• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de karnım biraz çıktı. normalde iri göbişli olduğum için çok az fark edebiliyorum. bir de gazdan dolayı geceleri daha da çok şişiyor.

Bende zayıfım canım, karnım hiç yok gibiydi.Rahim büyüyor herhalde ondandır.Zaten dışardan kimse anlamazda ben hissediyorum.
O yüzden o zman canım seninki de.Hayırlı olsun bu arada bebeğin :) İnşallah kolay bir doğum yaparız.Ve inşalllah çatlamadan kilo almadan geçeririz:)

günaydın canım, hayırdır neden uyuyamadın canım ?

dünün sessizliği bugüne de yansıdı.. anneler daha uyanamadı galiba zemuszemus

inşallah tosti, bundan sonra da bulanmadan devam etsin. Maaşallah :nazar:

tatlım bademciklerim uyutmuyor ya günlerdir. öksürük krizi tutuo resmen

günaydın herkeze bende dün çok kötydüm midem çok kötüydü tansiyonda düşüktü işe gidemedim evde yattım saati saatine uymuyor bulantıların bir saat iyiysen hemen sonra kötü oluyorumbu ikinci izin alışım iş yerindekilerde ne düşünüyor bilmiyorum hiçte sorun değil bebeğimiz bizim için daha önemli hepinize bulantısız neşeli bir gün diliyorum :)

iş iş iş öyle bıktım ki anlatamam alsanaalsanasmile biliomusun ben ayda bir kontrole gidiyorum. çok izin alıyomuşum lafa bak :dilcikar: işten çıkarmayı düşünmüşler. nasıl bi insanlık anlamadım :oklava: yani sen sağlığına bak canım dikkat et kendine bebişe

ay hayatım 12. haftaya geldik hala uyku sorunu :bbo: ben dün öğlen uyumama rağmen geceyi de birkaç kere kalkarak kapattım. üst kattaki öğrenciyle sevgilisi saat 2 miydi neydi kavga etti kız ciyak ciyak bağırdı yarım saat sonra çarptı kapıyı gitti de allahtan, ben de devam ettim uykuma kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kızzzzzzzzzz ben de diyorum nerde bu. valla ben de dün aynıydım hayatım mafoldumben

tatlım uyku sorunum yok aslında benim o kadar. bademciklerden ötürü öksürükten yatamıorum. 2 de neyin kavgasıymış sesli sesli. çıkar bi de ben bağırırdım haa :umursamaz:

bu aralar beni de inanılmaz bi cinsiyet merakı sardı haa :hulya:

Çatlamamak için geçen öğrendim, hodan yağı alıcam.Yakında alıp sürmeye başlarım.Eski çatlaklara bile iyi geliyormuş.Denemekte fayda var.

Geçen ömer coşkundan dinledim.Gebeler kullanabilir dedi.Aktarlarda bulabilirmişiz.Ben biraz daha araştırayım,düzgün bilgi bulunca buraya da yazarım.

kızzzzlar slm bende 8+1 hamileyim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

zeyn77 cnm ben geldim ama şimdide sen yoksun
kendini fazla yorma, son günlerde doğum günü misafir derken yoruldun halsiz düştün tabi, kendinede bebişinede ii baka cnm...
evet canim ben bugünlerde biraz fazla yoruldum iki gündürde bel agrisi cekiyorum aksam belimi tutarak yürüdüm erkenden yattim sende kendine dikkat et canim dinlenmeye calisopuyorumnanaktan
merhaba kızlar ben 2009 kasım annesıyım yazılarınızı bebeklerımden fırsat bulup bızraz olsun takıp ettım.ne kadar guzel ve heyacanlı gunler gecırıyorsunuz allah hepınıze sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın bebeklerınızı.zaman suan hıc gecmıyordur sıze.hatırlıyorumda 1 ay gecmek bılmezdı bebeklerımı gormek ıcın delırırdım(aslında 3.randevuma kadar tek bebek sanıyorduk sonradan 2 oğluşum oldu)yardımcı olabıleceğim bısey olursa nacızane cevaplamak ısterım.sevgıler hepınıze....
canim güle güle büyüt bebeklerini nasil oldu öyle tekken iki tek yumurtami cift yumurtami bebisler:emir_bebek::emir_bebek:
Arkadaşlar dünde sormuştum kimse cevap vermemiş tekrar sorayım, kasım annelerinin hafiften göbüşler çıkmaya başladımı yada ne zaman başlar?Ben aralık annesi olucam kısmetse,özellikle akşamları karnım çok geriliyo,gaz falan herhalde ama eskisinden farklı bir durum.
canim benimde özellikle aksamlari karnim cok cikiyor disardan görenler hemen anliyor normalde göbegim yoktu:kedi:gerci hosumada gidiyor:CüvCüv:
kızzzzlar slm bende 8+1 hamileyim Allah hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

canim hayirli olsun:CüvCüv:

