Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
caanım inan hayretler içinde kaldımarkadaşlar canım çok sıkkın dün eşimin dayısına gittik geçen ramazan eşi vefat etmişti adam 73 yaşında bilin bakalım kız kaç yaşında 26 komaya girdim benden bile küçük eşim malatyalı köyden resmen satın almış 3,000 tl ye
allahım kafayı yedim imam nikahı yapmışlar bugün resmi nikah yapıcaklarmış iğrenç eşimin diğer akrabaları bana yeni yengeni nasıl buldun diye sordular bende sizin dayınız SÜBYANCI dedim
daha sinir bişey söyliycem afedersiniz kız şaşı kıyamet kopartıyolar efendim kız şaşı dayıma yakışıyomu bende açtım bayramlık azımı 73 yaşındaki adama mankenmi arıyodunuz dedim utanın yaşa bakmıyosunuzda kız şaşıymış kusura bak allah cezalarını versin hepsinin şu mubarek günde gazetelerde okurdumda inanmazdım
hele şeye çok üzzüldüm dayı demişki kızın babasına çarşamba kızı istanbula götürcem babasıda demişki hayır ogün işi var tarladaki buğdayları topluycak. kız buğdayları topluyo ondan sonra atıp arabaya getiriyolar allahım böyle insanlara evlat verme rabbim kız o gün iş yapıyo akşamda moruğun koynuna giriyo. ay avaz avaz bğırmak istiyorum.
benim kayınvalidemde kızın görümcesi oldu ya tatalde uyuz diyoki telefonda ay kız şaşıymış diye dalga geçiyodu bugün acil dr. gidiyolar gözü şişmiş iyi bakmazsan kör olursun demiş eeee allahın sopası yok iyi oldu. elin garibanıyla dalga geçerse öyle olur
bide konuşurken hiç utanmıyolar benim babamında kolu yok habire kız sakat kız sakat ...
allah o kıza akıl sağlığı versin bide sabır versin bu sulale 5 yılda bitirdi beni kendileri bitsin inşallah
2 sene öncede diğer dayısı 65 yaşında 20 yaşında bi kadınla evlendi şimdi bi kızı var ondan hemde karısı öldükten 10 gün sonra buldular 20 gün sonrada evlendi eşi nasılmı öldü tüfeği ağzına sokup tetiği ayak parmağıyla çekiyo ve kafatası duvarda
allahım benim sonumu iyi etsin bu aileye giren kadınların hepsi öldü çok korkuyorum
1 dayısının 4 karısı 3 ü ölmüş onun eşide 22 yaşında 1 tane oğlan doğurdu oda
bu 73 yaşında olanın 3 ü karısı 2 si mefta
karısı intihar edeninde 3. ü
1 dayısı daha var oda birini boşamış diğerini almış
ay sonum ölüm olacağına boşanmak olsun
çok geçmiş olsun caanım ya:oğlumun ateşi dişten değilmiş. boğaz enfeksiyonuymuş![]()
bir safinazda ben 45 kilo dahada tartılmam sinir oldum iyice çirkinleştim burnum ortaya çıktıcnm gecmıs olsun diş heralde
ya kızlar taşınmaydı dukkandı sıteydı derken baya özledim sizi... işte simdi de anca fırsat buluyorum.
ama sonunda siteyi actım Gönen Pazarı - Yöresel Gıdalar - Ev Tekstili - Ev Dekorasyon - Aydınlatma - Peynir - Zeytinyağ - Zeytin - El Yapımı Köy Ürünleri yöresel doğal ürünler sitesi...bakalım sevecekmisiniz.
benim kız da 8.500 gr olmus 73 cm boyu. gerci yalap şalap ölçütüler amadiş de yok henuz
bende 49 kıloya dustum safinaza dondum iyice...elevit e başlıcam
gecmıs olsunoğlumun ateşi dişten değilmiş. boğaz enfeksiyonuymuş![]()
super bır hıs dımı bende ne yapacagımı bılememıstım heyecandandün ilk defa kızım koltuğa tutunarak ayağa kalktı .yanımda oyun oynuyodu iki saniyeliğine kafamı çevirdim sonra birde baktımki benim minik kızım ayakta ne yapacağımı bilemedim ,çok heyecan yaptım telefonumu aradım bulamadım evin içinde babasını aradım geldim hala öyle duruyodu eeeeee bilgisayarın faydaları tırmandığı koltukta bilgisayar duruyodu,tam bir bil. delisi.
