2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kapıdan yolcu ediyo beni öpüyorum ben işe gidiyorum sen beni bekle uslu dur ananeyi üzme diyorum el sallıyo bana =)
uzmanların dediğine göre oyalayıp ortadan kaybolmak sağlıklı değilmiş güven duygusu eksik oluyomuş

herkese günaydııın

nasılsınız bakem ...bugün rüyamda kızımın ayağa kalkıp biilerden tutnarak yürüdüğünü gördüm hayırdır inşallah ...:26:

bende aynı rüyayı gördüm bizim yatağımızdan tek başına inip bizde doğru yürüyodu =)

senin herif delikanlı
yerim ben onun dötünü

yoncaa seni gördümmm
naber ikizlerin anasıı
bayadır görüşemedik nan
melikeye seni sordum dün

Tünaydın anneler.. benim bızdıklar da büyüdü..durmuyolar bi dakka sıralıyolar epeydir,yaşlaırna kadar yürüyecekler sanırım..desteksiz de duruyolar arada ...oğlum fark atack gibi..alt dişler çıkalı 2 ayı geçti,üstlerden ses seda yok:44: bu sene de evdeyim,akıl sağlığımı korursam iyidir,nefes aldırmıyolar

çok şükür ya yaşıyon yane
bizde hala diş yok
valla bizimkide sıralıyo yaşına gelmeden yürümeyecek bence bizimki
İydir eda nolsun be,çok yoğun geçiyo günler bilemezsin sen de çalışmaya başladın dimi?nası gidiyo

he basladım neden msn de yokum sanıyon
iyi gidiyor çok şükür geceleri uyutsa fena olmaz
ama fena da gecmiyo gece kokluyom sarılarak öpüyom uyuyom

napim hazal çalışıyorum saate bakıp duruyom çıkmak için
oğlumu özledim

kacta bitio mesain?

oda ozlemistir seni annesi, ben baska bi odaya gitsem oglum arkamdan agliyor calissam napar acaba

4 te bitiyo cnm
ben bay bay diyom gülüyo
ağlamıyo bi yere gidersem Allah a şükür yoksa mahvolurdum çalışamazdım kesin
gece beraber uyuyoz özlüyom diye

4 te bitiyo cnm
ben bay bay diyom gülüyo
ağlamıyo bi yere gidersem Allah a şükür yoksa mahvolurdum çalışamazdım kesin
gece beraber uyuyoz özlüyom diye

ee az kalmis :)
benimki bi kalabalik ortamda herkesten ilgi gordumu hemen yanima kosuyor bana sariliyo.

bu durum cok hosuma gidiyor ama

az kaldı evet süt iznimi kullanıyorum sağolsun müdürüm çalışma saatimi kolaylaştırdı
bugun bu kadar özledim çünkü öğlen gittiğimde uyuyodu
anneannesi parka götürmüş arkadaşlarıyla oynamış
büyüdüde oynarmış dedim
ben o çocuğu seveyim kesin oynamaz bi daha
çok kıskanıyo beni

isyerin evine yakin omasi iyi olmus oglen gidip gorebiliyorsun,
turkuye hala sicak tabi burda kac gundur yagmur yuzunden eve hapis olduk yine
kiskanmayida biliyorlar kucuk danalar

isyerin evine yakin omasi iyi olmus oglen gidip gorebiliyorsun,
turkuye hala sicak tabi burda kac gundur yagmur yuzunden eve hapis olduk yine
kiskanmayida biliyorlar kucuk danalar

evet çok şükür
süt iznim bitene kadar böyle
1 yasından sonra tayin olacağım
artık sabah görebilirsem görücem akşam göreceğim

naber kızlar ...bebeğimin burnu çok ilerledi yaa tıkanıklık ..şimdi de boğazı hatur hutur sanki ögg yapıyo yerken ..galiba boğazları kızardı da neden oldu anlmadım..şu burun tıkanıklığı neden oluyo çok sinir ouyorum bu duruma ....
yarın götürmem gerekiyo doktora ...daha pazartesi sağlık ocağındaki hekim bişi yok dedi ama demek ki anlamadı ya da ilerledi...
siz naptınız mesainiz bitmek üzere yavrularınızı özlediniz tabi çalışan anneler...zor yaaa ama olsun ...
bizimki saat ikiden beri bi uyandı bi uyudu düzen müzen gitti ...ha bi de bişi sorucam ..sizinkiler gün içinde kaç kez uyuyor ..bizimki üç kez uyuyodu yaklaşık bir aydır ikiye düştü...bi öğlene doğru uyyor bi de öğleden sonra ...az mı acaba yoksa normal mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…