- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
ne indirimi kiz gerci hm,de vardi birseyler aldim sen neler aldin
buyuk indirim zeynep :)
sadece h&mde degil buyun magazalarda. oraya ugramadi mi daha ? gerci her ulkede farkli tarihte oluyormus galiba. burda gecen carsamba basladi. 5 hafta devam edecek. yarin 2. indirim var.
ben kendime 1-2 parca ust aldim. begendigim birseyler fazla indirimli degildi yarin imranin randevusu var zaten cikicaz. kismet olursa begendiklerime tekrar bakayim belki fiyati biraz daha dusmustur.
bu arada imran oglenden beri kusmadi. az once atesi 37.9du ates dusurucu verdim insallah yukselemz gece boyunca
çok teşekkürler kızlar.....hayırlısı olur inşallah.....gelişmleri aktarıırm artık burdan....
kac haftalik bebek?
dogum nezaman?
birde korunurkenmi oldu?
DAHA NE SORSAM ACABA
niyekineçok özel sorular bacım burdan cevaplayamam :) 7 haftalık...ama ben epeydir biliyordum da...şşimdi kabullendim :)
evim cok kucuk. camasir yikamak sorun degil ama asmak buyuk sorun benim icin.
ne balkonum ne de fazla bi odam var. biktim evin her yerinde camasir gormekten. hala ev bekliyoruz biz de..
imranin resmini insallah ikimiz de burda oldugumuzda ekleyecegim.
deryakck ve infox hayırlı olsun yeni bebişleriniz, sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.
melodi benim kızımın ayakları küçük olduğu için hala bebek ayakkabılarından giydiriyorum, zaten daha yürümeye çıkmadı dışarda ihtiyacım olmuyor. ama yürümeye çıktığında ayakları da büyürse nike ve pumanın çok güzel ortopedik bebek ayakkabıları var, onlardan alacağım. ayakkabısı düşüyorsa bir kat daha çorap giydir belki ayağına tam olur.
15 tatilde İstanbul'a gideceğiz inşallah, eve kapanmaktan bunaldım artık. planım, otel, biletler hazır, bir de gelince hava güzel olsa başka ne isterim. deniz kenarında tur atsam, dışarda bir yürüsem, çocuk üşüyecek mi diye korkmasam.
melodi ,çok mantıkıymış aslında ama benim kızım yatağına uyumadan yatmıyo önce emerek uyuyo sonra yatırıyorum.buarada sizinkilerin gece uykuya dalışları nasıl ben nasıl kendi kendine uyumaya alıştırıcam bilmiyorum.gece yarısı bileuykusunda emekliyo yatağının kenarlarına çarpıp duruyo hiç uyku düzenimiz yok.hele bir haftadır sabaha kadar uyumuyo yeni dişler geliyo.
ben masal kitapları aldım, oturup bazen okuyorum, resimlerini gösteriyorum, hayvanlar kitabı falan da var; ama çoğunlukla okumama izin vermiyor kendi eline alıp, sayfalarına bakıyor, yırtıyor, çeviriyor, bana vermiyor yaniyine de uyarıcı olarak bebeğin eline kitap vermek alışması açısından iyi olur diye düşünüyorum, biraz büyüdüklerinde, masalları anladıklarında onlar getirip bizden okumamızı isterler.ben evde ne kadar katalog, dergi varsa hepsini Ece'ye veriyorum o da seviyor onlarla oynamayı.
duvara resim asma fikri çok iyiymiş benim kızım da sadece uyuduğunda yatağında yatar kalkınca bir saniye bile durmaz ama oturma odasındaki duvara asıp gösterebiliriz, fikir için teşekkürler melodi.
bluemoon benim kızım da emerek uyuyor kucağımda sonra yatağına yatırıyorum. geceleri sık sık meme için kalkıyor, kendi kendine uyuması için bizim çok zamana ihtiyacımız var, sırf kendi kendine uyusun diye şimdilik hiç onu buna zorlayıp moralini bozmak, üzmek istemiyorum, elbet bir gün büyüyüp kendi kendine uyur, aklı erdiği zaman bunu ona daha iyi anlatabilirim, yanına yatar uykuya dalana kadar yanında dururum ama henüz o buna hazır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?