slmm kızlarr
primanın yarışmasına katıldık
bizi desteklerseniz seviniriz :))
Prima Yıldızını Arıyor
sitesine girip ''medaa'' diye aratırıp oylarınızı verebilirsiniz :))
ahhhh kuzum o benım ozledım yaa ıstanbulda olsadık keskegercekten cok uyumulune versem yer, nereye gıtsem gelır, ah bı de uyusa ya :S perısan olduk yıne kac gecedır... uyutmaya calısmasam gece de sorun yok, bıraksam eve, durur oyle sabaha kdr, uyumaya zorluorum dıye bole oluo
gecmıs lsun.dıs sankı bende de bır arıza cıkaracak gıbı . pofselam kızlar nasılsınız ben çok fenayım pazartesi günü 20 lik gömük dişimi çektirdim dikişli oldu çok ağrıyor hala ağrısı geçmedi devamlı ağrı kesici antibiyotik kullanmama rağmen bide üstüne boğazlarım şişti yutkunamıyorum yiyemiyorum içemiyorum muhammed ali beni emmek istiyo sütüm gitti açlıktan devam sütü veriyorum almıyo ek gıdasını yemiyo çıldırıcam devamlı ağlıyo gece 10 kere kalktı zaten canım yanıyo offfff sütüm olsa salı günüde sağlık ocağına gittik 9 kilo 72 santim boy kan damlası kullanmıyodum kullan dedi devit 3 aksatmadan ver dedi bıngıldağı tam kapanmamış kızlar bu çocuğun iştahını açmak için ne yapabilirim bi ara damla kullananlar vardı ama faydasını gördümü acaba iştahsız çocuk büyütmesi çok zor bu arada brc80 geçmiş olsun canım alerji testindede bişey çıkmamış sevindim peki ne dedi ne önerdi yüzü için
burcu bızde duzcedeydık hatta 1 seneye yakın cadırda kalmıstık allah bır daha yasatmasın.brc gecmıs olsun, hayırlı olsun nıce 9 lara..
kocam duzce depremzedesi. allah bı daha yastamasın boyle acı..
sağol cnm. ama 43 gercekten azmıs yaaHoşgeldin bafo.. :)Facebooktan siteni takip ediyoruz. Safinaz diyerek kendine hakaret etme..Asıl safinaz ben oldum 43 kilo... Hiç bu kadar düşmemiştim ..Kızım emdiği için kendimi toparlayamadım.Vitamin ile kan ilacı alıyorum...
bafo siten hayırlı olsun.....demin girmemiştim...şimdi nesibeden alıntı yapınca girebildim....bol kazançlar..
bir safinazda ben 45 kilo dahada tartılmam sinir oldum iyice çirkinleştim burnum ortaya çıktı(( foto çekinmekten nefret eder oldum aynaya bile bakamıyorum eleviti bende düşündümde almadım daha umarım işe yarar
mesajları okudum hasta olan bebişler varmış geçmiş olsun...brc senin kuzuşada geçmiş olsun....çabuk atlatır inşallah....
atusa mesajını okudum ağzım açık kaldı....umarım eşin onlardan farklıdır....
özgülcüm teşekkür ederim manevi oğlun ellerinden öper senin...ayrıca 2 haziranda bende başladım göreve....maaşımı alıyorum şuan...eylülde de başlamayı düşünüyordum...ama bazı gelişmeler oldu...uzun hikaye...şimdi başlayıp başlamamakta kararsızım...bir yanım başla diyor.....öff gidicem sanırım çok bunaldım evde....herkese çatıyorum çok sinirliyim....
