içimi kalın giyinirim cnm eteğin altına da tayt giyeceğim zaten merak etme bişey olmaz Allah ın izniyle
zaten bir beden büyük aldım ne olur ne olmaz diye:)
tamam cnm sen bilik...kolay gelsin yarın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içimi kalın giyinirim cnm eteğin altına da tayt giyeceğim zaten merak etme bişey olmaz Allah ın izniyle
zaten bir beden büyük aldım ne olur ne olmaz diye:)
bende merak ediorum hep valla, benim 2li test 1 mayısta o zaman tam 4 hafta olacak görmeyeli çok özledim valla...:gitme:
bide hep aile büykleri geliyo.bana yardım ediceklermiş.benm onalra hizmet edesim geliyo.odumda ben yaşlı babanneden nasıl bişey istim.nasıl yanında yatım.çıldırcam ya.beni bana bırakmıyolar.terk edicem buraları:umursamaz:
bide hep aile büykleri geliyo.bana yardım ediceklermiş.benm onalra hizmet edesim geliyo.odumda ben yaşlı babanneden nasıl bişey istim.nasıl yanında yatım.çıldırcam ya.beni bana bırakmıyolar.terk edicem buraları:umursamaz:
senın yıne az kalmıs ben napıyım ama soyle bıse dusunuyorum bır baska dr.a gıdıp ona muayne olcam hemde bebısıme bakıcam.benım dr.umu aradım cok merak edıyorum gelsem gorsem dıye hayır dedı.
kızlar bişi sorucam size dr uma sormadım ama eğer siz görüşmüşseniz sizin bilgilerinizi alayım
gebe olmayan bir kadın normal de 2000 2200 kalori alması gerekirken
hamilelikte bu miktara bir 300 kalori daha eklemek gerekiyormuş
size dr unuz böle bişey söledi mi veya beslenme programı verdi mi
ne kadardır görmedin bebişini cnm? tabi başka bi dr. a git nolcek hasret giderirsin bebişinle ii akıl etmişsin..yerimseniben
bana bir kitapcık verdi evet aynen böyle yazıyordu boshayallersmile
bana hıcbıse vermedı solemedıde.bızı aydınlatırmısın mesela gun ıcerısınde ne yememız gerekıyomus
kıslar ben çıkıyorum iyi akşamlar
yarın grşrz
en son 15 gun once gormustum kalp atısları ıcın..ama dayanamıyorum napıyım.bıde burda okumustum umranıyede reyhan topuz dıye bı dr. vardı cok methedılıyordu bıde kartal umut hastanesında bırsen hnm. ıkısınden bırıne gıtcem ınsallah.gercı ben dr.umdan memnunum ama bı degısıklık yapıyım dedım
Olmaz mı canım.Ben de 2 hafta sonra gideceğim merak içindeyim.O zaman 2 li test te yapılacak.Erken gidemem,sabredicez napalım.Bebişler iyi olsun damehaba annecıkler...
ben dogru duzgun gıremıyorum foruma ya hastaydım ya diş sorunu yada mıgde bulantısı neysekı bugun ıyıyım.ama heralde okadar gunun acısı cıkıo bugunde hıc doymuyorum ne yıycegımı sasırdım.
bıde sızde de oluyomu ben hep bebegı merak edıyorum ya bıse olduysa dıye hep korkuyorum Allah korusun.dr. randevumada cok var ıkılı test yaptır ole gel dedı onada daha 20 gun var catlıycam yaaaaaaaaaa
1 yane ama dev gibiydi.4 saatte anca bitti
Pinpirikli seni bulmuştur o yüzden demiştir belkisenın yıne az kalmıs ben napıyım ama soyle bıse dusunuyorum bır baska dr.a gıdıp ona muayne olcam hemde bebısıme bakıcam.benım dr.umu aradım cok merak edıyorum gelsem gorsem dıye hayır dedı.
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve
asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim
kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve