• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende merak ediorum hep valla, benim 2li test 1 mayısta o zaman tam 4 hafta olacak görmeyeli çok özledim valla...:gitme:

senın yıne az kalmıs ben napıyım ama soyle bıse dusunuyorum bır baska dr.a gıdıp ona muayne olcam hemde bebısıme bakıcam.benım dr.umu aradım cok merak edıyorum gelsem gorsem dıye hayır dedı.

bide hep aile büykleri geliyo.bana yardım ediceklermiş.benm onalra hizmet edesim geliyo.odumda ben yaşlı babanneden nasıl bişey istim.nasıl yanında yatım.çıldırcam ya.beni bana bırakmıyolar.terk edicem buraları:umursamaz:

o kadar bozma moralini cnm bnm ya aslında seni anlarlar kınamazlar ki
valla bu haftasonu ben annemlere gittim misafirler geldi
ama canım annem hiçbişeye elini sürdürtmedi
ben zorlamıyorum cnm ya kendini illa hizmet edeyim diye yaptıgım doğru değildir ama
hele cumartesi başımı kaldıracak halim yoktu oturmak bile işkence geliyordu babamın yanında bile yattım:( ne yapayyım

senın yıne az kalmıs ben napıyım ama soyle bıse dusunuyorum bır baska dr.a gıdıp ona muayne olcam hemde bebısıme bakıcam.benım dr.umu aradım cok merak edıyorum gelsem gorsem dıye hayır dedı.

ne kadardır görmedin bebişini cnm? tabi başka bi dr. a git nolcek hasret giderirsin bebişinle ii akıl etmişsin..yerimseniben

kızlar bişi sorucam size dr uma sormadım ama eğer siz görüşmüşseniz sizin bilgilerinizi alayım
gebe olmayan bir kadın normal de 2000 2200 kalori alması gerekirken
hamilelikte bu miktara bir 300 kalori daha eklemek gerekiyormuş
size dr unuz böle bişey söledi mi veya beslenme programı verdi mi

kızlar bişi sorucam size dr uma sormadım ama eğer siz görüşmüşseniz sizin bilgilerinizi alayım
gebe olmayan bir kadın normal de 2000 2200 kalori alması gerekirken
hamilelikte bu miktara bir 300 kalori daha eklemek gerekiyormuş
size dr unuz böle bişey söledi mi veya beslenme programı verdi mi

bana bir kitapcık verdi evet aynen böyle yazıyordu boshayallersmile

ne kadardır görmedin bebişini cnm? tabi başka bi dr. a git nolcek hasret giderirsin bebişinle ii akıl etmişsin..yerimseniben

en son 15 gun once gormustum kalp atısları ıcın..ama dayanamıyorum napıyım.bıde burda okumustum umranıyede reyhan topuz dıye bı dr. vardı cok methedılıyordu bıde kartal umut hastanesında bırsen hnm. ıkısınden bırıne gıtcem ınsallah.gercı ben dr.umdan memnunum ama bı degısıklık yapıyım dedım

bana hıcbıse vermedı solemedıde.bızı aydınlatırmısın mesela gun ıcerısınde ne yememız gerekıyomus

alınması gereken fazla kaloriyi kalsiyum ve protein içerem besinlerden almamız gerekiyormuş
neyse kızlar bana az müsade biraz kestireyim görüşmek üzere

en son 15 gun once gormustum kalp atısları ıcın..ama dayanamıyorum napıyım.bıde burda okumustum umranıyede reyhan topuz dıye bı dr. vardı cok methedılıyordu bıde kartal umut hastanesında bırsen hnm. ıkısınden bırıne gıtcem ınsallah.gercı ben dr.umdan memnunum ama bı degısıklık yapıyım dedım

bi dene bakalım belki onlardanda memnun kalırsın... inşallah bebişin ii dir...

Kızlar bugünde bitti eve gidiyorum akşama misafirlerim var yarın görüşürüz hepinize iyi akşamlar :):)

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim

mehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.

bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa
Olmaz mı canım.Ben de 2 hafta sonra gideceğim merak içindeyim.O zaman 2 li test te yapılacak.Erken gidemem,sabredicez napalım.Bebişler iyi olsun da
1 yane ama dev gibiydi.4 saatte anca bitti

Pinpirikli seni bulmuştur o yüzden demiştir belki
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

Canım çok sevindim..Demek oğlun olacak.Hayırlı bir evlat olur inşallah.İkili testin sonucu 1 haftayı buluyor mu ya

canim gözün aydin demek erkek annesi olucaksin rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin hersey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Back
X