Ay evet canım ya havalar ısınsın artık yaz geliyor gelsin =))))) yazın giyinmek de kolay geçir elbiseyi tamamdır =))))Ben de bugün kışlıklarımı kaldırdım yazlıklarımın hepsini çıkardım ve kot pantolonlarımı da kaldırdım nasılsa giyemeyecğim dolapta yer kaplamasın.2 kilo alman normalmiş ama bol su içmeyi sakın ihmal etme olur mu?Günaydın Kasim anneleri :) Nisan'ın son haftası, havalar bundan sonra hep güzel gider inşallah. Benim doktor randevuma 20 gün var, nasıl geçecek bilmiyorum. Gaz dısında hala doğru dürüst belirtim yok. Karnım hafif sis, iştahım çok. Giyecek birsey bulamıyorum. Cuma gunü kisliklari kaldırdım. Yazlıkları ise çıkaramadım :)) şimdiden 2 kilo aldım. Bol t-shirtlerim vardı, onları çıkarttım sadece. Hamile pantalonlari icin de erken henüz. Bu ara donem cok sıkıcıymıs.
Çatlaklar için badem yağı-kakao yağı karışımı kullanıyorum. Hoş catlayacagi varsa çatlıyormuş. Annenize sorun. Benimkinde hiç çatlak olmamış. Midesi de hiç bulanmamış. Sanırım sansliyim şimdilik :)
gaz problemi çok fena bir problem maalesef yedikleirne içtikleirne dikkat et.Portakal suyu ve süt felaket gaz yapıyor.süt içerken içine çok az şeker atın gaz etkisini gideriyor o şekilde.