kızlar bende regli olmadım benimkide emiyor o yüzden sanırım..
niye msn de diilsin kızııımmmmm!
aldık işallah, avrupa konutlarından, 14. kat hem de, 4 ay önce rüyamda gördüğüm gibi :))) amin cnm darısı her isteyenin başına
ya benımde kılo almam lazım somaililere döndümevet cnmm zeynebin zayıflama grubundayım
bende varm bendeeeeedaa hayranım sana bi ben kaldım buluşmadığın uleynn :))
cnm ne kadar sevindim seni gördüğüme bende uzun zamandır buraya vakit ayıramıyordum tesadüf oldu karşılaşmamız öpüyoruz kızımla seni ve prensesi :))sende uğra arada buralara özletme kendini
aldınız mı? nerden aldınız? hadi gözün aydın mutlu güzel günlerde oturundarısı başıma
zeynnnn cnm nasılsın
sağol cnmm kk da diet grubundayım
bayramdan önce başladım canomm
hoşgeldin zeynep tatilin nasıldı rahat geçtimi?
Lady.cm karıştırmışın, kopekop yazdı ,infoz değil
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
selam annişler...
yabanım geçmiş olsun kuzuşuna...çabk atlatsın yavrucak....
burcu ev mi aldnınız..hayırlı uğurlu olsun....
eda ne güzel cevap kız...yazıyorum bunu günü gelince bende kullanayım..:)
sema(kopekop) ümraniyede nerdesin komşumuyuz yoksa
ay kızlar ne çok yazmışınız okuyamadım...bugunleridemi görecektik....iyiki geldi eski tayfa...
saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.
ooo süper çok sevindimm güzel günlerde sağlıkla oturun cnmm yeni evine gelirim inş.. oraları iyi bilirim
prop hayırlı olsun çok süper yer seçmişsin.mutlu günlerde otur inşallah...
allah sağlıkla huzur içinde oturmak nasip etsin. iyi günlerde oturun cnm cok sevındım senin adına...
selam annişler...
burcu ev mi aldnınız..hayırlı uğurlu olsun....
saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.
edaa hayranım sana bi ben kaldım buluşmadığın uleynn :))
evet cnmm zeynebin zayıflama grubundayım
bende öle diyodum dondu kaldı sonra güldü puhahane cevap ama, valla ben öyle bişey söylesem beni 2 ye bölüp 4 le çarparlar
gözünüz aydın olsun burcu benim görüdüğüm rüya gibidir ev inşallahnaber kızlar.. bgn yeni evimizi görmeye gittim, çoh beğendim :) işallah huzurla sağlıkla oturmak nasip olur
nice 11 aylaraaa:))biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
ve sonunda salya sümük bizdede başladı(burnu nasıl akıyor kuzumun,peditus veriyorum işallah iyi gelir.acaba banyo yatırsammı yoksa 1-2 gün beklesemmi?
geçmiş olsun yabangulum,
peditusa devam et, burnu tıkanırsa onu temiz tut,
geçiyor bir iki güne ,
sanırım salgın var,
bi siz eksiktiniz, siz de hasta oldunuz,
endişe etme geçer hemen..
ya kızlar yine canım sıkıldı,
cuma günü kaynımın nişanı var akşam biliyosunuz,
ne oldu sizce?
bravo doğru tahmin,
kaynım arabamızı istedi,
abisi ona bütün gün araba lazımmış,
paşaya araba lazım, elin sidikli karısı rahat etsin diye,
ben ve eşim işe otobüsle gidicez,
akşam abiye kıyafetlerimizi makyajımızı yapıcaz ve taksiyle nişanın olduğu salona gidicez,
ay benbu aileden çıldırıcam ya,
nasıl kolay istiyolar arkadaş,
araba benim ama taksiye ben binecekmişim,
arkadaş onlar binsin ya taksiye..
ya kızlar resmen çıldırıcam ya,
birileri beni sakinleştirsin lütfen
ya çok sıkıldım ben bunlardan ya,
ne zaman düşecekler yakamızdan ya,
bağırasım var,
iş yerindeyim ama haykırarak ağlayasım var..
kafamdan dumanlar çıkıyor sinirden..
ya bana bi şeyler söyleyin..
yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
eda ne güzel cevap kız...yazıyorum bunu günü gelince bende kullanayım..:)
sema(kopekop) ümraniyede nerdesin komşumuyuz yoksa
...
valla ya:)))aklını başından almışım edamın... öperim..
elti aslında en iyi arkadastır kıskançlık yoksa tabibenim eltim yok....iyikide yok...kıskanç biriyimdir çekemezdim onu...
bugun güzel bir haber aldım...12 aylık bebeği olan en sevdiğim arkadaşım 5 aylık hamileymiş.....diyarbakırda yalnız akrabalar bursada nasıl yapacak bakalım.....allah yardımcısı olsun...
kıyamam ya çok gecmiş olsun fitil verseneesaol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.
evet!!!! :))))))semayla eda da aynı kurumda mı çalışıyo oarayı pek anlamadım..derya ben de malatyalıyım sivasa yakın...
bende uyumak istiyorum şöyle kesintisiz 6 saat yeter bana tüm haftanın yorgunluğunu alır
çok dağılmış bi haldeyim evde iş yapamıyorum sabah kahvaltısı yok 8de zor uyanıyoruz
toparlanmamız lazım bi şekilde
kuzeya bak sen numara da yapıyor demek:))
yav benim bu kız sürekli benden ilgi bekliyo .hep oyun hep oyun ..yoruldum ama o yorulmuyo ...
şimdi uyudu kahvaltı da etti ..annesi onun dötüşünü yesin...
şimdi kahvaltı sırası bizde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?