiyim kuzuyu he çarparmı ki?????
ben de akşam artık açmayı düşünüyorum. yattığı oda çok sıcak oluyor. üstüne çevirmezsen dokunmaz herhalde. üstüne bir de ince pike örtersin 25 dereceye düştüyse
kızlar diş buğdayı yaptınız mı,
ben yapmak istiyorum ama, nasıl bi şey yapsam
bi de çok şirin diş pastaları var,
nereden yaptırdınız onları?
fikir alabilir miyim
tşk
fikir alabilir miyim
tşk
benim bi arkadşım bu işlerle uğraşıyor face in varsa battiş cafe yaz ordan bakabilirsin arkadaşımın adı ayşegül benim adımı vererek mesajda atabilirsin Hale ben
fikir alabilir miyim
tşk
aa tamam evde bakarım buradan giriş engelli de, saol hale,
bu arada seni arkadaş listeme ekliym de bi şey olursa sorarım olu rmu
senin isim neydi bu arada? ben pek sık girmediğimden sadece nikleri tanıyorumda
zeyn77 canım çok geçmiş olsun,işallah çabucak atlatırsınız.
kızlar kasım annelerinden buraya hiç uğramayanlar var. onlar nasıl merak ediyorum.
hatırladıklarım
ASO
FINFIK
NAZAN
LADY
DİLEMMA ikiz bebişleri vardı
FAİRY
BAFO uzun zamandır yok
BİJOUX oda uzun zamandır gelmiyor.
nasıl olduklarını bilen varsa face mns görüşen haber verin.
unuttuğum isim varsa kusura bakmayın.
sagolun arkadaslar cok fenayim valla ömerde öyle cocugum kuru kuru öksürüyor ilacta fayda etmedi birde acayip terliyor insallah cabucak atlatiriz
zeynepçim çookk geçmiş olsun ya....bebişler hasta olmasın...ama bzde olmayalım hastayken çok zor oluyor....
fikir alabilir miyim
tşk
kızlar kasım annelerinden buraya hiç uğramayanlar var. onlar nasıl merak ediyorum.
hatırladıklarım
ASO
FINFIK
NAZAN
LADY
FAİRY
BAFO uzun zamandır yok
hatırladıklarım
ASO
FINFIK
NAZAN
LADY
FAİRY
BAFO uzun zamandır yok
aso iyi tatilde ayvalıkta şu an, uzuuuunca tatil yapıyo pis kadın..
fınfıkla 1 aydır görüşemedik o da istanbulda sürtüyordu güzel güzel
nazan kim tanımıyorum
lady iyi, o da tatilde şu an
dilemma bebelerle uğraşıyor kızı çok cadı oğlu çok uslu kızıyla uğraşıyor diyelim daha çok:)
fairy iyi, 2 haftadır fln onla da konuşmadım
bafo istanbuldan gönen'e göç etti bütün işi gücü bırakıp oraya taşındılar bi dükkan açtı, şimdilik herşey iyi gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?