Slm kızlar uygun espirili hamile t-shirtleri arıyorum. Acaba nerden bulabilirim bir fikriniz var mı? LCW Waikiki uygun bir hamile reyonu çıkarmış ama maalesef birtane T-shirt bulabildim :( diğer mağazalrı aradım ama yok.

canım ben geçen hafta aldım..bir bak sitesine istersen..http://www.ebrumaternity.com/

kizlar az once doktordan geldim ikili testim yapildi sonuclari bir hafta sonra alicam
bebegimide gordum kocaman olmus :nazar: ilk basta uyuyodu sonra doktor uyandirdi aman Allahim nasil hareketlenmis elleri ayaklari nasil oynuyo kuzumun
darisi bekliyen arkadaslarin basina

aay canım benim yaaa..bende çok etkilenmiştimm.inş sonuçlarında güzel çıkar canım..

merhaba kızlar ben 2009 kasım annesıyım yazılarınızı bebeklerımden fırsat bulup bızraz olsun takıp ettım.ne kadar guzel ve heyacanlı gunler gecırıyorsunuz allah hepınıze sağlıkla kucaklamayı nasıp etsın bebeklerınızı.zaman suan hıc gecmıyordur sıze.hatırlıyorumda 1 ay gecmek bılmezdı bebeklerımı gormek ıcın delırırdım(aslında 3.randevuma kadar tek bebek sanıyorduk sonradan 2 oğluşum oldu)yardımcı olabıleceğim bısey olursa nacızane cevaplamak ısterım.sevgıler hepınıze....

valla orda bide iki tane bıldırcın gördüm..direk ilgimi çektin..allah bağışlasın..bende ikiz bekliyorum..özelden rahatsız ederim senii..tşk ederim..

sağol esracım takmıyorum zaten o halde zatwen gelemezdim işe sürünüyordum kafa kalkmıyorrr iş yerinde işim rahat oturuyorum diyorum ama sabah 8 akşam 8 olunca insan yoruluyorr evde iş hiç yapmıyorum yarın işte kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkarcam kışlık montları yıkayacağım onlar kalkcak eşimde yardım ederim dedi sağolsun :):

benimde işim çook.mayısta badana boya olacak inş..saldım valla işimi mişi..şu kışlıkları yıkadım .bide kaldırabilsem..

sen düzenini güzel oturtmuşsun canım, bir de evde olmanın da avantajı yüksek.. burda kahvaltın geniş olmuyo poğaçayla geçiştiriyorum. aç karnına süt içersem anında çıkıyor. denenmiştir. kolidorun duvarını süt yaptım evde :D öğle yemeğine kadar meyve varsa onu yerim öğle yemeği yerim. akşam eve gidince peynir domates salatalık yanına vişne suyu ya da ayran.. (ayranda tok tutuyo ama gaz yapıyo)
meyve varsa yemekten biraz sonra meyve. okadar..
dün evde yemek yoktu hazırlayamıyorum zaten. eşim kaşarlı pide söyledi 2 köşe bir de normal dilim yedim midem kalktı. 3 bardak ayran içtim ki tok tutsun diye.. yani yemek olsa da yiyemiyorum. hamişlikten önce o pideyi hüüüpp götürmüştüm mideye :D

esracımm lütfen zamanında olmayan domatestir salatalıktır tüketmeyiin...vişne suyunu naturel tüketmeye çalış..şuan bunlar bebişlerimiz için sakıncalı şeyler..

iş iş iş öyle bıktım ki anlatamam alsanaalsanasmile biliomusun ben ayda bir kontrole gidiyorum. çok izin alıyomuşum lafa bak :dilcikar: işten çıkarmayı düşünmüşler. nasıl bi insanlık anlamadım :oklava: yani sen sağlığına bak canım dikkat et kendine bebişe

canım boşver işyeri ne düşünürse düşünsüün..eğer sonradan devam etmeyi düşünmüyorsan hiç oralı bile olma..seni işten çıkartamazlar kanunen bu yasak..benim patronlar o kadar iyilerki ama bazen onlarda izin alınca yüzleri falan değişiyor..ama takmıyorum..napayım yanii.saçma sapan insanlar keyifleri için izin alıyor ben neden almıcakmışım...hiiç valla..tınlama bile..

günaydın kızlar ugrayamadım 2 gündür. gecmişi de okuyamadım umarım herkes iyidir. benim biraz bulantım var sabahları cok kotu oluyom umarım gecer. bugün kuaföre falan gitmem lazım kendimle ilgilenmem lazım... kızlar yarın Allah nasip milanoya gitmem gerek pazartesi dönücem benim icin dua edin bebisime bisey olmasın....

merhaba arkadaşlar..forumu hep takip ediyodum ama bişiler yazmıodum..bende kasım annesi olucam inş.bebişim 11+4 günlük gerçi perşembe doktorda bir hafta ileri göründü :))ii beslemişsin maşallah dedi doktorum..ikili test yapıldı.henüz sonuçları çıkmadı ense kalınlığı normal dedi hamdolsun..ayy öle tatlıydıki kıpır kıpır oynadı durdu..şimdiden özledim onu:Dcinsiyetini tam göremedim ama erkek gibib görünüo dedi..hayırlısı ve sağlıklısı olsunda..kesin bişi yok tabi henüz..öpüyorum hepinizi ii bakın kendinize.

merhaba arkadaşlar..forumu hep takip ediyodum ama bişiler yazmıodum..bende kasım annesi olucam inş.bebişim 11+4 günlük gerçi perşembe doktorda bir hafta ileri göründü :))ii beslemişsin maşallah dedi doktorum..ikili test yapıldı.henüz sonuçları çıkmadı ense kalınlığı normal dedi hamdolsun..ayy öle tatlıydıki kıpır kıpır oynadı durdu..şimdiden özledim onu:Dcinsiyetini tam göremedim ama erkek gibib görünüo dedi..hayırlısı ve sağlıklısı olsunda..kesin bişi yok tabi henüz..öpüyorum hepinizi ii bakın kendinize.

selam bende sizin gibi uzun süredir okuyup birşeyler ekleyemeyenlerdendim neyseki bugün başlasım sizin gibi. Allah sağlık bebek verir inşallah yaws siz ne ile besleniorsunuz bende 8+1 im ama hiç bişi yiyemiorum öneriniz ??

gözünaydın canım.inşallah sonuçlarında güzel çıkar.hareketlerini görmek insanı heyecanlandırıyor

sagol canim evet hareketlerini gormek bambaska birseymis cok heyecanlandim opuyorumnanaktan

canim kendimi biraz yordumda ondan oldu heralde simdi iyiyim cok sükür ilgin icin sagol:1hug:

canim gözün aydin bebisin büyümüs demek masallah insallah test sonuclarinda iyi cikar olumunekankayizsmile

sagol canim darisi bekliyenlerin basina insallah :Saruboceq:

çok sevindim canım adına
:emir_bebek:

sagol bijoux vallahi simdiden ozledim bebegimi

dalia canım çok sevindim, bebişinle bol bol hasret giderseydin :)
hayırlısıyla test sonuçların da güzel çıkıcak canım.

Günaydın hanımlar.. dün gayet rahat geçti. mide bulantılarım çok hafif ve ara ara oldu ama çıkarma olmadı. bu sabahta bulantım var ne olur bilemiyorum..

sagol esracim opuyorumnanaktan darisi basina insallah

canım ben geçen hafta aldım..bir bak sitesine istersen..http://www.ebrumaternity.com/

aay canım benim yaaa..bende çok etkilenmiştimm.inş sonuçlarında güzel çıkar canım..

valla orda bide iki tane bıldırcın gördüm..direk ilgimi çektin..allah bağışlasın..bende ikiz bekliyorum..özelden rahatsız ederim senii..tşk ederim..

benimde işim çook.mayısta badana boya olacak inş..saldım valla işimi mişi..şu kışlıkları yıkadım .bide kaldırabilsem..

esracımm lütfen zamanında olmayan domatestir salatalıktır tüketmeyiin...vişne suyunu naturel tüketmeye çalış..şuan bunlar bebişlerimiz için sakıncalı şeyler..

sagol meybicim etkilenmemek ne mumkun onun hareketlerini gorunce insan kendinden geciyor

Back
X