bugun capitol mothercareden body aldım....yiğit mızmızlandı eline vermiştimoyalansın diye düşürdü bir kaç kere başka boylarıda vardı...karıştırmışım o ara 3-6 ayını alıp çıkmışım...yarın paladiuma gidip değiştireyim diyorum gelmek isteyen varmı....![]()
İnfox öğle bir konuya değinmişsin ki tam benlik.Ben de Haziranda göreve başladım ama şimdi bakıcı bulamıyorum.Tekrar ayrılabiliyor muyuz ücretsiz izne?Var mı böyle bir uygulama?Nolur bilgi ver...
ben okulu aradım varmış alabilirmişiz....gerçi yeni yasada da okudum....hakkımız ne kadarsa onu doldurmadan alabilyormuşuz....
kızlar günaydın...
nabersiniz yaaa ...bebeler ayaklanıyor yavaş yavaş bi benimki kaldı heral:)))benimki de iki yaşında anca yürür bu gidişle
bugün kızımın bayramlığını almaya gidcez babasıyla hem bi dolaşırız kaç gündür evde evde sapıttım valla
ya şu şehit haberine ben de çooooook üzüldüm bi o kadar da kızgınım isyan ediyorum resmen ...şimdi ne haldedir o yavrucakların anneleri...bak nasıl büyütüyoruz kolay mı bi insan büyütmek yetiştirmek beş dakikada harcanıyor kuzular ....
bafo ben de baktım sitene hayırlı olsun peynire bayılırım hepsi de mükemmel....
arkadaşlar canım çok sıkkın dün eşimin dayısına gittik geçen ramazan eşi vefat etmişti adam 73 yaşında bilin bakalım kız kaç yaşında 26 komaya girdim benden bile küçük eşim malatyalı köyden resmen satın almış 3,000 tl ye
allahım kafayı yedim imam nikahı yapmışlar bugün resmi nikah yapıcaklarmış iğrenç eşimin diğer akrabaları bana yeni yengeni nasıl buldun diye sordular bende sizin dayınız SÜBYANCI dedim
daha sinir bişey söyliycem afedersiniz kız şaşı kıyamet kopartıyolar efendim kız şaşı dayıma yakışıyomu bende açtım bayramlık azımı 73 yaşındaki adama mankenmi arıyodunuz dedim utanın yaşa bakmıyosunuzda kız şaşıymış kusura bak allah cezalarını versin hepsinin şu mubarek günde gazetelerde okurdumda inanmazdım
hele şeye çok üzzüldüm dayı demişki kızın babasına çarşamba kızı istanbula götürcem babasıda demişki hayır ogün işi var tarladaki buğdayları topluycak. kız buğdayları topluyo ondan sonra atıp arabaya getiriyolar allahım böyle insanlara evlat verme rabbim kız o gün iş yapıyo akşamda moruğun koynuna giriyo. ay avaz avaz bğırmak istiyorum.
benim kayınvalidemde kızın görümcesi oldu ya tatalde uyuz diyoki telefonda ay kız şaşıymış diye dalga geçiyodu bugün acil dr. gidiyolar gözü şişmiş iyi bakmazsan kör olursun demiş eeee allahın sopası yok iyi oldu. elin garibanıyla dalga geçerse öyle olur
bide konuşurken hiç utanmıyolar benim babamında kolu yok habire kız sakat kız sakat ...
allah o kıza akıl sağlığı versin bide sabır versin bu sulale 5 yılda bitirdi beni kendileri bitsin inşallah
2 sene öncede diğer dayısı 65 yaşında 20 yaşında bi kadınla evlendi şimdi bi kızı var ondan hemde karısı öldükten 10 gün sonra buldular 20 gün sonrada evlendi eşi nasılmı öldü tüfeği ağzına sokup tetiği ayak parmağıyla çekiyo ve kafatası duvarda
allahım benim sonumu iyi etsin bu aileye giren kadınların hepsi öldü çok korkuyorum
1 dayısının 4 karısı 3 ü ölmüş onun eşide 22 yaşında 1 tane oğlan doğurdu oda
bu 73 yaşında olanın 3 ü karısı 2 si mefta
karısı intihar edeninde 3. ü
1 dayısı daha var oda birini boşamış diğerini almış
ay sonum ölüm olacağına boşanmak olsun