2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kilo verdim 4 kilo vermeme rağmen öyle her pantolunu giyemim
belden genişledi nannım accık büyüdü :ecrin_bebek:
Ben de kot giyemiyorum ya rahatsız ediyor çok.Ne güzel kilo mu verdin oh valla :) Ben de 500 gr aldım bakalım hamilelik boyunca kaç kg alcaz.Karnımda hafif bi belirginlik var ama bebekten olcağını sanmıyorum ya daha küçücük bebek herhalde şişliktendir. Bir arkadaşım doğum yapcak haftaya.hamileliğin başlarında çok kilo verdi o da. 6.5 aylık olunca kilo almaya başlamış. son 2.5 ayında 17 kg almış.Nasıl olmuş ben de anlamadım

bijoux çin takvimi sana ve sezen'e kız diyor :) olmadı ki.. begüm'e de erkek..
çin takivimi bana erkek dedi canımm :emir_bebek:

kızlar tetanoz aşısı hakkında ben kararsızım
bu arada ben sabah bebişimi hissettim:ecrin_bebek:
sabah uyanmış yatakta yatarken karnımı ovuyordum genelde hep yaparım gerginlikten dolayı
o sırada kasık kısmında 2 kere pıt pıt hissettim sonra baya çabaladım ama tekrar duyamadım
birde dün akşam yatmadan önce badem yağı sürmüştüm onun etkisiyle sanırım gece hiç kalkmadan sabah ettim deliksiz uyudum yani
aa badem yağından mı sence deliksiz uykuu? ben de karar verdim hodan yağı ve kakao yağı sürücem. hissetmene de sevindim valla bende tık yok kaydirigubbakcemile3

herkese gunaydın,

kızalr bende testi yaptım %55 erkek cıktı...her yol oglana cıkıyor yaw gamyoncuiremsu

cekılısı bende mayıs sonuna dogru yapalım derim

bu arada bugun hamile oldugum daha belli sanki sabah gıbegımı cektı esım aksam koyucam göbek şova hihoyyyt

zeyn 77 ,

yaşadıklarımız benzer olduğu için seni çok iyi anlıyorum ınşallah bebişin sağlıkla sıhhatle gelir dünyaya...
karın ağrısı bazen kordon gerilmesinden olabilior umarım hayırlı haberler verirsin bize

Günaydıııın naber nasılsın

bugün daha iyiyim saol canım sende iyimisin?

Bu arada bebişlerimizin cinsiyetini inşallah Allah gönlümüze göre versin tabii önemli olan sağlıkla sıhhatle...
ARkadaşlar eskilere göre bebiş sağ kasıktaysa erkek sol kasıktaysa kızmış artık siz hangi kasık bölgenizde ağrı baskı hissediorsanız ona göre bir yorum daha yapabilirsiniz bebişlerinize..

Dün yazmıştım ama geçmişi okuma şansı olmadı sanırım kimsenin nette bir cihaz gördüm hamileliğin 10. haftasından sonra kullanılıyoruş bebişin kalp atışını duyup kayıt edebiliormuşsunuz zararı varmı araştırmadım sizde bir bakın cihazın adı angelsounds

Bu arada bebişlerimizin cinsiyetini inşallah Allah gönlümüze göre versin tabii önemli olan sağlıkla sıhhatle...
ARkadaşlar eskilere göre bebiş sağ kasıktaysa erkek sol kasıktaysa kızmış artık siz hangi kasık bölgenizde ağrı baskı hissediorsanız ona göre bir yorum daha yapabilirsiniz bebişlerinize..

Dün yazmıştım ama geçmişi okuma şansı olmadı sanırım kimsenin nette bir cihaz gördüm hamileliğin 10. haftasından sonra kullanılıyoruş bebişin kalp atışını duyup kayıt edebiliormuşsunuz zararı varmı araştırmadım sizde bir bakın cihazın adı angelsounds
Çok sağol canım ben de iyiyim çok şükür.Yaz gelsin diye bekliyorum havalar iyice ısınsın :)
Ben sağ kasıkta hissediyorum hep demek ki oğlum olacak :)

çin takivimi bana erkek dedi canımm :emir_bebek:

aa badem yağından mı sence deliksiz uykuu? ben de karar verdim hodan yağı ve kakao yağı sürücem. hissetmene de sevindim valla bende tık yok kaydirigubbakcemile3

bence badem yağı yumuşatıyor cildi gerginlik hissi azalıyor
dün başka topikteki arkadaşım dalin jel nemlendiricisini önerdi
badem yağım bitsin ondan alacam,yağlı olmuyormuş daha rahat oluyor dedi

Ben de kot giyemiyorum ya rahatsız ediyor çok.Ne güzel kilo mu verdin oh valla :) Ben de 500 gr aldım bakalım hamilelik boyunca kaç kg alcaz.Karnımda hafif bi belirginlik var ama bebekten olcağını sanmıyorum ya daha küçücük bebek herhalde şişliktendir. Bir arkadaşım doğum yapcak haftaya.hamileliğin başlarında çok kilo verdi o da. 6.5 aylık olunca kilo almaya başlamış. son 2.5 ayında 17 kg almış.Nasıl olmuş ben de anlamadım

neresi iyi be üzülüyom ben :gitme:
benim karnım 6 aya kadar çıkmaz
boyum da uzun olunca belli olmazmış laelaelaelaelae

10. haftası mı bilmiyorum ama bebek oluştuktan sonra cd ye aktarıyolar görüntüyü canım olumunekankayizsmile

neresi iyi be üzülüyom ben :gitme:
benim karnım 6 aya kadar çıkmaz
boyum da uzun olunca belli olmazmış laelaelaelaelae

10. haftası mı bilmiyorum ama bebek oluştuktan sonra cd ye aktarıyolar görüntüyü canım olumunekankayizsmile

sanırım farklı cihazlardan bahsediorus benim dediğim walkman büyüklüğünde sadece bebiğin kalp atışlarını, hışkırığını, tekmelemesini duyabildiğiniz ve kayıt edebildiğiniz bir cihaz. evde kullanmak için tasarlanmış

gunaydin kizlar opuyorumnanaktan

sezen gozunaydin canim masallah bebisine :nazar:

burda topiği vardı sanırım o aletin. bir arkadaş aldığını ama hiç duyamadığını söylemişti. anne kalp atışıyla karışıyormuş sanırım. ama bir zararı olduğunu da sanmıyorum..

Back
X