• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım

cnm sende iyi bak kendine.görşüz geldğine inş hepmiz burda oluruzolumunekankayizsmile

içiliyo cnmm ama süper iştah açıyoo[/QUOTE]

peki sulandırıp içsem olmazmı?bide yemeklerden öncemi sonramı süt ve süt ürünleri yeme dedi eczacı kız..senin bilgin varmı ?

içiliyo cnmm ama süper iştah açıyoo

peki sulandırıp içsem olmazmı?bide yemeklerden öncemi sonramı süt ve süt ürünleri yeme dedi eczacı kız..senin bilgin varmı ?[/QUOTE]

yok cnm valla doktor demedimi nasıl içiliceğini sulandırmadan içiliyo diye biliyorum ben

tamam şeker sağoll.ben doktora bi tel açayım sorayım gene..valla dünkü heyecandan hiç bişey duymadım zaten..

kızlar bişi sorcam.aranızda kapalı olan varmı (merak işte )

ben kapalıyım canım opuyorumnanaktan

ben ayakta uyuyorum valla yarısı bıttı ısımın de ben bırazcık uyucam kızlar eger aksam gırmezsem tekrar ya da gırersem de sız burda olmazsanız kendınıze ve bebeklerınıze cok ıyı bakın kotu haberler vermeyın ben yokken hep guzel seyler soyleyın dedıkoduları bırıktırın alıcam snr haberlerı optum hepınızı bakalım

hadi dinlen yorma kendini gecikmeden de gel

cevağp yazmadan duramadım ben kara çarşaflıyım cnm böyle peçe fln da kullanıyorum :)) desem inanır mısıni inanmazsın heralde inanma zaten :))alkisalkisalkis

neden olmasın
insan kara çarşaflı da olabilir peçeli de.

önemli olan burada olma nedenimiz zaten.

oh valla siz buluşun birbirinizi tanımaca falan yapın biz kuru kalalım laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

hooooooooooffffffffffff çok sinirliyim ben
engel olamıyorum
biraz önce müşterinin birini fena payladımalsanaalsanasmile
bide bana A deseler ağlıycak tripteyim
sabah beri iyi yada kötü ne okusam görsem gözlerim doluyo valla zor tutuyom kendimi
bune yaa başlicam böle hormonlara ben mafoldumben

hooooooooooffffffffffff çok sinirliyim ben
engel olamıyorum
biraz önce müşterinin birini fena payladımalsanaalsanasmile
bide bana A deseler ağlıycak tripteyim
sabah beri iyi yada kötü ne okusam görsem gözlerim doluyo valla zor tutuyom kendimi
bune yaa başlicam böle hormonlara ben mafoldumben

bende bazen çok sinirli oluyorum elimde olmadan herşeye kızıyorumm

Back
X