• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
10:30 a kadar uyumakmı tembellikmi bunlar bana artık çok uzak:gitme:.gece oğlum saat 1'de uyudu.her saat başı uyandı ve saat 6'dan sonra uyumadı.saat 8'de de okula geldim.yaz tatili gelseydi de bende annemin yanına gidip oğlumu üstlerine atıp uyusaydım
ah canim kiyamam ya allah yardimcin olsun insallah sende yazin rahat edersin:1hug:
ben doktora gitmek için çıkıyorum kızlar.artık yarın sabah haberleri veririm.
canim biz nasil sabredecez gelince hamen yazeyvahedigeldismile
ben bu hafta bitsin diye bekliyorum ama ümidim yo geçmiycek galibaaaa evden dışarı çıkmak istemiyorum yaa

canim benim gecer insallahta hamileligin keyfini cikartirsin:teselli:

ay tatlım olurmu... listeyi birkaç kere guncelledik ondan atlanmış cok arkadaşımız oldu... tekrar yazarmısın ekleyelim hemen

yazıyorum canım
tahmini doğum : 21 kasım
SAT : 14 Şubat
hamiş kaldığım kilo:60
2li test taramam 12 mayıs canım

arkadaşlar eksiklikler olmuş olabilir. mesaj atarsanız düzeltirim. Uzun süre güncellemeyen arkadaşları listeden silmek durumundayız. bilginize... sevgiler

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..[/QUOTE]

sağolsun birisi düzeltti.

son durum budur arkadaşlar...:CüvCüv:[/QUOTE]

Benim hamile kaldığım kilo 56. Bafo sana özelden de yazdım ama unutuldu herhalde.
Kalp atışını da 17 Nisan'da duyduk.

Allah gönlüne göre versin dilemma,
bir kız bir erkek olursa çok hoş olur. ilk çocuğu kız olanalr 2. yi erkek, ilki erkek olanlarda 2.yi kız isterler genelde.. bir arada bu duyguyu yaşamakta çok güzel olur.
hakkında hayırlısı canım.
İnşallah hayırlısı canım,sağola.s.
SLM KIZLAR
ben 2 hafta boyunca mide bulantısndan yataktan bile kalkamadım
çıkarmodum ama şiddetli bulantılarım oldu
cts günü kalktığımda yine başlıcak dedim ama o günden beri hiç bişi yok
hatta dün korktuk acile gittik kalp atımını görmek için
şükürler ossun iyi ama bulantıların birden kesilmesi normal mi
yaada tekrar başlarmı acaba
Bir sorun yoktur canım.Bana da oluyor arada öyle endişeli haller..Sanırım senin de benim gibi yaşanmış kötü bir tecrüben var.Allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
slm kızlar.. cumartesı bebegımı gördum.. buyumuş benım kuzum... sevdım... çok iyiyiz şu anda.. ilaçı bıre duşurdu doktor.. ama iş vs. yasak..

neyse eşyalar yenı eve bugun geliyor.. buradakı evı temızlemeye komşuları çagırdım.. bırazdan derın temızlık başlayacak.. sizi bır göreyım dedim.. nasılsınız...
Çok sevindim canım.
ya arkadaşlar şimdi bir arkadaşın paylaşımı okudum da bizimde gün içinde meyva yeme süt içme özellkile su içmesaatlarimiz olsun birbirimize hatırlatalım ben mesela su içmeği çok unutuyorum ne güsel süper olur hepimizin müsahit olduğumuz sürece süt içme saati meyva yeme saati olsun burdan yediklerimizi paylaşalım ne dersiniz unutan arkadaşlarada hatırlatmış oluruzz :):)

Ben çok susadığım için unutmak söz konusu olmuyor..Meyve de akşam bolca yiyorum.Okula da elma götürüyorum bir iki tane.Meyveye de bayılıyorum.bol bol yiyorum.Ekşi olanlara özellikle bayılıyorumhihoyyyt
Sen de bence yemeye çalış.Su şişesi ile dolaş.Öğle yemeğinden sonra akşam yemeğinden sonra meyve ye canım.Unutma bebiş için

selam kızlar
ben fazla giremiyorum bütün sayfalarıda okuyamıyorum.tecrübeli arkadaşlar ben h.sonu kötü bişey yaptım dayanamadım çiğ köfte yedim duyduğum kadarıyla virüs olabiliyormuş bu konu ile ilgili kötü tecrübe atlatan var mı yada duyan içim hiç rahat değil ya :((

Valla benim de kaç haftadır canım çok istiyordu.Resmen aşerdim o derece.Güvenilir bir marka var.Ondan aldı eşim yedim.Ohhh rahatladım. önemli olan etsiz olması ki pek çok yerde etsiz yapılıyor zaten.Arada yemenin zararlı olacağını sanmam.Yiyen arkadaşlar var burda

ıyı aksamlar kızlarrr kımseler yok herkes uyumaya gıttı sanırımmm

dun lekelenme seklınde kanamam oldugunu solemıstım bugun dr gıttık kalp atıslarını duyduk bebegımı gordum cok sukurrr su anda ıse gıtmıyorum 10 gun evdeyım kızlar dr dınnememı soledıı

geceleri acayip büyüyor karnım, çok şaşırıyorum. koca göbekli oluyorum ama sabahları iniyor. tabii şimdilik :)
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

ıyı aksamlar kızlarrr kımseler yok herkes uyumaya gıttı sanırımmm

dun lekelenme seklınde kanamam oldugunu solemıstım bugun dr gıttık kalp atıslarını duyduk bebegımı gordum cok sukurrr su anda ıse gıtmıyorum 10 gun evdeyım kızlar dr dınnememı soledıı
çok geçmiş olsun canım.bol bol dinlen evde olmanın tadını çıkar.bebğinin iyi olmasına sevindim

günaydın milleet ne kadar sessiz topic uyuyomusunuz hepiniz ohaoldumsmile

ben çokkkk çokk kötüyüm. bademciklerim şiş. öksürmekten o kadar ağrıyor ki artık karnım falan senağlama
doktorumu aradım. anlattım durumumu kbb'ye git dedi direk. hiçbişey söylemedi :dilcikar:
ki doktor bakmadı yardımcısıyla konuştum :mymeka:

geceleri acayip büyüyor karnım, çok şaşırıyorum. koca göbekli oluyorum ama sabahları iniyor. tabii şimdilik :)
herkese iyi geceler tatlı rüyalar...

canim aynisi bendede oluyor aksamlar karnim okadar büyüyorki gören 5aylik diyor ama sabahlari benimde iniyorsempatiksalakcinni

İnşallah hayırlısı canım,sağola.s.

Bir sorun yoktur canım.Bana da oluyor arada öyle endişeli haller..Sanırım senin de benim gibi yaşanmış kötü bir tecrüben var.Allah bebişlerimizi korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Çok sevindim canım.

Ben çok susadığım için unutmak söz konusu olmuyor..Meyve de akşam bolca yiyorum.Okula da elma götürüyorum bir iki tane.Meyveye de bayılıyorum.bol bol yiyorum.Ekşi olanlara özellikle bayılıyorumhihoyyyt
Sen de bence yemeye çalış.Su şişesi ile dolaş.Öğle yemeğinden sonra akşam yemeğinden sonra meyve ye canım.Unutma bebiş için

EVET canım malesef kötü tecrübelerim oldu
o yüzden piskolojik olarak çok kötü geçiriorum
bulantılarım var die içim rahattı ama şimdiden kesilmesi açıkcası rahatsız etti beni
tekrarda başlıcağını sanmıorum
allahtan hayırlısı napiim

Back
X