selam kizlar nasilsiniz cocuklar nasillar hepsini öpüyorum
bende yarin ömeri ortopedi doktoruna götürücem alti haftadir ömer sag ayagini ice basiyor bacagida bayagi egri duruyor yürürken egrilik cok belli oluyor yolda kim görse bu cocuk niye böyle yürüyor diyorlar canim sikkinbakalim doktor nediyecek insallah gecici bir durumdur
allah sifa versin. sen farketmeden ayagi incinmis olabilir mi ?
doktordan gelince buraya da yaz merak ederiz..
melodi semizotu bulabilirsem deneyeyim ben de. oh ne güzel denize de girmişsiniz, sen anlatıp anlatıp kıskandır beni ancak.
düşünmemlazım genellikle başına anne koyup söylüyor ama konuşmayı söktüğünü söyleyemem, şu anda aynı şeyi en az on kere -anne, bu ne? - diyerek sorup telaffuzlarını ve anlamlarını öğrenme aşamasında bazen de -bunnar ne?- diye çoğul yapıp soruyor. bu cümlenin bir de - o ne?, onnar ne?- versiyonu var. söylediklerimin çoğunu anlıyor ama kendi sadece net söyleyebildiği kelimeleri söylemeyi tercih ediyor. evet ve hayır kullanılarak cevap verilecek sorulara başını öne ya da yana sallayarak yanıt veriyor. ben evde yaptığım bütün eylemleri ona anlatıyorum, Ece bak ben kitap okuyorum, bulaşık yıkıyorum, makineyi çalıştırıyorum, baba araba sürüyor vb. ya da bu bir kaşık, bu bir kalem gibi. onu da bütün işlere katıp yapmasını sağlıyorum, sonra sadece cümle kurduğumda o istediğim şeyi yapıyor. bu yaklaşım bizde işe yarıyor. dün tozları alırken ona da küçük bir kaba su koydum ve temiz küçük bir havlu verdim, benimle birlikte o da toz aldı minik elleriyle. sonunda kaptaki suyu içmeye kalkmasaydı her şey harikaydı diyebilirim.
zeyn77 inşallah önemli bir şey değildir, geçmiş olsun, hemen iyileşsin. terlikten şüpheleniyorsan ne olur ne olmaz sen yine de giydirme canım, doktordan gelince bizi de haberdar et, umarım bir şey yoktur.
sagol canim
bugün doktora gittik ama bosuna gitmisim doktor ben cocuklara bakmiyorum dedi
cocuklar icin özel ortopedi doktoruna gitmemi söyledi yarin randevu alicam
bundada bir hayir vardir herseyin hayirlisi
duşunmemlazım çok geçmiş olsun.melodi tadını çıkar tatilin:)
sagol yabangulum, gecti cok sukur...
Melodi sen anlattikca ben turkiyede koydeymisim gibi hissediyorum kirazlar falan deyince.. :) nedendir bilmem imran bir iki haftadir kakasini cok sert yapiyor, bi de cok az yapiyor tugra gibi..
Ece seninki bayagi sokmus konusmayi iki kelimelik soru soruyor masallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?