2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
verirsin verirsin bişey yapmana bile gerek yok gider kendiliğinden.

doğum yapan bir bayanın vücudundaki ödemler 1 sene sonunda ancak tam olarak yok oluyormuş..

evet bence de verirsin,
ben de hamilelikten önceki kiloma döndüm, şimdi 3 kg da altındayım,
ama sıkılaşma için yürüyüş yapmak gerekiyor,
benim evde yürüme bandı da var ama oğluştan fırsat bulabilirsem yürüycem inşallah

evet bence de verirsin,
benim evde yürüme bandı da var ama oğluştan fırsat bulabilirsem yürüycem inşallah

aynen bende de yürüme bandı var ama nerde vakit mi oluyor?
ev iş ataberk derken vakit olmuyor
satsam mı onu acaba yaa? bak şimdi aklıma geldi:)

evet bence de verirsin,
ah o yürümek keşke yürüyebilsem. madem bandın var bence günde 1 saat yürü harika olur.. benim yok bandım dışarıda da toprak durmuyo eşşek herif düşman bana..

takımmı var aa liste filanda varmı link versene?
var tabi 10 takım falan var. takımlar halinde yarışıyoruz her cuma tartı günü :) bizim takımın linki bu kafana yatarsa söyle konuşurum kaptanla..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4450.html#post20676529

yok ya satma ne satıcan zaten yok pahasına gider yazık,
akşam uyuduktan sonra günde 30dk yürüsen yeter,
ramazan geçsin ben öyle yapmayı düşünüyorum inşallah

ah o yürümek keşke yürüyebilsem. madem bandın var bence günde 1 saat yürü harika olur.. benim yok bandım dışarıda da toprak durmuyo eşşek herif düşman bana..

var tabi 10 takım falan var. takımlar halinde yarışıyoruz her cuma tartı günü :) bizim takımın linki bu kafana yatarsa söyle konuşurum kaptanla..
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-4450.html#post20676529

ben de oğluşa oda yaptım ayırdım odasını, onun yanında yürüsem uyuyamaz diye,
sonra da ramazan geldi, akşam eve 8de gidiyom zaten, bi de gider gitmez iftar et, oğluşla ilgilen halim kalmıyor, ama ramazandan sonra sıpayı yatırıp, günde yarım saatte olsa yürümeyi istiyorum inşallah, bizim orda dışarıda yürüyecek sahil neyim yok diye almıştım ben de..dağ başında oturunca:52:

noluyo lenn
ben yokken kimler gelmiş :52:

selamın hello:)))
nbr ekim & kasım anaları
:8::8::8::8:

kim bu diciktim yeminle
ayselll muahhhh :27:
babasının kotlarınından birini giydir tam olur :60::60:
ama niye kıl dedin bana aşkolsun ben sana taş diyorum sen bana kıl diyosun :14:
benimki de uyandı başladı koltuk tepelerinde gezinmeye 2 dk rahat yok. aç da konuşsunlar kankalar :)

evet bizzat ben dedim :52:

hoşgeldin ayselll özledimm :70:

he olur giysin babasının kotundan :52:

hb iyilik be anneler
çalışmaca her alanda çalışıyorum walla:37:
sizler nasılsınız şekerler?
eda taşsın sen bu arada:27: elekçi eda:33:

:24:
eda geldim diye kaçtın mı kız?
yakalarsam kuzeyi yerim bak:))
aşkolsun mannak senden kaçarmıyım hiç
melikeye mesac attım aysel napi diye
teli yok bende soramıyom dedim :57:

iyi akşamlar arkadaşlar ..anaaaa nolmuş ya sohbet almış başını gitmiş ..okuyana kadar anam ağladı :))ne kaaa güzel sohbet etmişsiniz ama ..eski mudavimler gelmiş galiba hoşgelmişsiniz ...
biz de gezdik geldik kocişle ..kızlara bayramlık aldık...ayçama çok güzel etek ve gömlekli takım aldım siyah beyaz ...ablası da siyah beyazlı giyecek...kociş bi sen eksik kaldın dedi bana da aldı bayramlık anaaaaa ne sevindim ..çocuklar gibi...
infox geçmiş olsun canım yiğite inş bişi yoktur ama keşke şu kalp muayenesini ertelemeseydiniz.....
benim de fazla kilolarım var ama gebe kalmadan önceki kiloma ulaştım ...kıyafet seçerken bugün rahattım ..uzun boylu olduğum için pek belli olmuyo kilolar :)
prop demir nasıl kuzucuk aynı mı hala ?melodi nerdesin ?

