2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet melodi bence de normal yiyormuş .ben de 500 cc mama veriyorum ..aşmıyorum ...en az diyorlar ama desin dursunlar ..sadece mama yerse diğer şeyleri neresine yiyecek ...benim ki de 7 aylıktı bıraktı anne sütünü..
ya prop allah iyiliğini versin niye kabuğunu soyup vermedin çocuğa ...ama kime söylüyorum ki ben :))
ıspanaklı börek yaptım yolda yemek için ...mis gib koktu yaa...yol dediğim de en fazla üç saat sürecek :)))eşim tutturdu yap da yap diye ...biz de ailecek her bulduğumuz oratımı yemek yiyerek geçiren tiplerdeniz :))))
bebişimi yıkayayım şimdi mis gibi uyusun gitme saatine kadar ...

melodicim benimki de aynı şekilde besleniyor,
- evden çıkmadan sabah emiyor - tahminim 150cc süt içiyor,
- benden sonra uyuyormuş, uyanıp sabah kahvaltı ediyor-ki dokunur hassas bi tip diye ben her gün yumurta vermiyorum-çoğu gün peynir-bir parça tam tahıllı ekmek içi-karpuz ; biraz oynayıp, uyuyor sonra
-yeniden 150cc süt içiyor
uyanınca çorbasını yiyor-yaklaşık bir çorba kasesi-çorbayı beğenmemişse ekmekle yediriyor anne/babaannemiz
-tekrar 150cc süt içiyor
-1 kase meyveli yoğurt yiyor( sade sevmiyor) şeftali ya da 1/2 muz ile
-150cc süt içiyor
akşam ben geliyorum, iki memeyi de miyor, tahminimce 200 cc.ye yakın da o zaman süt emiyor, yatıyor..

yan aynı şeyleri yiyor bebeklerimiz, hareketleri daha fazlaysa, daha az uyuyorsa, o bile etkiler kilo alımını..
takma bence kafana, bu ay benimki de diş çıkarmaydı, sıcaklardı filan iştahsız mesela dün çorbasından3-4 kaşık zor yedi istemedi, emmek de istemedi,
öğlen menüsü sıfırdı yani dün , ööle aç aça uyudu...ama üzülmedim gerçekten aç olsaydı uyuyamazdı zaten..

evet aç olsa uyumaz huysuzlanır.
of ne bileyim yanında değilim. emanet ettiğim insanlar el ne kadar ilgilenirlerki.
sabah pekmez vermiyor musun canım?
birde dr. karpuz pek faydalı birşey değil demişti. kahvaltıda kahvaltı maması vermeyi denedin mi?

evet melodi bence de normal yiyormuş .ben de 500 cc mama veriyorum ..aşmıyorum ...en az diyorlar ama desin dursunlar ..sadece mama yerse diğer şeyleri neresine yiyecek ...benim ki de 7 aylıktı bıraktı anne sütünü..
ya prop allah iyiliğini versin niye kabuğunu soyup vermedin çocuğa ...ama kime söylüyorum ki ben :))
ıspanaklı börek yaptım yolda yemek için ...mis gib koktu yaa...yol dediğim de en fazla üç saat sürecek :)))eşim tutturdu yap da yap diye ...biz de ailecek her bulduğumuz oratımı yemek yiyerek geçiren tiplerdeniz :))))
bebişimi yıkayayım şimdi mis gibi uyusun gitme saatine kadar ...

benimki bazen tam 500 almıyor. bir gün eksik alıyor diğer gün fazla. o zaten dengeliyor.
bir seferde 120 cc mama veriyorum. eşim 180 cc alması lazım büyüdü diyor. erkekler abartmaya bayılır. çocuk zaten su içiyor birde mama. fazla geldi mi kusuyor.

ohooo melodi, daha nelerı yıyor evın ıcınde, kopartmadıgı sey kalmadı, dişi olsa ne değişirdi hayatımızda bilmiom dişi varmış gibi yaşıyoz cunku :)))

brc o parıse de giderim :1::1:

dişlendiğini düşünemiyorum zaten.:1:

melodicim ben hazır hiç bir şey vermiyorum prensip olarak,
katkısız deseler de raf ömrünü ne ile sağladıkları kafamı kurcalıyor,
kahvaltı maması da vermiyorum gece maması da,
kahvaltıda sadece peynir ekmek veriyorum aslında ama arada yumurta ve karpuz da veriyorum,
karpuzu serin serin sulu diye çok seviyor kendisi istiyor,
biraz suyuna ekmek banıyorum aslında öyle karpuz yiyor denemez..
ne kadar yayarı yok deseler de sonuçta yaz meyvesi, sulu ve c vitamini var daha ne olsun:27:
dün sabah mesela yarım muz verdim kahvaltı yerine,ben o kadar takmıyorum,
kilo alıyor ve sağlıklı-şu an soğuk algnlığı devam ediyor ama onu saymıyorum:1:-bu da bana yeter..
sen de öyle düşün canım
boncuk ıspanaklı böreği çok severim bir kaç dilim ayır bana da :52:

melodı yat kalk sukret daha ne olsun ya zaten 6 aydan sonra kılo alımı yavaslarmış..senın dr. abartmıs yada esın az kılo aldıgını gorunce sana ole demıs olabılır..

