yaramı deşmezsen..annem gelcek 2 gunlune tasıncagım gun, ama bakıcıyı bulabılırsem oncesınde ona gerek kalmaz, zaten temızlıkcım gelıo tasıncagım gun o acıyo yerlestırıo herseyı, evden eve naklıyat da tutuyoruz, bı tek demırle ılgılenmeye adam gerekıo ıste tek sorun o :)
sağol canımmeda ,dişiniz hayırlı olsun,inci gbi dişleri olsun
buarada yarın FB macı var,seyircisiz oynama cezası devam eden fb macına bayanlar ücretsiz izleyebilirmişiz ben arkadaşımla gitcem fb lilere duyrulur.
offf deniz tabakdaki tüm üzümleri yere saçdı bile....
eve nan ne gesmesinereye gezmeye mi?
h.sonu resimleri de güzeldi
senin adın elekçi bundan sonra
benimde ilk günüm çok fenayım
cuma süt izniydi izinliydi de bugünde gelmedi durumu nasıl acaba?
bugün açılışı ben yapıyorum veeee herkese günaydın
nabersiniz yaaa...biz de durumlar aynı ayça hanım emekliyor karıştırıyor bol bol iş çıkarıyor bana ...şu an olduğu gibi ...ıslak mendil poşetini boşaltmayı ve etrafa saçmayı çok seviyor...
peri ayına uygunmuş verebilirsin bence ...bunlar galiba biberon mamalarının haırlanmış hali olsa gerek ..güzel fikir aslında....
prop ayyy taşınmak iğrenç bişi çocukla ..taşınmayı bırak bi de yerleştirmek daha kötü...ama neyse ki nakliyeler var şimdi..ee temzilikçi de tutmuşsunuz ..işlerin hafiflemiş..ama yerleşirken biri lazım sana zor oluyor hem çocuk hem iş....
infox pardon örtmenim işlerinizde kolaylıklar diliyorum....senin oğlana kim bakıyo peki ??
kopekop nerde yaaa ..eltisinin nişanı vardı en son naptı acaba ...kesin bir cingar çıkarmıştır nişanda cadı kopekop
eda kıs sen nerdesin ..derya hadi gelin
Anlatırken beni dinlemesi zevklidir de, yaşamak pek değil sanki,
ne de olsa boncuk doğru tespit etmiş, cadılık var serde
herkesde biraz cadılık var bence çıkarttırana bak sen
canımmmmmmmm muahhh!!!günaydın annişler
kızlar ya bu arada,
doğumdan sonra ayıptır söylemesi, riski göze almamak için RIA taktırdım,
ama o günden beri regl kanamam 15 gün srüyor,
bazı görüşe göre RIA kanamayı artırırmış, bazısına göre de doğum sonrası 2 yılın sonuna kadar regl kanamaları anca düzene girermiş,
bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan varmı?
doktora kontrole de gitmedim, doğum yaptuığım doktora taktırdım, doktoruma güveniyorum ve o da elinizde kontrol v.b. müdahalede bulunmayın 1 sene sonra RIA kontorlü için gelin yeter demişti..
yine de gitsem mi demeye başladım, kansızlık yapacak diye korkuyorum:26:
kızlar ya bu arada,
doğumdan sonra ayıptır söylemesi, riski göze almamak için RIA taktırdım,
ama o günden beri regl kanamam 15 gün srüyor,
bazı görüşe göre RIA kanamayı artırırmış, bazısına göre de doğum sonrası 2 yılın sonuna kadar regl kanamaları anca düzene girermiş,
bu konuda tecrübesi ya da bilgisi olan varmı?
doktora kontrole de gitmedim, doğum yaptuığım doktora taktırdım, doktoruma güveniyorum ve o da elinizde kontrol v.b. müdahalede bulunmayın 1 sene sonra RIA kontorlü için gelin yeter demişti..
yine de gitsem mi demeye başladım, kansızlık yapacak diye korkuyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?