demır tulu cekıstırıyodu yuzukoyun, ben de yukardan cekıstırıodum bırak bırak dıye, dengesını kaybettı kapaklandı parkeye, dişi dudagını yardı, davul gıbı sıstı dudagı, ağlaya ağlaya bı hal oldum.. daha beter cok vvurdu kafayı gozu ama bu benım yuzumden oldu, cok kotu hıssettım..

boyun kac boncuk, uzun boyluyum demekle olmaz, acıkla!

yaaa prop canım çok üzüldüm:(çok geçmiş olsun demir paşaya:(

infox ve sezen hiç sıkmayın canınızı muhammedini resimlerini ve videolarını gördünüz size şaşı gibi geldi mi??ama gittiğim bi doktor şaşılık var gibi dedi:Sinşallah hiçbişey çıkmaz

boncuk makinan ve bayramlıklarınız hayırlı olsun canım benim:)

bende bi sürü bi sürü şey aldım kendime valla:))
3 tane şal eşarp,etek,tunik,2 bolero,2 ayakkabı,2 çanta,1etek,1 bulüz:))))normalde kociş yokken de alıyodum tek tük ama onu bulmuşken indirimleri yakaladık aldık ihityaç olmasada:)))Allah'ım inşallh olmayanlara da nasip etsin:)somalide ki yavrucaklar için de yardımımızı yaptık elbette

oğluma ceket gömlek giydirmeyi sevmiyorum:Sevet çok tatlı oluyolar ama içinde daralıyo sıkılıyo ve rahatsız oluyo,bende sırf gözü
me hoş görüncek diye onu rahatzı olacağı şekilde giydirmek istemyiroum:Sona bi tane bile kot almadım ama 10dan fazla kot pantolon ve kot şort hediye geldi,içlerinden 1-2 yumuşak kumaşlısını seçtim diğerlerine dokunmadım bile:(yazık yavrucaklara nasıl raahat ederlerse öyel giydirin kızlar bayramda,rahat etsinler ki pıtış pıtış emeklesinler etrafta:)yürüsünler inşallah:)

ya bugün saçım dökülüyo diye saç umzanına gittim sadece 1 haftalık bakım için 190 tllik şampuan ve serum önerdi:Sbende tabiki alamadım:S
eşim az bekle kel kalınca saç ektiririz dedi:S

prop çoook geçmiş olsun canım üzme kendini olacağı varmış ..bu tül çekme merakı benim kızda da aşırı derecede var ..bir gün aynı yeri çeke çeke indirecek tepesine ...anaaaaa uzun boyluyum dedim ama o kadar değil yaaa abartmayayım yani kilomla dengeli kendime göre kiloluyum ama boyuma göre normal duruyo ..boyum 1.71 bu arada :)
özgül hayırlı olsun kız cicilerin güle güle giyin...ben de seninle aynı fikirdeyim rahat giydirmek lazım bebeleri ...hele benimki fazla kıyafet sevmiyo basıyo çığlığı hemen ..

özgül boncuk güle güle giyin cicişlerinizi......benmi çok rahatım bayramlık falan hiç düşnmedim oğluma....:)

çok şükür bişeyi yokmuş oğlumun ya.....kayma yok kayma belirtisi olabilcek bir rahatsızlıkta yokmuş...biz pimpirik yaptık sanırım....neyse içimiz rahatladı...

boncukçum hiç ihmal edermiyim....ama doktor problem yok dedi ondan gitmedim kardiyolağa..ve alerji belası yüzünden yiğiti çok doktor gördü kalbini dinledi ondanda rahatım biraz...bayramdan sonra götüreceğim ama uamrım kapanmıştır..bebekle kontrollerde zor oluyor zaten..6 günlükken ultrasyon çeklidi ben emzirdim öyle çekebildi....şimdi ne yapacağız bilmem...aleti koparır bizmki :1:

biz daha önce aklımıza geldi araştırdık...:1: valla yok pahasına gider kopekop un dediği gibi...

evde bir köşede öylece duruyor....evde olunca kullanılmıyormuş bu alet ya :9: hem canımı sıkıyor hem elden çıkarmak istemiyorum....öyle işte...

Back
X