nasılsınız kızlar ben hiç iyi değilim tatil sonrası evde bir dünya iş oğlum hiç durmuyo dünden beri gecede devamlı ağladı sabahtan beride ateşleniyo ama heralde diş çıkarıyo üstten alttan iki tane çıkmıştı bebeği üstten diş çıkaranlar önce hangi dişlerini çıkardılar benimkisi galiba ortadaki iki dişin yanındaki dişleri çıkartıyo normalde üst iki dişi çıkarması gerekmezmi

nasılsınız kızlar ben hiç iyi değilim tatil sonrası evde bir dünya iş oğlum hiç durmuyo dünden beri gecede devamlı ağladı sabahtan beride ateşleniyo ama heralde diş çıkarıyo üstten alttan iki tane çıkmıştı bebeği üstten diş çıkaranlar önce hangi dişlerini çıkardılar benimkisi galiba ortadaki iki dişin yanındaki dişleri çıkartıyo normalde üst iki dişi çıkarması gerekmezmi

Geçmiş olsun halenur,
diştendir ateşi 1 çay kaşığı pedifen veri yatmadan evvel, hem ağrısını hafifletir hem de ateşini düzenler..
benim oğlum henüz sadece alttan iki tane çıkardı, üstler gelmedi, ama üstler gelecek diye bir zorunluluk yok bildiğim kadarıyla,
kız kardeşim ilk olrak köpek dişini çıkarmıştı mesela:52:
yani kurallarla sabit değil böyle şeyler,
bırak hangisini istiyorsa çıkarsın çocuk, endişelenme boşa :52:

melodı yat kalk sukret daha ne olsun ya zaten 6 aydan sonra kılo alımı yavaslarmış..senın dr. abartmıs yada esın az kılo aldıgını gorunce sana ole demıs olabılır..

aman abartmayı severler zaten. akşam sorarım hesabını.

melodicim ben hazır hiç bir şey vermiyorum prensip olarak,
katkısız deseler de raf ömrünü ne ile sağladıkları kafamı kurcalıyor,
kahvaltı maması da vermiyorum gece maması da,
kahvaltıda sadece peynir ekmek veriyorum aslında ama arada yumurta ve karpuz da veriyorum,
karpuzu serin serin sulu diye çok seviyor kendisi istiyor,
biraz suyuna ekmek banıyorum aslında öyle karpuz yiyor denemez..
ne kadar yayarı yok deseler de sonuçta yaz meyvesi, sulu ve c vitamini var daha ne olsun:27:
dün sabah mesela yarım muz verdim kahvaltı yerine,ben o kadar takmıyorum,
kilo alıyor ve sağlıklı-şu an soğuk algnlığı devam ediyor ama onu saymıyorum:1:-bu da bana yeter..
sen de öyle düşün canım
boncuk ıspanaklı böreği çok severim bir kaç dilim ayır bana da :52:

ben veriyorum kahvaltı mamasıda verdim, kavanoz mamasıda.
ama iznimde kahvaltısının üzerine daha da düşeceğim.

ateş diştendir mutlaka. ateşini kontrol et. dr. demiş 38 olmadan ilaç vermeyin. ben 37,8 de fitil atmıştım. bir daha yükselirse önce calpol en son çare fitil veririm. canım ılık suyla duş aldır 2-3 sefer rahatlar o zaman. ateşi olduğunda ben bez iel yatırıyorum. evet genelde öyle çıkar ama herkesde aynı olacak diye bişey yok.

Kızlar ya dikkat ettim de pazartesi günleri çok az sütüm oluyor,
acaba hafta sonları düzensiz yiyorum ondan mı?
sizde durum nedir? bi fikriniz var mı konuyla ilgili:26:

bizde cuma günü gittik doktora.hasta olduğumuz için gaita,kan tahlili yapıldı.idrar tahl.yapılacaktı ama çişimizi yapamadık bi türlü.kilosu 10.300gr boyunu sormadım ölçen kıza,çünkü moralim bozuktu.kakasında sadece 1-2 lökesit çıktı.

ondandır canım,benimde melisa hasta olduğu gün sütüm gelmedi hiç.kesildi diye çok korktum.bide sadece emmek istedi hasta olunca,yemek filan hiç yemedi kuzum.bu gün yemeye başladı biraz.

