• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaremcim maşallah canım.
inşallah bizlerde sağlıkla kucağımıza alırız.
ben de normal doğum istiyorum ama korkuyorum aynı zamanda.
birde çocuğuma bakabilir miyim diye korkuyorum.

peki epidural normal doğumda belden iğne yağılıyor değil mi?
belden olan iğn beni çok tedirgin ediyor.
ya normal doğum olacağım.
ya da eğer sağlığım için sezeryan gerekliyse bayılarak sezeryan istiyorum.

evet belden yapılıyo banada çevremden yapma dediler ama ben dok güvendim hiç bir şeyide yok 2 saat içinde ayaklarımı tamamen hissetim 4 cm açılıncaya kadar sancıyı çekiyosun epiduralden sonra sanki o sancıları sen çekmemişsin gibi geliyo ve alttan muaneyi bile hissetmiyon en çok korktuğum idi

barayscım hoşbuldum canım.
erik yemek korkuttu beni şimdi ama ben az yiyorum.
dün akşam canımın çektiklerini bir anda yiyiverdim.
söylemesi ayıp cips yedim.
sonra acılı şalgam suyu içtim.
çilek yedim,
ardından da erik yedim.

ben erik çilek ve muz yedim
hamile kaldıktan sonra meyveye çok düşmeye başladım
önceden pek aramazdım

Son düzenleme:
inşalah korku herkeste olur ama düşünmemek gerek yeri ve zamanı gelince o an yaşıyosun ve sonra unutuyosun.bebişinede bakarsın niye bakamıyasın ama ilk dönemeler biraz zor tabi buda bebekten bebeğe değişiyo benim kız ilk 2 ay çok kötü şekilde ağlıyodu sonra düzeldi ama ben bu kabuz dolu günlerin geçmeyeceğini düşünüyodum daha bizi ne günler bekliyo ilk ateşi çıktığında o kadar paniklemiştim ki of of

umarım çabuk bir doğum olur, saatlerce sancı içinde beklemem.
bn uslu bir bebek olsun diye dua ediyorum. babasına benzer inşallah.
çok usluymuş, hiç ağlamazmış geceleri.
ben çalışan bir anneolacağım için nasıl yetişeceğim diye düşünüyorum.

barayscım yaz meyvelerini çok severim.
şu aralar ekşi tuzlu şeyler hoşuma gidiyor.
herkes kız geliyor diyor.
inşallah öyle olur.
sen çalışıyor musun?

umarım çabuk bir doğum olur, saatlerce sancı içinde beklemem.
bn uslu bir bebek olsun diye dua ediyorum. babasına benzer inşallah.
çok usluymuş, hiç ağlamazmış geceleri.
ben çalışan bir anneolacağım için nasıl yetişeceğim diye düşünüyorum.

sürekli dua et ben çok ediyodum benim eşimde çok usluymuş emme kızım babasına çekmedi çok şükür şimdi iyi

barayscım yaz meyvelerini çok severim.
şu aralar ekşi tuzlu şeyler hoşuma gidiyor.
herkes kız geliyor diyor.
inşallah öyle olur.
sen çalışıyor musun?

bende çalışıyorum canım
bende ekşi tuzlu yiyorum
canım ama dr 2.kez erkek dedi
Allah inş. gönlüne göre bir kız bebek verir inşallah

herkese günaydın..
gerçekten sayfa çok hızlı ilerliyo..ben de çalıştığım için zor takip ediyorum ..arada bakabiliyorum ancak..olsun yine de geri kalmak istemiyorum muabbetlerden:)

bu arada benim de ikinci hamileliğim ve göbeğin resmen kocaman oldu..eski kıyafetlere sığımıyorum..hamile kıyafetlrim de bol geliyo içini dolduramıyorum napcağımı sasırdım:)

ayrıca melodi epiduralli normal doğumu mrk etmiş..ilki normal oldu benim ve epidural belden yapılıyo ve çok ta acı veren bi durum değil..bi aksilik olmazsa yine normal yapmak istıyorum..tabi doğum seklini düsünmek için erken henüz..

evet belden yapılıyo banada çevremden yapma dediler ama ben dok güvendim hiç bir şeyide yok 2 saat içinde ayaklarımı tamamen hissetim 4 cm açılıncaya kadar sancıyı çekiyosun epiduralden sonra sanki o sancıları sen çekmemişsin gibi geliyo ve alttan muaneyi bile hissetmiyon en çok korktuğum idi

belden iğne olmak acı vermez belki ama belden iğne olanların ilerki yıllarda bel ağrısı şikayetleri oluyormuş.
benim yengem sezaryan oldu ve belden iğne oldu.
fazla ayakta kaldığı zaman beli ağrır hep.
sezeryan olduğuna çok pişman.
başka yan etkileri olduğunu da duydum.

meraba
benim ismim listeden silinmiş,tekrar eklermisiniz. adım hkarsli, sat:9 şubat, yaş:31, kilo:49, muh.doğ.tar:16 kasım.kolay gelsin.

barayscım sana ve çalışan arkadaşlarıma sorayım.
sabah evde güzelce kahvaltımı yapıyorum.
işyerinde öğlen yemeğimiz var.
sabah öğlen arası ve öğlen akşam rasaı işyerinde aralarda neler yiyorsunuz?
ben evden yanıma meyve alıyorum.
tuzlu çubuk kraker alıyorum.
ceviz,fındık, badem yemek gerekliymiş.
başka ne yenebilir?

