2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye msn de diilsin kızııımmmmm!
aldık işallah, avrupa konutlarından, 14. kat hem de, 4 ay önce rüyamda gördüğüm gibi :))) amin cnm darısı her isteyenin başına

allah sağlıkla huzur içinde oturmak nasip etsin. iyi günlerde oturun cnm cok sevındım senin adına...

sağol cnmm kk da diet grubundayım

bayramdan önce başladım canomm

hoşgeldin zeynep tatilin nasıldı rahat geçtimi?

nehaber kizlar ben biray tatil yapip geldim orda rahattim yemek derdi temizlik derdi yoktu ömere bakanda coktu eve gelince bütün isler üzerime kaldi bitmis durumdayimben tekrar tatile gitmek istiyorumsizler nasilsiniz bebisler nasil

selam annişler...

yabanım geçmiş olsun kuzuşuna...çabk atlatsın yavrucak....

burcu ev mi aldnınız..hayırlı uğurlu olsun....

eda ne güzel cevap kız...yazıyorum bunu günü gelince bende kullanayım..:)

sema(kopekop) ümraniyede nerdesin komşumuyuz yoksa

ay kızlar ne çok yazmışınız okuyamadım...bugunleridemi görecektik....iyiki geldi eski tayfa...

benim eltim yok....iyikide yok...kıskanç biriyimdir çekemezdim onu...

bugun güzel bir haber aldım...12 aylık bebeği olan en sevdiğim arkadaşım 5 aylık hamileymiş.....diyarbakırda yalnız akrabalar bursada nasıl yapacak bakalım.....allah yardımcısı olsun...

bugun tam 5 saat paladiumdaydım...he he....:) zengin ettik orayı oğlumla....

bebeğini kapan ordaydı sizlerden varmıydı kimse bakiimm...

ay asansör beklerken kadının biri geldi nekadar büyk çocuk dedi şaşkın şaşkın...kaç aylık dedi 11 aylık dedim...delimi ne...keşke 12 aylık deseydim diye düşündüm kızdım kendime...nazar değdircek oğluma...kendi bebeğine dikkat etmedim ama 5-6 aylıktı sanırım....tabi büyük olcak oğlum...töbe töbe.....

ebebkte tomy ilk bisikletimi denedim..yiğit nasıl yürüdü onunla...playskool unkinden daha iyiydi o...alsammı acaba kullanan varmı....yoksa doğum gününde birine mi aldırayım....gerek varmı karar veremedim....

saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.

ilk günaydın benden olsunnnn
günaydınlar topiğimmmm
yabangülüm geçmiş olsun inş. melis şimdi iyidir

ooo süper çok sevindimm güzel günlerde sağlıkla oturun cnmm yeni evine gelirim inş.. oraları iyi bilirim

prop hayırlı olsun çok süper yer seçmişsin.mutlu günlerde otur inşallah...

allah sağlıkla huzur içinde oturmak nasip etsin. iyi günlerde oturun cnm cok sevındım senin adına...

selam annişler...

burcu ev mi aldnınız..hayırlı uğurlu olsun....

çok teşekkür ederim, işallah bi aksilik çıkmazsa bgn tapu devri var. bayağ bi şehirden uzaklaşıyoruz gibi geliyo bana, özellikle ilk evimizin şişlide olduğu düşünülürse.. ama demir içim katlanıcaz napalım, hem iyi bi ev, güzel bi site, güzel bi semt, hepsi birden olmuyo istanbulda eğer trilyoner değilsen :))
saol canım,gece gece bi seni açık gördüm.şu an melisanın ateşi 38.7 yüksekmi acaba,normal sınır ne kadar?ateş düşürücü verdim,elleri ,ayaklarını yıkadım bekliyorum.

38.7 inanılmaz yüksek tabi ki :S 37den snr takip altında tutmak gerekiyo sürekli, 38de şurup, 38.5un üstünde direkt fitil uygulanıyo.. geçmiş olsun tekrar