Slm kızlar yine ben:) herkese merhaba bu aralar mama sandalyelerine taktımda kullandığınız ve memnun olduğunuz şunu al valla süper dediğiniz mama sandalyesi öneriniz var mıdır?

annişler....nasılsınız...bizim boya badana işide bitti....mis gbi oldu evim.....desemde hala yapmam gereken işler var....

yiğit paşa ile uğraşmaktan işler uzuyorda uzuyor..ama öenmli değil....oğlumun yaptıkları yeter bana...canım benim....yürütecine binmeyip arkadan ittiriyor sıpa..:1: ama çok hareketli ne yapacağım yürüyünce bilmem...priz ocak düğmeleri nerde zararlı işler orada yiğit..hemende nasıl buluyor anlamıyorum...yere koydum bugun iş yaparken...çünkü beşiğinden atlamaya çalışıyr...yürütecinden sarkıyor yada arka tarafını kaldırıyor...yerde de bu sefer temizlik bezlerimi kapmaya çalıştı....

bir ara mama sandalyesinde oturdu yarım saat şaştım :53: bende o ara cam sildim....sıkılınca elindekileri atmaya başladı....sonra karşıdaki apartmanda 2 yaşlarında bir çocuk gördüm baktım balkondan yastık attı aşağı...:1: bu çocuklar hep aynı demekki :60:

Slm kızlar yine ben:) herkese merhaba bu aralar mama sandalyelerine taktımda kullandığınız ve memnun olduğunuz şunu al valla süper dediğiniz mama sandalyesi öneriniz var mıdır?

biz yiğitin kuzeninden kalma sandalyeyi kullanıyoruz..markasına bile dikkat etmedim ama çok hantal bişey...tekerlekli olduğu için evin içinde gezdirebiliyorum..o iyi işte...

sanırım ondan..ben bursadayken yemekler önüme konulunca yedim tabi..allaha şükür sütüm iyiydi...ama burda pek beslenemiyorum..

Son düzenleme:
gunaydın.
sbh doktora goturdum oglumu, 9885 gr ve 76 cm olmuş, koca kafası 47cm çapında, herşey yolunda..
masallah demire koca adam oldu:54:

benim oglum ortadan iki taneyi cikardi simdide onlarin yanindaki disler kabarmis yakinda cikar:32:

günaydın kızlar..
patlamaya hazır bomba gibi geziyorum ortalıkta reglim nerdeyse bir hafta gecikti, doğumdan sonra bir türlü düzene giremedi sinir harbi yaşıyorum resmen, çatacak adam arıyorum. kocam akşam yanıma gelmiş neden bu kdr mutsuzsun dedi, olurum tabi mutsuz bılmem ne dıye bı basladım, aglayarak bıtırdım :) ay evi yıkasım var resmen o kdr darlanıorum :))
1 haftadır yemediğim tatlı kalmadı bi de, öyle böyle değil, bırını bırakıp bırıne saldırıyorum resmen, olsam da kurtulsam dıye gun sayıyorum.. sbh bı tartıldım ama 64.8 olmuşum :S nası gıttı o kılolar, stresten mı? regl de olunca 64e düşerim garanti, e zaten 63le evlenmiştim :)) mutlu oldum ona

günaydın kızlar dün yazmıştımya oğlum ateşleniyo diye gecede çok ateşlendi artık sabah dayanamadım dişten bu kadar ateş olurmu diye acile gittk yavrumun boğaz enfeksiyonu olmuş tabi bide diş ikisinin ateşi feci oldu yavrum sabaha kadar ağladı ne emiyo ne yiyo derdinide anlatamıyo emmek istiyo bi yapışıyo yutkununca demek boğazları acıyı çığlığı basıyo şimdi fitil attım aç aç uyudu antibiyotik verdi doktor inşaallah düzelir

bizde cuma günü gittik doktora.hasta olduğumuz için gaita,kan tahlili yapıldı.idrar tahl.yapılacaktı ama çişimizi yapamadık bi türlü.kilosu 10.300gr boyunu sormadım ölçen kıza,çünkü moralim bozuktu.kakasında sadece 1-2 lökesit çıktı.

yabangulum geçmiş olsun ,üzülme iyi olur inşallah,
neyi varmış, aldınız mı tahlil sonuçlarını?

kızlar günaydın,
ben işteyim babası oğluşumu:emir_bebek: doktora götürdü,
bir haftadır hastaydı evde iyileştiemedim artık gönderdim
şimdi haberi geldi 73cm 11000gr olmuş paşam..
:nazar:

Back
X