• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...aklıma gelmişken doktorun baba verdiği çatlak kremini yazayım..bazı arkadaşlar sormuştu..pregnacare diye bir krem..gerçi araştırdığım kadarıyla tamamen bünye meselesiymiş..ne kadar kremlenirseniz kremlenin demiş doğum yapan diğer arkadaşlar genede çatlıyor demiş..benim bünyemde buna çok müsait..annemdede çatlaklar oluşmuş..inş az çatlakla atlatırız...:))

ben de dört gözle bebeğimin hareketini bekliyorum bakalım kaçıncı haftada hissedeceğim.
bu arada yemek yerken acayip iştahlıyım, sanki erkenliğe geri döndüm. iyi oldu ama uzun zamandır yemek yemekten hiç haz etmemeye başlamıştım :). bir de çok iştahlı olmak yaptığım yemeklere de yansıdı, acayip lezzetli yemekler yapmaya başladım, eskiden de güzel yapıyordum ama şimdi bir başka güzel nedense. yemek yemeği seven insanların neden güzel yemek yaptıklarını anladım. bu duruma kocamın tepkisi, demek ki neymiş karnımdan sıpayı eksik etmemek lazım ki, hep böyle çok güzel yemekler yapayım. hahahah

bende çok güzel yiyorum ama yedikten sonra ağzımın tadı kaçıyor sende oluyomu öyle bişey

günaydın kızlar...aklıma gelmişken doktorun baba verdiği çatlak kremini yazayım..bazı arkadaşlar sormuştu..pregnacare diye bir krem..gerçi araştırdığım kadarıyla tamamen bünye meselesiymiş..ne kadar kremlenirseniz kremlenin demiş doğum yapan diğer arkadaşlar genede çatlıyor demiş..benim bünyemde buna çok müsait..annemdede çatlaklar oluşmuş..inş az çatlakla atlatırız...:))

evet oluyo benim ilk hamişliğimde hep sürdüm bişeyler ama çatladı gene maleseff ama kocaman göbişim vardı şişmiştim bide çatlamaması imkansızdı:roflol:

evet tabii ki yedikten sonra çok fena oluyordum, yerken herşey güzel harika, ama 15dk. sonra hem ağzımın tadı bozuluyordu hem de türlü türlü mide rahatsızlığı hissediyordum ama azaldı sezen. yediğine pişman olacak kadar ama yemesen de artıyordu.

biz de arkdaşlarla dr umuza sorunca ilk sorusu annen çatlamış mıydı oluyor.. biz önlemimizi alalım da az hasarla atlatalım..

evet tabii ki yedikten sonra çok fena oluyordum, yerken herşey güzel harika, ama 15dk. sonra hem ağzımın tadı bozuluyordu hem de türlü türlü mide rahatsızlığı hissediyordum ama azaldı sezen. yediğine pişman olacak kadar ama yemesen de artıyordu.

bendede öyle oluyo işte ay benimde azalsın yemek yemekten zevk almak istiyorumm

Meybıe
Çatlaklar ıÇın badem yaĞı ıle kakao yaĞı Önerıyorlar
bu arada Şımdıden mı kullanmak lazım yoksa Çatlak belırtısı Çıkınca mı kullanmak lazım?

Meybİe
Çatlaklar İÇİn badem yaĞı İle kakao yaĞı Önerİyorlar
bu arada Şİmdİden mİ kullanmak lazım yoksa Çatlak belİrtİsİ Çıkınca mı kullanmak lazım?

tv de bir dr hamileliğinizi ögrenir ögrenmez başlayın demişti canım..

Begüm şu kırk mesaj işini iyi ki söyledin o kadar uğraşıyordum sayfa çevirmekle.. Begüm sen en genç annelerdensin ne kadarlık evlisin?

evet canım 40 yapınca msj sayını sayfa değiştirip durma derdi olmuyor o kadar.
2 ağustosta evlendim. 8 aylık evliyim canım benopuyorumnanaktan

ne kadarmış canım krem bilgin var mı peki

begüm sen de yeni evlisin maşallah :) genç anne olmak çok güzel bir şey bence..

evet ben çoktan başladım kullanmaya. inşallah çatlamayız yaa eyvahedigeldismile
hihoyyythihoyyyt

anneme bakılırsa çatır çatır çatlicam ama elimden geleni yapıcammm. iyi yapmışsın ben de bugün alayım bari bizim dr da bir karışım verdi bakayım da yazayım size. arkadaşım kullanmış ve hiç çatlamamış.

Back
X