• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun :)) küçük büyük
ben yine de yicem rahatı yerindeyse hiç tınlamaz gerçi sırnaşık şey cokacimcoook
ablam hamileyken bi bayan çikolatayla meyve suyu almış hadi oyna bebeğim bak sana neler aldım diyormuş ne gülmüştüm.. sonra aynısını ablamda yapmış bizim zilli kız oynamış hihoyyyt

evet rahatı yerinde olunca tınlamıyolar bide daha çikolata tadını bilmiyolar ya ondan ilerde anlıycaklar

gerçekten varmı öyle bişey tatlım yaaa ben pek yimiyorum çikolata canım tatlı istemediği için hemde çikolata da yararlı değil
kafein var diye içinde sence?

canım zaten normalde yemiyoruz ancak ayda 1 ultrasondan ultrasona o yüzden problem olacağını sanmıyorum.. bir çok kişi tanıyorum hamileliğinde çok çikolata yiyen, bebişleri gayet iyi.. ne de olsa biz sık yemeyeceğiz.

slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim

hoşgeldin, allah kolaylık versin valla, siz öğretmenlerin öle bi durumu var dimi, 23 nisanda millet tatil yaparken siz çalışıyorsunuz...

hoşgeldin, allah kolaylık versin valla, siz öğretmenlerin öle bi durumu var dimi, 23 nisanda millet tatil yaparken siz çalışıyorsunuz...

sağolasın nalan cım
yarın akşam 8 de köy meydanında da törenimiz var iyice şifayı kapmam inş.
ama şöle bişi var cnm 24 nisan da tatil bize:)
gerci bu sene cmrtesiye geliyor ama

canım zaten normalde yemiyoruz ancak ayda 1 ultrasondan ultrasona o yüzden problem olacağını sanmıyorum.. bir çok kişi tanıyorum hamileliğinde çok çikolata yiyen, bebişleri gayet iyi.. ne de olsa biz sık yemeyeceğiz.

tamam canım 12 mayıs ta inşşş ben yer de giderim:) sen tecrübelerini paylaşırsın tabi

[

ne zaman testin benim haftaya çarşamba

senin benden önce cnm, benim 1 mayıs c.tesi, çok heyecanlıyım, 3 haftadır bebişimi görmedim, haftaya 4 hafta olacak valla çok özledim ve çok merak ediyorum, umarım her şey yolundadır...

gideceğim gün için idrar testini tekrar yaptırmamı ve tsh değerimide istedi, salı idrar için gidicem o 3 günde çıkıyo zaten, cuma akşamıda tsh için kan veririm, c.teside bütün sonuçları alır dr. uma giderim bakalım ne çıkıcak...

senin benden önce cnm, benim 1 mayıs c.tesi, çok heyecanlıyım, 3 haftadır bebişimi görmedim, haftaya 4 hafta olacak valla çok özledim ve çok merak ediyorum, umarım her şey yolundadır...

gideceğim gün için idrar testini tekrar yaptırmamı ve tsh değerimide istedi, salı idrar için gidicem o 3 günde çıkıyo zaten, cuma akşamıda tsh için kan veririm, c.teside bütün sonuçları alır dr. uma giderim bakalım ne çıkıcak...

idrar niye istedi

slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim

Çok merak ediyorum şu ağzına tatlı süremeyen hamişlerin:CüvCüv: bebişlerinin cinsiyetinin ne olacağını??? ahhh vakit gelsede öğrensek

banada ikili teste gideceğim gün için gelmeden tatlı ye öle gel dediler bakalım nasıl bi etki gösterecek belki cinsiyetini görürüz o gün inşallah...:Saruboceq:

hadi hayırlısı bende size uyup öyle yapacağım kızlar

sağolasın nalan cım
yarın akşam 8 de köy meydanında da törenimiz var iyice şifayı kapmam inş.
ama şöle bişi var cnm 24 nisan da tatil bize:)
gerci bu sene cmrtesiye geliyor ama

sizlerin şansızlığı oldu bu sene valla, ama eşime yaradı bu 23 nisan geçen seneden kalma 2 gün tatili vardı onlarıda bu hafta sonuna ekledi, yani yarın son günü sonra 5 gün evde....heyoooo çok mutluyum aklıma gelince şimdi sevindim yine...:teytey::dance:

nalan ben de 1 mayısta gidicem nasipse.. benim de 1 ay olmuş olucak..
zaman geçse de görsek bebişleri, çok özledim

Arkadaşlar selam nasılsınız:)

Büyüdümü bebişler bakalım:) Sizi takio edicemi söylemiştim:) 2 li test zamanı gelmiş anladığım kadarıyla yorumlardan. Hadi bakalım inşallah çok güzel olur sonuçlar

Arkadaşlar selam nasılsınız:)

Büyüdümü bebişler bakalım:) Sizi takio edicemi söylemiştim:) 2 li test zamanı gelmiş anladığım kadarıyla yorumlardan. Hadi bakalım inşallah çok güzel olur sonuçlar

benim iki hafta sonra inş. ikili test
bebişi bilmem de bnm göbiş şimdiden büyüdü

Back
X