Selamlar güzel anneler ve tatlı bebekleri,
Yine bişey sormak için yazıyorum.Nolur kusura bakmayın sürekli takip ediyorum ama çok dalamıyorum muhabbete:) bayram sonrası göreve başladım kızım da 26 kasım doğumlu.Evden ayrılırken nasıl davranmalıyım bilmiyorum.Siz vedalaşıyor musunuz bebeklerle yoksa oyalatıp kaçıyor musunuz?Doğru olan ne?Allahtan dersim az olcak çok uzaklaşmıcam kızımdan ama yine de çok zormuşşş:)Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
herkese günaydııın
nasılsınız bakem ...bugün rüyamda kızımın ayağa kalkıp biilerden tutnarak yürüdüğünü gördüm hayırdır inşallah ...:26:
kapıdan yolcu ediyo beni öpüyorum ben işe gidiyorum sen beni bekle uslu dur ananeyi üzme diyorum el sallıyo bana =)
uzmanların dediğine göre oyalayıp ortadan kaybolmak sağlıklı değilmiş güven duygusu eksik oluyomuş
bende aynı rüyayı gördüm bizim yatağımızdan tek başına inip bizde doğru yürüyodu =)
İydir eda nolsun be,çok yoğun geçiyo günler bilemezsinyoncaa seni gördümmm
naber ikizlerin anasıı
bayadır görüşemedik nan
melikeye seni sordum dün
çok şükür ya yaşıyon yaneTünaydın anneler.. benim bızdıklar da büyüdü..durmuyolar bi dakka sıralıyolar epeydir,yaşlaırna kadar yürüyecekler sanırım..desteksiz de duruyolar arada ...oğlum fark atack gibi..alt dişler çıkalı 2 ayı geçti,üstlerden ses seda yok:44: bu sene de evdeyim,akıl sağlığımı korursam iyidir,nefes aldırmıyolar
İydir eda nolsun be,çok yoğun geçiyo günler bilemezsinsen de çalışmaya başladın dimi?nası gidiyo
birileri beni aday göstermiş şimdide oylama başlamış
beni tanımak isterseniz desteklerinizi beklerüm
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/468505-seffaf-oda-1-hafta-konugunu-secelim-anket.html
lady sana oy verdim bakalım ne olacak?
napim hazal çalışıyorum saate bakıp duruyom çıkmak için
oğlumu özledim
kacta bitio mesain?
oda ozlemistir seni annesi, ben baska bi odaya gitsem oglum arkamdan agliyor calissam napar acaba
4 te bitiyo cnm
ben bay bay diyom gülüyo
ağlamıyo bi yere gidersem Allah a şükür yoksa mahvolurdum çalışamazdım kesin
gece beraber uyuyoz özlüyom diye
az kaldı evet süt iznimi kullanıyorum sağolsun müdürüm çalışma saatimi kolaylaştırdı
bugun bu kadar özledim çünkü öğlen gittiğimde uyuyodu
anneannesi parka götürmüş arkadaşlarıyla oynamış
büyüdüde oynarmış dedim
ben o çocuğu seveyim kesin oynamaz bi daha
çok kıskanıyo beni
isyerin evine yakin omasi iyi olmus oglen gidip gorebiliyorsun,
turkuye hala sicak tabi burda kac gundur yagmur yuzunden eve hapis olduk yine
kiskanmayida biliyorlar kucuk danalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?