günaydın herkese .dün iyi gırgır yapmışsınız yahuuu oku oku çok eğlendim ama ...eda sema allah iyiliğinizi versin .kayınvalide elti muhabbetlerine bayıldım..benim eltim yok.eşimin abisi amerikada .orda çalışıyor.ama bu aralar biriyle takılıyormuş evlenicekler galiba ..amerikalı biri..orada yaşayacakları için benim açımdan sorun yok..çok kıskancımdır da :)))
yabanülüm çoooook geçmiş olsun..
dün eşim evdeydi topiğe uğrayamadım.dışardaydık tüm gün ..kızımı parka götürdük ..eğlendi yavrum ablasıyla...
sonra yemek yedik ...bi tanıdığa uğradık bir saat...
akşam 8 de evdeydik...fatmagül vardı kaçırmak istemedim..çok da heycanlıydı bu bölümü ...
bu arada kızlar bebeeeemm yeni emeklemeye başladı öne doğru 10. 5 aylık oldu anca emekledi tembel kuşum ..biraz zorlanıyor ama kilodan sanırım
prop canım ev almışsınız hayırlı olsun yeni ev yeni hayat gibi oluyor ...mutlu güzel günleriniz olsun yeni evinizde...
semayla eda da aynı kurumda mı çalışıyo oarayı pek anlamadım..derya ben de malatyalıyım sivasa yakın...

günaydınnnnnnnnnn
çok uykusuzum nan
velet beni gıcıklığına uyandırıyo!! sabah kalktım uyuyo görünüyo babasıyla bakıyoruz
dedimki bu uyumuyo bak gör şimdi dedim
çok yavşaksın kuzey dedim gözü kapalı sırıttı gözünü açtı sonra güldü
ne zaman rahat vercek bana

edaa hayranım sana bi ben kaldım buluşmadığın uleynn :))

nalanla buluştun ya :))

evet cnmm zeynebin zayıflama grubundayım

inşallah zeynep kadar kilo verirsin inşallah
görüştük biz baya kilo vermiş ama daha vercem diyo
ne cevap ama, valla ben öyle bişey söylesem beni 2 ye bölüp 4 le çarparlar
bende öle diyodum dondu kaldı sonra güldü puhaha
naber kızlar.. bgn yeni evimizi görmeye gittim, çoh beğendim :) işallah huzurla sağlıkla oturmak nasip olur
gözünüz aydın olsun burcu benim görüdüğüm rüya gibidir ev inşallah
çok güzeldi de :)))
biz 11 aylık oldukkkkkkkkkkk
nice 11 aylaraaa:))
ve sonunda salya sümük bizdede başladı(burnu nasıl akıyor kuzumun,peditus veriyorum işallah iyi gelir.acaba banyo yatırsammı yoksa 1-2 gün beklesemmi?

hiç böyle şeylerle canını sıkma ya boşver olur böyle şeyler
nişanı var arabayla gitmek ister ama doğal olarak :s

eda ne güzel cevap kız...yazıyorum bunu günü gelince bende kullanayım..:)

sema(kopekop) ümraniyede nerdesin komşumuyuz yoksa

...

kullan kullan kesin çözüm :)))
kesin komşusunuz kesin!!!
aklını başından almışım edamın... öperim..
valla ya:)))
elti aslında en iyi arkadastır kıskançlık yoksa tabi
ben küçük eltimle nerdeyse kankayım
hadi gözü aydın Allah yardım eder

kıyamam ya çok gecmiş olsun fitil versenee
semayla eda da aynı kurumda mı çalışıyo oarayı pek anlamadım..derya ben de malatyalıyım sivasa yakın...
evet!!!! :))))))

bende uyumak istiyorum şöyle kesintisiz 6 saat yeter bana tüm haftanın yorgunluğunu alır
çok dağılmış bi haldeyim evde iş yapamıyorum sabah kahvaltısı yok 8de zor uyanıyoruz
toparlanmamız lazım bi şekilde

kuzeya bak sen numara da yapıyor demek:))
yav benim bu kız sürekli benden ilgi bekliyo .hep oyun hep oyun ..yoruldum ama o yorulmuyo ...
şimdi uyudu kahvaltı da etti ..annesi onun dötüşünü yesin...
şimdi kahvaltı sırası bizde ...

of bende yaaa 1-2 saat arayla uyanıyorum çok uykusuz kalıyorum uyandın mı peşinden hemen uyuyabilen biri değilim Allahtan annemdeyım yoksa mumkun değil ev işi yapmam :S
gerci aldığım süpürge ayda bir yer süpürmeye yeter :))

çok numaracı ve herkesi çok pis kullanıyo
hepsi öyle ilgiyle büyüyecek bu sıpalar :)
bizimki kahvaltı etmiyo zor bela belki yumurta sarısının yarısını yiyor
gece 40 kere emerse midede yermi kalır kahvaltıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…