• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hep hamile kıyafetleri giyiyorum, 36 bedendım ben hıc bı pantolonum fln olmuo kı artık, hamıle pantolonu aldım sımdılık 2 tane bı kot bı sıyah kumas onları gıyoyprum ustume de 2 tane bluz aldım kendı tunıklerım fln var bazen de jıle gıyıyorum ama jıleyle bile bellı oluo karnım kocaman benım herkes sasırıo ama benım de boyle oldu napalım :)

Ben son gittiğimde benim ki de uzanmış yatıyordu dr bozdu keyfini.
cinsiyeti göreyim diye zıplattı oynattı biraz çok güzeldi yaaa:)))
evde ultrason olsa her dakka bakarız herhaldekaydirigubbakcemile3

aay evet eşimde diyorki yokmu öyle bir icat yaa.hemen alalım..hep bakarız diyoo:)))

Ah canım ne güzel darısı başımıza, mutlulugun hıc bozulmasın...

sağol canım allah hiç birimizin mutluluğunu umudunu bozmasınn..

aa hayatım unutmamışsın cevaplamışsın çok teşekkür ederim. benim zaten bahar alerjim var güneşte kaşınıyorum sürekli burnum akıyor bu aralar vsvs.. sanırım ondan çünkü henüz folbiol içiyorum yani özel bir vitamin de kullanmıyorum.
dediğin gibi bekleyelim biraz bakalım geçmezse ben de giderim artık dermatoloğa..[/COLOR][/B][/QUOTE]

evet bekleyelim bakalım..gerçi dün akşam çatlak kremini kullanmaya başladım.sanki geçti gibi biraz..acaba cildimiz gerildiği içinde kaşıntı yapabilirmi?

Belkide kardeşini uyandırmaya çalışıyordukaydirigubbakcemile3
annem bizi görmeye gelmiş kalk niye uyuyorsun diye kaydirigubbakcemile3
Oy yirim o kuzuları opuyorumnanaktan

ay dese ne olacak teyzesi..doktor iki defa dürttü ama banamasın demedi..sadece ikincisinde ayıp olmasın diye elini bi kaldırdıı ve doktor dahil hepimiz koptuk gülmekten..canım benim çok yoruldu galiba...

kızlar günaydın...

dün ikili testimiz vardı..ense kalınlıkları 2,2 cm çıktı..doktor normal bir değer dedi..ama kan tahlilimde var.4 gün sonra belli olacakmış..bebişlerimi gördüm...biri uyuyordu sadece elini kaldırdı..diğeride deli gibi çırpınıyordu.doktor oyun oynuyor dedi.çok şaşırdık..ama muhteşem bir duyguydu..alllahım hepimize sağlıkla sıhatle almayı nasib etsin...6 mayıstada muhtemelen cinsiyetlerini öğreniriz dedi...

canım gözün aydın 2 cm normaliymiş zaten darısı bizim başımıza nasıl yapıyolar bu ölçümü kaç dakika sürüyo ekranda görüyomusun sende??

evet bekleyelim bakalım..gerçi dün akşam çatlak kremini kullanmaya başladım.sanki geçti gibi biraz..acaba cildimiz gerildiği içinde kaşıntı yapabilirmi?
benim sadece karnım değil, elim kolum bacağım sırtım vs oralarım da bölge bölge kızarıp kaşınıyor canım.. ben de kakao yağı kullanmaya karar verdim.. bir ara alıp başlicam..

ayrıca 2 gündür göğüs kaşıntısından da ölücem :bbo:

Ben hep hamile kıyafetleri giyiyorum, 36 bedendım ben hıc bı pantolonum fln olmuo kı artık, hamıle pantolonu aldım sımdılık 2 tane bı kot bı sıyah kumas onları gıyoyprum ustume de 2 tane bluz aldım kendı tunıklerım fln var bazen de jıle gıyıyorum ama jıleyle bile bellı oluo karnım kocaman benım herkes sasırıo ama benım de boyle oldu napalım :)

bende h.sonu alışverişe çıkacam tatlım
böyle olmuyor dar giymeyi sevmemzaten bu hafta idare ettim ama haftaya rahat giyineceğimmmkaydirigubbakcemile5

ben yarın kalp atışlarını dinlemeye gideceğim bebeğimin çok heyacanlıyım. bulantılarımda bir türlü geçmiyo bide okulda çok zor oluyo. tam konu anlatıyorum koştı,urkoştur lavoba iğrenç bi durum bu bulantı ya ama bebeğim için herşeye katlanıyo insan .bulantısı geçmeye başlayan varmı nezaman bitecek bu yaa

valla canım şuan senin haftalık...bende kalmadı artık bişey..gerçi öncedende yok denecek kadar azdı bulantılarım...allah yardımcımız olsun hepimizin...

bende h.sonu alışverişe çıkacam tatlım
böyle olmuyor dar giymeyi sevmemzaten bu hafta idare ettim ama haftaya rahat giyineceğimmmkaydirigubbakcemile5

Tetlım cok rahat etceksın cıdden ben 3 haftadır bı de bu pantolonları gıyınıyorum yanı 3 hafta once en son bı pantolonumun dugmesını dııl fermuarını bıle acmıstım da yolda gezerken anca baskısı azalmıstı oyle patlıcak gıbı duruodu yanı :))

benim sadece karnım değil, elim kolum bacağım sırtım vs oralarım da bölge bölge kızarıp kaşınıyor canım.. ben de kakao yağı kullanmaya karar verdim.. bir ara alıp başlicam..

Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım

canım gözün aydın 2 cm normaliymiş zaten darısı bizim başımıza nasıl yapıyolar bu ölçümü kaç dakika sürüyo ekranda görüyomusun sende??

canım normal muayneden farkı yok sadece tutup ense kalınlığını alıyor..10 dk falan sürdü benim..nasıl normalde başından poposuna kadar ölçüm alıyorsa buda aynısı...inş sizlerde güzel haberler gelirsiniz..

Meybie alttan mı muayene oldun bu kdr ayrıntılı gorundugune gore alttandır gıbı dusundum ben ama ??

evet canım aynen öylee..alttan muayane oldum..inş bir dahaki sefere karnımdan olur..sıkıldım bende alttan artık..

aynen şeker..her yerim..kolum bacağım göbeğim sırtım..hele meme uçlarım berbat..

canım normal muayneden farkı yok sadece tutup ense kalınlığını alıyor..10 dk falan sürdü benim..nasıl normalde başından poposuna kadar ölçüm alıyorsa buda aynısı...inş sizlerde güzel haberler gelirsiniz..

evet canım aynen öylee..alttan muayane oldum..inş bir dahaki sefere karnımdan olur..sıkıldım bende alttan artık..

aynen şeker..her yerim..kolum bacağım göbeğim sırtım..hele meme uçlarım berbat..

anaaa ikili testide alttanmı bakıyolarr -tatlicadiarzu-

Canım merhaba bi arkadaşım bana folik asit fazlalığından kaşıntı ve döküntü olabilir dikkat et demişti kendisi geçirmiş hamilelğinde bilgin olsun tatlım[/QUOTE]

inanırım valla..folik aist alıyorum zaten..bide deli gibi yeşillik yiyorum..semizotudur ıspanaktır maruldur...benimde aklıma folik asit geldi ...

kızlar ben çıkıyorum..akşam üstü gelirim gene..hepiniz allaha emanet olun..

Back
X