- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
günaydın millet,
günaydın bebişler,
bu sabah oğlum erken kalkmış,
kakasını yapmış,
bakmış anne uyanmıyor, ağzına emziğini alıp, yüzüstü dönmüş, popo havaya kalkmış öyle uyumuş tekrar,
sabah bi kalktım odası kaka kokuyor leşimin
uyandırıp altını temizledim sütünü verdim işe geldim,
oğlumu seviyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
oğluşumun burnu akıyordün akşam babasıyla eve giderken bir ara baktım burnu şarıl şarıl. sildirmeye de sinir oluyor. birde öksürmeye başladı. eyvah dedim çocuğu hasta ettik. sabah akşam pusetle götüreceğiz diye. ama eşofman giydiriyorum. üzerine hırkasını giyiyor. kreşte de güneş gören odada duruyorlarmış. gece burnu tıkalıydı horlayarak uyudu kuzum. burnu akıyor diye tıkalı olduğunu anlayamadım. sabah derum fizyolojik yaptım ama zor damlattım. babsı başını tuttu öyle damlattım. bas bas bağrındı. ama mecburum. bugün dr. arayıp sorayım sprey ne önerecek. randevu da alacağız zaten 2 aydır dr. gitmiyoruz. yaşını doldursun sağlık ocağına götürceğim artık.
gece ve sabahta aferin plus şurup verdim.
herkese gunaydin... geberiom yorgunluktan tatli telaslar ama yorgunum yani yorgunnnnnnn!!
kopelop valla istersen tel nosu yollayum ozelden, yeni bina, site, brbek odasi da hazir duvar kagitli fln:)) 1200 kira, 300 de aidat, uygunsa yollayim numarayi??
kopekop ikea benim de aklıma geldi de bize uzak koçtaş çok yakın belki yarın orya bakarız...
biz de kızımla parka gittik geldik.oynadı yavruşum gülücükler saçtı ...kızlar ben de size bişi sorucam ;öyle bir haldeyim ki şu an kılar için bazı akrabalara tavır aldım görüşmüyorum artık,önceden de bahsetmiştim sanırım .hal böyle olunca diğer kişiler de tavır aldı bana...haksız mıyım ben eğer o kişilerden bana kızlarıma aileme bir zarar geleceğini bilip tavır almamam susmam mı gerekiyor??noluyo bu insanlara anlamıyorum...kayınvalidemin kardeşi annesi olduğu için o da sanki bu aralar bana soğuk davranıyor...hergün beni arayan görümcem 1 aydır aramıyo doğru düzgün ...çok üzülüyorum ..insanlar neden böyle..yani tüm ipler kopsun mu beş para etmeyen bir kaç insanlar yüzünden ...eşimle pek konuşmak istemiyorum bu konuyu canı sıkılır diye korkuyorum
oğlum dün kustuda kustu ya...acile gittik..bugunde doktoruna götürdüm...kan idrar temiz....ama ne versem çıkarıyor....bende bişey vermiyorum anne sütü sadece...birdaha kusarsa doktora götürcem hemen..başka testler yapılacak...inş kusmaz...
dünkü kan testinde doktor kalsiyumunada bakmış....sorun yok....bende süt ürünü alamıyor diye üzülüyordum...
çok geçmiş olsun sizede,çok şükür bişey çıkmamış demek midesi kabul etmedi.olur ya çok yemiştir atmıştır fazlasını:)
günaydın anneler
dün evimdeydim hastane işlerim vardı raporluydum
yorgun bitkin halimi görünce eşim kahvaltıya götürdü bizi
bi güzel kahvaltı ettik dışarda oğlumda çok keyif aldı
sabah anneme geçtik uyuttum işe geldim
doğumgünü yaklaşıyo şu kararsızlığımdan bıktım ya
Günaydın eda,
ben de diyorum ki bu kızn dün hiç sesi çıkmadı,
senin tayin işi nooldu?gm'ye ne zaman geçicen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?