- 18 Şubat 2009
- 1.056
- 5
- 158
- 41
inşallah canım. bebeğin el sallar sana:) haber ver dönünce.
haber ederim canım merak etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım. bebeğin el sallar sana:) haber ver dönünce.
selam kızlar,
sizi sık sık okuyarak takip ediyorum ama her seferinde yazmaya fırsatım olmuyo. bende bu gün doktora gittim. bebeiimi görmek çok heyecan vericiydi. ense kalınlıı 0.9 çıktı doktor iyi dedi. 2li test içinde kan verdim çarşamba sonucunu alıcam. cinsiyeti konusunda bi tahmin yapamadı biraz daha merak:))
Bence de yaaa.Birçok kiş ağda yaptırıyo zaten hamişken.Benim ablam da yapardı hep
Benim doktorum bayan gittiğimde sorarım
Ama ağdanın ne gibi zararı olabilirki hiç zannetmiyorum:umursamaz:
Ben kremleri zararlı diye duymuştum uzun süreli kullanımlarda
Valla gider ağdamı yaptırırım mis gibi tertemiz doktorlar da abartıyorlar artık :umursamaz:
benim kuzenim kocasına yaptırmaya kalkmıştı ağdayı hamiş kaldığında, ya diyodu adam ağdayı öle bi çektiki şeyim kopacaktı nerdeyse o kadarda göstermiştim bi yapamadı ağda orda kaldı yıkayarak çıkardım demişti çok gülmüştüm ona...
:roflol::roflol:
bu kese gibi ağdalar çıkmış eline takıp kese yapar gibi yapıyosun kıllar dökülüyo kullanan varmı onlardan acaba...
canım ağda derken dışarda yaptırma kendin yap dedi ben dışarı yaptırıyordum :) yoksa kendimiz evde yaptırabiliriz..
hoşgeldin aramıza tugcem34, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, inşallah kan testi sonucunda ii çıkar, çarşamba günü hayırlı haberlerini bekliyoruz....
aminnn hepimizinkini inşallahhhh.çarşamba olsun inşallah hayırlı haberlerimi yine paylaşırım
merakta bırakma bizi cnm, vaktin olunca hemen yaz, kötü bi sonuç çıksada takma kafana fazla bunlar sadece ihtimal biliyosun, ölçümlerin ii çıkmış sonuçta, benim bebişin ense kalınlığı 1.2 mm çıktı ama kan testim kötü çıktı, amniyosentez yaptırcam, napalım...
Nasılsıız kızlar?iyi akşamlar
gündüz okuldayım,pek giremiyorum.Arada sadece sabahları.Bu saatler müsait oluyorum.Yarısı geçmişi okumakla geçiyor
Hu huu kızlaaarrr ben geldiiimmmmm... çok özledim buraları çok :) napıosunuz bakalım
selam dilemma hoşgeldin, nasılsın, ben ii yim hanımın çiftliğini izliyom...
sinirden çatlıcam gebercem resmen mafoldumben testlerim ii çıkmayınca tekrar randevu aldım ya. işyerine söyledim. yarın doktora gitmem gerektiğini. geçen konuşma aynen şu kızlar :
__ testlerimde sorun çıkmış yarına randevu aldım gecikmeden gelirim
__ bak işte bu sorun oluyor gülşen hanım
__ neden kontrol olmam gerekiyor öylesine izin almıyorum
__ hamilesin sen doktora gitmen gerek sürekli neden işten çıkmıyorsun?
__ ( dondum kaldım burda ). bunlar rutin kontroller zaten ayda bir gidiyorum. ayrıca işveren kontrol için işçiye izin vermek zorunda. benim çalışmam gerekiyor. sizin söylediğiniz yasalarada aykırı dedim.
__ senin izinlerin bize sorun oluyor. bu işe bi çözüm getirmen gerek.
__ çözüm derken napaım hiç doktora mı gitmeyim ???
__ orası senin bileceğin iş
__ yarın patronla görüşücem ben direk dedim ve çıktım...
nasıl bir insanlıktır bu anlamıyorum. doktora gitsem bile koştur koştur 2 saatte geri dönüyorum işe. çok canımı acıttılar. Rabbim de onlara bana yaptıklarını göstersin. o çaresizliği onlarda yaşaşın
uzun oldu ama çok doluyum kızlar. size yazdım bende mafoldumbenmafoldumben
kızlar ıkılı test sonucunu aldım nasıl anlarım ya yardımcı olabılcek varmı meraktan catlıycam
sen geç geliyosun ondan yakalayamıyorsun sabah gelsen herkes burda...
Allah bi daha öle bi acı yaşatmasın, sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, bu arada bi şi sorcam çok su içmek zararlımıymış, bende 4-5 litre içiyorum her gün bazen arada 3-3.5 oluyo ama çok susuyorum napim, zararlıysa daha az içeyim bari...
Ben bugün gösterdim.Çok iyi dedi doktor.Sanırım Esra da buraya yazmıştı sonucunu .Ben de yazdım dün akşam değerlerimi..
Sen de buraya aktar istersen,sanırım doktoruna göstermedin