- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
kızlar ilişki yasağı devam eden varmı
benim devam edio..herhangi bir sakınca yok ama yinede twsiye etmiorum dedi doktor.
Zaten 7 aylik ewliyim ben.hiçbişey anlamadim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ilişki yasağı devam eden varmı
inan şu an ben bile ağlıyorum.nye ağladığımıda bilmyororum.çok duygulandım valla mafoldumben
gercekten cok dusunceli bir esin varmis nalancim Allah mutlulugunuzu daim etsin nazarlardan saklasin![]()
progestanla alakası olduğunu zannetmiyorum.ben oğluma hamileyken ikili teste kadar nerdeyse kullandım ve 32 yaşındaydım.rik oranım 1/7789 çıktı.kendini suçlama progestanın böyle bi etkisi olduğunu düşünmüyorum
cok düsünceli esin varmis gerscekten rabbim ömür boyu daim etsin mutlulugunuzu:teytey:
yaşa bağlı trimosy 21 riski : 1:1031
hesaplanmış trisomy 21 : 1:5306
yaşa bağlı trisomy 13/18 : 1:1790
hesaplanmış trisomy 13/18 : 1:34645 yaızyo
nalan bencede bi sorun yoktur yaş faktörü önemli bende 31 yaşındayım ve açıkcası çok endişeleniyorum her konuda. Canını sıkma hiç bir şey yoktur bence. Sen iyi ol ki bebişinde iyi olsun canım
Herkese merhaba ikili test için gittim bugün doktoruma cinsiyetini öğrendik sürpriz oldu :)))
Hemen sizinle paylaşmak istedim geçmişi okumadan atladım hemen..
Ultrason değerleri haftasıyla uyumlu şükür kan sonuçlarını pazartesi alıcaz.Öncelikle sağlığı bebişimin..
Kızım olacakmışopuyorumnanaktan, çok mutluyum...
Herkesden güzel haberler duyma dileklerimle, sevgileerrrr...
Benim dün kontrolüm vardı 2'li testimiz yapıldı çok şükür ultrasonda anormal bir durum çıkmadı.
1.9 ense kalınlığı
6 cm boyu
67 gr ağırlığı vardı bebişimin opuyorumnanaktan
buradan öğrendiğim gibi çukumu yiyip gittim ve işe yaradı
bir dakika yerinde durmadı kaydirigubbakcemile3
Kan da verdim 10 gün sonra çıkacak sonuçları
Cinsiyet tahmini yapmadı daha küçük dedi bilmiyorumkismile
Herkese merhaba ikili test için gittim bugün doktoruma cinsiyetini öğrendik sürpriz oldu :)))
Ultrason değerleri haftasıyla uyumlu şükür kan sonuçlarını pazartesi alıcaz.Öncelikle sağlığı bebişimin..
gözün aydın cnm sat tarihini niye değiştirdi?
gözünaydın cnm, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin...opuyorumnanaktan
bijoux, eren sezen ve nalan çok teşekkür ederim Allah hiçkimseye yaşatmasın inşallah ne olur benim içinde dua edin kıslarrr Allah size sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah 9 ay boyunca hep hayırlı haberler alırım inşallah sizden
nalancım 9 hafta 4 günlüktü![]()
Allah göstermesin. Rabbim yaşatmasın böyle acıları kimselere :Saruboceq:
canım benim çok sağol bu cvbı bekliyodum bende. hemen alayım ordan o zaman. 30 faktörmü 50 faktörmü alaım sizce
gözün aydın canımmm
offf alllahımmmm çokk kötü oldum tweety mafoldumbenmafoldumben Cuma vakti hürmetine Rabbim gönlüne ferahlık ve sabır versin..İnşallah en yakın zamanda tekrar hamiş olduğunu duyarız canımm :Saruboceq: :Saruboceq:
ya varya bende ağladım resmen.... maşallah maşallahkızlar az önce kapı çaldı, açtım bide ne görim kocam hafta sonu evde olmayız die kocaman bi buket çiçek göndermiş anneler günü için, yanındada bebişimiz ve kendi adına müthiş duygusal bi not yazmış, koptum ağlamaktan, telefon açtım eşime teşekkür etmek için ağlamaktan konuşamadım, acayip duygulandım hala ağlıyorum nedense göz yaşlarım durmuyor, görende kötü haber aldım sanacak...
nalan nalan ne güzel maşallah bendde kocamı arayıp hafta sonu evde yokup hediyemi bugün ver desem neder ki
teşekkür ederim tatalımzemuszemus
nalan arkadaşım üzülme herşey yolundadır benimde yaşım var ablamın arkadaşı 37 yaşında nur topu gibi bir kız dünyaya getirdi progestrollede ilgisi olduğunu düşünmüyorum benim kahve akıntılarım oldu günde çift çift yutmamı istedi doktor bu bebeği çok istediğimi biliyor niye beni riske atsın merak etme sen içini feah tut üzülmeki bebişinde etkilenmesin birtanem olur mu:)bol bol allaha dua at bizde dua edeceğiz alalh korusun bebişlerimizi
selam arkadaşlar bugun giremedim nete işler çok yoğundu geçmiş baya birikmiş. okuyamıyacam şimdi.. twetty i öğrendim. Allah yardımcın olsun arkadaşım herşeyin hayırlısı olsun ... İnşalla en yakın zamnda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir bebeğin olur..