- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
selam kizlar hasta yavrulara gecmis olsun, kiyamam hic birine. oglumda 10 gundur arka diseti sismis ama ortada dis mis yok. 1 haftadirda uyumak bilmiyor yaa gece 12 de yatiyo sonra her saat basi kalkiyo. sizin bebisler gece kac sefer kalkiyor? bide buyudukce uykusu duzene girer derlerdi
gerci her cocugun durumu farklidir.
bu arada oglum yuruyor teyzeleri emeklerken nasil yaramazlik yapiyorsa simdide oyle, ayni heryeri karistiriyor hic bir oyuncak ilgisini cekmiyor ama mutfak esyalari vazgecilmezisurekli dolabi acip icindekieri bosaltiyor.
dogum gunu hazirliklarinada baslasam iyi olacak az kaldi artik.
masallaherkenden yurumus ne guzel :)
aslinda erken degil 1 yasin agirecek 30 ekimde, seninki ne alemde cok yaramaz benim sipam valla su saat oldu halaayakta yatiramiyorum resmen ya
aslinda erken degil 1 yasin agirecek 30 ekimde, seninki ne alemde cok yaramaz benim sipam valla su saat oldu halaayakta yatiramiyorum resmen ya
sagol cnm hduse kalka yuruyor artik,aynen vallabitmiyor enerjileri, oglumyineuyumadi gece noluyor bu cocuga anlamiyorum.cikmadi su arka disi ne zor cikiyormus ilk dis ciktiginda da kotuydu ama bu dahada beter valla uyumuyor surekli ciglikla uyaniyorcanim hayirli olsun oglun yürüyormus
bende daha yeni uyuttum zor bela ne tükenmez enerjileri var bu veletlerin okadar ugrasmaya uyusa bari birazdan ortaligi inletir allah hepimize kolaylik versin yavrularada bol uykular
oyy yerimben onu oda yurur yakindaa annesi yusufta oyle tutuna tutuna ogrendi yurumeyi, biz oto koltugunu eltimden aldik, yeniydi bende yenisini almaya gerek duymadim.evet birii ekim sonu biri kasim sonu dogmustu :) bizim dogum gunumuze biraz daha vakit var.. ama 14 aylik yuruyen bbeklerin yaninda hic de fena sayilmaz, masallah .. imrancik yeni yeni koltuk hizasinda yer degistirmeyebasladi :) elhamdulillah.. ben de oto koltugu bakiyordum, maxi cosi de karar kildim. nihayet :)
asli disiniz cikmis gozunuz aydin..
dis cikarirken cok zorlaniyorlar, aynur imran da ayni dedigin gibiydi ciglik cigliga hep uyaniyordu :s
oto koltugunu eltinden alman mantikli, bizim oyle bir imkanimiz yok. almamiz lazim.
bu konu cok ciddi. gunlerdir arastiriyorum. 4 yasa kadar koltuga donuk olmasi en guvenlisiymis. ama bana uygulanabilirligi cok dusuk geliyor. imran simdiden sinir olup koltugu tekmeliyor, 4 yasina kadar mumkun degil, hic bir cocuk dayananmaz bence. ancak cocugun cok cok sakin, agzi var dili yok olmasi lazim ki otursun oylece.
yusuf seviyor valla otokoltugunu, bizimki kotuga donuk degil o yuzden keyifle oturuyor yusuf. hatta uyuyor bide. one donuk olmasina regmen bizimkiside guvenli.
kızlar
NALAN
CINCIK
ATUSAPRENSES
ŞEKERPARE
BAFO uzun zamandır yok. haber alan varmı?
diğer arkadaşlara arada rastlıyorum. unuttuğum varsa kusura bakmasın.
birde bebişi 6 aylıkken hamile kalan bir arkadaşımız vardı. kimdi acaba adını hatırlayamadım.nasıl acaba merak ettim.
kıyamam ya çok zordurselam annişler hasta bebelere geçmiş olsun.benim oğluşumda gece çok ağladı uyumadı,5 te acile götürdük.orta kulak iltihabı dedi.antibiyotik verdi.
maşallah paşaya!!! yerin dötünüSELAM ANNİŞLER;
yoğun bir gün genelde cuma günleri hep böyle olur yaa
bizde durumlar iyi oğlu artık kendi kendine yürüyordengesini sağlayamayacaksa emekliyor.
gece 1,5 saat uyumadı uyanık kaldı sıpam
hasta bebişlerimize çok geçmiş olsun bir an önce iyileşirler inş.
bende güzel bir doğum günü düşünüyorum ama halen icraat yok girşimlerde bulunmam lazımmm
küvette yıkamayalı aylar oldu :))) küvete koyuyom kabini kapatıyom kendi kendine yıkanıyo nerdeysekızlar bebişlerinizi hala küvette mi yıkıyorsunuz?
ben küvetinde filenin üzerinde yatırarak yıkıyorum. daha rahat oluyor. yazın banyoda yıkadık duşta ama kıpır kıpır her yeri elliyor. duşakabini her gün domestos yapamıyorum ki. o nedenle küvette yıkamaya devam ettim. kulaklarına su kaçmasın diye ne yapıyorsunuz? kulak iltihabı deyince korktum.
çok geçmiş olsun Rabbim şifa versinbizde cok kötü bir gece gecirdik oglum atesler icinde yandi aksam yatirirken atesi38.5di surup verdim gece 3te uyandiki daha fena atesine baktim 39.1olmus tekrar surup verdim biraz düser gibi oldu sabah baktim yine 39.3 fitil verdim simdi biraz düstü birseyde yemek istemiyor aglayip duruyor ben dise bagliyorum gecen seferde böyle olmustu insallah cabuk gecer oglumda bende perisan olduk
alarm alarm, Demir kızamıkçık geçiriyorrrrr!!!! bi de doktora götürmüyodum heee, ne salaklık
kızlar herkese slm..
bayagadır gıremıyodum melodıde sornus sagolsun bız ıyıyız Allah a sukur.sadece kızım laptopun ustune bı guzel kustugu ıcın tuslar bozulmustu bende tamıre yolladım anaca geldı...
sımdı kızım uyurken bende bı bakıyım dedım
hasta bebeıslere gecmıs olsun..kıyamıyorum hıc hasta olmasınlar ıstıyorum..
benım kızda yurume falan yok sımdılık ayakta duruyo...yemeyede gelınce hala puturlu yemıyo ya rondo yada tel suzgecten gecırıyorum cok yanlıs yaptıgımı bılıyorum ama ne yapıyım bıleemıyorum.ama mesela bız sofradayken bı parca et veye tavuk veya ekmek,pılav ,makarna yanı puturlu seyler hatta buyuk parcalar bıle versem yıyo.ama kasıkla verınce yemıyoişte bole . bızden bukadar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?