kızlar ne güzel siz bişeyler yiyebiliyorsunuz.12. haftadayım.sürekli midem bulanıyo.herşey kötü kokuyo.ne zaman geçecek çok sıkıldım yaaa.

başka ne yenebilir?

ben sabah kahvaltı yapamıyorum genelde artık sandviş yapıyorum ya da hazır alıyorum
canım ben öğleye doğru acıktığımda ceviz- badem yiyorum
akşam üzeride çubukla falan geçiştiriyorum

kızlar ne güzel siz bişeyler yiyebiliyorsunuz.12. haftadayım.sürekli midem bulanıyo.herşey kötü kokuyo.ne zaman geçecek çok sıkıldım yaaa.

benim 6 haftalık başladı 9 haftalıkken geçti.
3 hafta yemeğe çıkamadım iş yerinde evden getirdim.
ama geçen akşam evde çorba içeyim dedim yarım bıraktım, midem bulandı.
sadece muz yiyebildim.
14. haftada geçer diyorlar. inşallah çabuk kurtulursun.
koku meselesi çok fena.
keskin temizlik maddeleri kötü kokuyor ve tüm parfüm ve deodorantlar.

bugün 13 haftalık olduk yuppiii, haftaya gidicem bebişimi görmeye ama çook özlediim çook.

başka ne yenebilir?

Ben evde kahvaltı yapamıyorum sabah kalkınca hemen kızıma birşeyler hazırlayıp servisine bindiriyorum. 1.sınıfa gidiyor teyzeleri. Ondan sonra da zaten anca üstümü giyinip çıkıyorum. Allah tan eşim getiriyor arabayla işyerine yol problemim yok en azından. Aralarda bende sizler gibi ceviz, fındık, bisküvi ile geçiştiriyorum.

arkadaşlar, benim de mide bulantılarım hafifledi.ama sabahları canım hiç bişey istemiyor.
kflakes yiyorum tabiki sütlü. süt de içmiş oluyorum diye seviniyodum.ama acaba bi zararı olur mu?
ayrıca metebolizmamın çalışmasını da sağlıyor. hani ülkerin var ya, içinde çilek tanelieri olan???

cornflakes in ne zararı olabilir ki? tam tersi çok faydalı, bağırsakları çalıştırır..
bu aylarda günde 1 bardak süt yeterli dedi drum..sonradan artırcakmış sayıyı..
ben de zorla iki ceviz, üç beş badem-fındık yiyuyorum..protein ihtiyacı çok vnemli..yumurta haftada 4-5 gün yenmesi lazım kahvaltıda..

işyerinde bi de elma yiyorum öglen yemeğinden 1-2 saat sonra...zaten süt, elma, ceviz derken baska bişiye sıra gelmiyo..patlıyorum vala..canımda istemiyo zorla yiyorum:(

bende kasım annesi olacağım inşallah.sat 31 ocak 7 kasımda bekliyoruz bebeğimizi.kaydirigubbakcemile4
dün kontrole gittik bebişimiz bize el bile salladı, parmaklarını saydık nerdeyse ,ağzını açıp kapadı yani su içiyormuş ne kadar büyümüş kendimi tutamadım ve ağladım hayat ne büyük mucize.
Allah hepimize bebişini sağlıkla kucağına almak nasip etsin ve onlarıda analı babalı büyütsün.
Ne güzel.hep böyle devam eder inşallah annesi:nazar:
kızlar dün eltimdeydim geçen hafta doğum yapmıştı yazmıştımm sağlık ocağından 2 tane hemşire geldi dün eve kontrole bebekle ilgili bilgi verdiler aşı günlerini söylediler topuktan kan alıcaklarmışş haftaya aşı içinde randevu verdiler ne kadar ilgililer onlara sordum benim sata göre 1 hafta önde diye erkektir dediler erkek bebekler daha çabuk ilerliyomuşş
Hadi yaaa.Gerçekten öyle olabilir ama sağlık ocağındaki hemşirelere ben pek güvenmiyorum pek çok yönden
günaydın kızlar,

sabah herşey normal normal kalktım bi bardak su içtim ve klozete koştum

ilk defa çıkarttım perişan oldum resmen.... bu haftada başlar mı yaa:uhm:
Erikl yediğini yazmışsın arsından.Aşırı yediğin için olabilir,artık bulantı olmaz bence.
Bu arada ben de her gün eriğimi yiyorum çok severim de
bafocum aç karnına mı yedin eriği?
tekrar olmaz bence.

eren-sezencim metal tadı değil tuhaf birşey ne olduğunu anlayamıyorum.

halsizliğiniz hala devam ediyor mu?
bende devam ediyor, çabuk yoruluyorum.
doktor haftada 2 gün yürüyüş verdi ama henüz başlayamadım.
biraz yürüsem yorulup nefes nefese kalıyorum.

Ağzında yemek sonrası oluşan garip tattan bahsediyorsun sanırım.Bende de olmuştu.Artık yok denecek kadar azaldı

bende çalışıyorum canım
bende ekşi tuzlu yiyorum
canım ama dr 2.kez erkek dedi
Allah inş. gönlüne göre bir kız bebek verir inşallah

bende ekşi yiyorum hemde çılğınlar gibi limon yedim bana kız dediler ama doktorum erkek tahmin etti . böyle şeylere pek inanmıyorum artık bence daha önceden de tatlıyı sevmezdim şimdi tatlı bişeyyersem kusuyorum hemen. hatta kayın validem inatla tatlı yedirmeye çalışıyordu erkek olsun diye.
:teytey:

Back
X