• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz mamamızı yedik geldik, çok şükür bugün güzel yedim yemeğimi bir de meyve getirmişler 3-5 tane aldım yanıma :))) poşeti alıcaktım esprisine herkes başladı gülmeye :))

ya benimde yemek yaparken öle oluyo, bazı kokular acayip midemi bulandırıyo, geçen gün kabak içimi kaldırdı resmen eşim ilgilenmek zorunda kaldı napim... böööögggg

bijoux cnm ben meden suyu içiyorum biraz hafifletio ama tamamen geçirmio, bide arada sade ekmek bi kaç lokma ii gelio...

ben 1 aydır yemek yapmıyorum evde :kedi::kedi: annem geldiğinde yapıyor yada eşim kendi kendini doyuruyor.. ona bile bişey hazırlayamıyorum malesef.

çook çook geçmiş olsun canım..bak sen sıpaya bütün depoyu sıfırlamış demek ki..:)o zaman en kısa zamanda depoyu fulla canım..kendine ii bakk..benim doktor gene sakın ilk 4-5 ay kilo alma dedii.ben aldığımıda vermeye çalışıyorumm..

ilk 3 ay neyse de 4-5 ay biraz fazla değil mi canım..
şuan kaç kilosun ? 2,5-3 aydan sonra haftada ortalama 450gr alınmalı diye yazıyor kaan kocatepenin sitesinde

İnşallah bir an önce :gitme:

Çay mı :bbo: ben çaydan tiksineli çok oldu halbuki demlik demlik çay içerdim ben:gitme:

Yemek yiyiyorum miğdem ayağa kalkıyor senağlama
Acıkıyorum yine ayakta :çok üzgünüm:
Hiç normal olamayacakmı benim miğdem :çok üzgünüm:

valla bana sıcak sıcak ii geldi, sıcak çorbada ii gelio bana bide makarna yiyebiliorum onun haricinde cnm bi şi çekmio zaten...

benimde öle aç yada tok fark etmio bulanıyo belkide ağzımdaki o metal tadındandır sende de varmı o tat?

2-3 haftaya daha ii olur az kaldı, sonrada çok yiyiyorum die şikayet edicez herhalde..

çalışanlar için daha zor tabi, allah hepinizin yardımcısı olsun...:Saruboceq:

ben 1 aydır yemek yapmıyorum evde :kedi::kedi: annem geldiğinde yapıyor yada eşim kendi kendini doyuruyor.. ona bile bişey hazırlayamıyorum malesef.

boşver canım..bunlar güzel zamanlarımız..azıcık değerimizi bilsinler..kimi erkeklere göre ev hanımlığından ne oalcak derler...anlasın değerini boşver..

biz mamamızı yedik geldik, çok şükür bugün güzel yedim yemeğimi bir de meyve getirmişler 3-5 tane aldım yanıma :))) poşeti alıcaktım esprisine herkes başladı gülmeye :))

afiyet olsun, size yarasın...

valla ben yapıyorum ama gerçekten zor oluyo, buzdolabının kapağını burnumu tıkayıp açıyorum, bazı arkadaşlar anlatıyorduda böle olduğunuda, insan yaşıyınca ne demek istediklerini anlıyo...öööggg çok kötüymüş gerçekten

ilk 3 ay neyse de 4-5 ay biraz fazla değil mi canım..
şuan kaç kilosun ? 2,5-3 aydan sonra haftada ortalama 450gr alınmalı diye yazıyor kaan kocatepenin sitesinde

71,5 kiloda hamile kaldımm..yani ideal kilom 58..kilolu hamile kaldığım için bide ikiz beklediğim için doktor alma dedi..sonra diyetisyene gittim.oda aynı şeyi söyledii..napayım kader utansın..:gitme:

sezen nirde acaba nie yok ki bugün, kesin havayı güzel görünce kendini dışarı atmıştır yada bunlar facebookta yazışıyo onun için boş burası...

71,5 kiloda hamile kaldımm..yani ideal kilom 58..kilolu hamile kaldığım için bide ikiz beklediğim için doktor alma dedi..sonra diyetisyene gittim.oda aynı şeyi söyledii..napayım kader utansın..:gitme:

ben de 70,8 kiloydum 6 haftalık hamişken, şimdi 69 olmuşum doğru düzgün yiyemediğim için. doktor bana sadece sağlıklı beslen gazlı yağlı şekerli hamur işi yeme geri kalanıyla beslen dedi.. ideal kilom da 54-57 arası.. en fazla 90 olurum diye düşünüyorum :))
tabi ikiz bebiş olunca iş farklı daha çok dikkat etmek gerekiyor..

kardeşime söledim bana bi facebook hesabı açacak, uğraşamam valla sen aç ama gizli olsun dedim, sonra yakalanmayalım eşe dosta nolur nolmaz... ya benim öle tek fotorafımda pek yok hep eş dostla elele kolkola falan...olmazsa montaj yaparız napalım...

mutfağa girince öğürmekten içim dışıma çıkıyor o yüzden girmiyorum.. doktor maskelerinden almış eniştem bana onu takıp ancak girebiliyorum ama hiçbişeye elimi sürmüyorum..
ya geçmezse diye endişeleniyorum 9 ay sürer mi böyle..

mutfağa girince öğürmekten içim dışıma çıkıyor o yüzden girmiyorum.. doktor maskelerinden almış eniştem bana onu takıp ancak girebiliyorum ama hiçbişeye elimi sürmüyorum..

sürmez rahat ol...bende senin gibiydiim..bulantılarım pek olmadı ama ne görsem içim kalkardı..oda parfümleri dahi rahatsız ederdi..eşimin kokusu bile rahatsız etti artık o derece yanii..ama 3 haftadır iyi gibiyiim.gene var ama azaldı baya..

9 ay sürmez belki ama uzun sürebilir senin bünyene bağlı, benim bi arkadaş 6-7 ay giremedi mutfağa valla...

yaw keyfini çıkar esracım.. hiç sevmiyouem ya yemek yapmayı ben:sinifsinif:

Back
X