2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aç canım sende yavaştan kocişe yazıkk karnına dikkat et yeter
kız sen de kocalara hiç dayanamıyon bakıyorum. sayende bayram edecekler adamcaazlar :roflol:

Senin doktorun çok kafa birine benziyoo:smiley-cool:
32 yaşında ve evet çok kafa. muayenehanesinde beklerken içerden hep kahkahalar duyuyoruz kaydirigubbakcemile3 işinde de çok iyi :nazar:

Ben de artık bişeyler kullanmaya başlamalıyım.Bir de hamileler özel çatlak kremi varmış.Adını unuttum,belki ondan alırım.Ama bir an önce başlamalıyım benim göbiş günden güne büyüyor:CüvCüv:

13 tl de ucuzmuş ya
ama hergün sürmek lazım sabah akşam
bende o yağı hergun süremiyorum ki :bbo:
sebamedinkini de alayım sabah onu süreyim akşam diğerini olmaz mı öle :kedi:
çünkü hangisinin iyi sonuc verdiğini bilemeyiz ki bilmiyorumkismile
sürebildiğin kadar sür canım. zararsız olmak koşuluyla elinden geleni yap derim. sonra çatlakları görüp sinir olmaktan iyidir..

sende mi kremini kullanıyorsun canım palmersin. üstünde hamile resmi olan kaydirigubbakcemile5
ebett hihoyyyt

sadece bebe yağı kullanmayın. arkadaşımda hiçbişr işe yaramadı..

palmers in kremi ne kadar?

kasımamak için bebe yağı almıştım
elime sürerek karnımı ovuyodum
dustan sonra bacaklarıma popoma felan sürüyorum kaydirigubbakcemile3
palmers 28 tl
ama sonunda palmersin bi değişik kutusu var onu kullanmalıymışız
sonrarında iyi çatlıyoruz çünkü akannehir

mrblar kızlarrrrr
ben dün doktora gittim sositososito akıntım çok fazlaydı. oda altımı iice yara yaptı. aradım doktoru gel dedi gittim. neyse çikolata yemedim bu sefer. maşallah baya hareketliydi yinede kuzum. herşey çok güzel dedi. suyun gelişimi v.s. bide %50 den fazla ihtimal kız dedi hihoyyythihoyyythihoyyyt
Ay çok sevindim.hihoyyythihoyyyt
bendeçok sıcaklıyorum şimdiden böyleysem yazın naparım bilmiyorum vücut ısım çok yüksek

Evet valla napalımTatilde denize gielim bol bolhihoyyyt

Bu arada 20 haftalık olucam ttatil başladığında kısmetse.Acaba doktorum gitmeme izin verir mi.5 saatlik yol aslında.Erken diye şimdi bişey sormuyorum şimdi

bendeçok sıcaklıyorum şimdiden böyleysem yazın naparım bilmiyorum vücut ısım çok yüksek
aynen benim de öyle.. çok üşüyen biriydim artık tam tersi oldum.. geceleri eşim yorgan örtüyor ben üstüm açık yatıyorum..

günaydın nalancım..

Bu arada 20 haftalık olucam ttatil başladığında kısmetse.Acaba doktorum gitmeme izin verir mi.5 saatlik yol aslında.Erken diye şimdi bişey sormuyorum şimdi

izin verir cnm nereye gidiceksin denizi temizmi

dilemma yazık adama, siz nasıl dayanıyorsunuz anlamadım hem de 3 ay :1shok: sezencim hayırlı olsun:teytey:
benim durumum begümle aynı kovalıyorumkaydirigubbakcemile4

aynen benim de öyle.. çok üşüyen biriydim artık tam tersi oldum.. geceleri eşim yorgan örtüyor ben üstüm açık yatıyorum..

günaydın nalancım..

bende senin gibiyim geceleri üstümü açıyorum ben burda okumuştum yazın bizim gibi hamiş olanlar kafalarını buzluğa sokuyolarmış temmuz ağustos sıcaklarında bizde öyle olucaz bu gidişle bu senede yaz çok sıcak geçicek diyolar allah yardımcımız olsun

ben de 20 haftalık olucam ama izin verirler neden vermesinler. ayrıca bir hamile mayosu almam lazım of akannehir

palmersin hangi kremi kızlar bi foto bulursanız ekler misiniz alayım ben de..

ben vivaldi dinlemeye başladım bebiş için. doğunca da bilsin bu melodileri, eğer doğana kadar dinletirsek onlara, doğduktan sonra duyunca rahat uyurlarmış bilginize..

gitmeyi düşündüğünüzde sorarsınız bence bişi demez
eşimde tatil planları yapıyo ben korkuyom eyvahedigeldismile
gidemem bi yere saçmalama diyom
bana kızıyo semsiye altında ayaklarını ısıtıcan yüzücen bundan daha güzel ne olabilir diyo
ama ben eyvahedigeldismile

günaydın nalancım..

he yaa acaip üşüyodum millet babet giyerken çizme giyordum ayağımdabi öorap bi patikle akannehir
ama dün tirledim ha -tatlicadiarzu-

bende senin gibiyim geceleri üstümü açıyorum ben burda okumuştum yazın bizim gibi hamiş olanlar kafalarını buzluğa sokuyolarmış temmuz ağustos sıcaklarında bizde öyle olucaz bu gidişle bu senede yaz çok sıcak geçicek diyolar allah yardımcımız olsun

ayy ne diyosun akannehir ama şanslıyım ben burası çok soğuk bir şehir..

kızlar günaydın!
dün hastaneye boşuna gittim.
idrar ve kan tahlilim güzel çıktı bir sorun yok.
ama benim edepsiz dün beni baya uğraştırıp yordu.
dün 2 li test yapılacaktı önce ultrosona girdim. doktora girmeden çikolata yedim.
birde kesme şeker yedim.
benimki gayet sakin yatıyordu. doktor uğraştı uyandırdı ama düz durması gerekiyormuş.
ense kalınlığını ölçemedi. sonra bana çikolata ye 20 dk dolaş tekrar gel dedi.
gittim çikolata yedim içim yandı resmen. dolaştım eşimle.
tekrar girdik ultrosona hareket diyor ama bir türlü düz durmadı.
doktor oynattı yok bana mısın demedi?
doktor 10 dk. merdiven in çık dedi. çatıya kadar inip çıktım bu arada eşim dakika tutuyor.
3. kere girdim yok illa yan durup bize bakıyor.
kısa bir süre düz durdu tabi ölçüm için yeterli olmadı.
bugün yine gel dedi ama gidemiyorum.
1 ay sonra 4 lü test yapılacakmış.
cinsiyet belli değil bir dahaki randevuda belli olacak!

desene o kadar çikolata ve spor boşa gitti, neyse sağlıklı olsunda bi dahakine ölçülür artık...

Back
X