2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

canım çook geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah.:Saruboceq:

selam hanimlar ben iki gündür yoktum cuma günü arabamizla kaza yaptik ben arkada oturuyordum allahtan kemerimde takiliydi esim öndeki arabayi farkademedi bayagi hizla carpti ben öne savruldum kemer karnimi sikistirdi esimde hastaneye götürdü dört tane doktor bakti cok sükür bebegim iyi kemiklerine kadar baktilar zedelenme olmusmu diye cok sükür birsey yok doktorlar iki gün gözetim altinda kalmam gerektigini söylediler bugün öglen eve geldim sabah tekrar bakti doktor bebegim iyiydi ucuz atlattik iyiki kemerim takiliymis rabbim beterinden korusun:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. neyse atlatmışsınız bebeğin de iyiymiş. dikkat et kendine.

ben haftasonu rahat girebiliyorum nete. o zaman da kimseler olmuyo yaa. 1 sayfa yazılmış bugün.

Selam kızlar. Dün de bi selam verip kaçmış gibi oldum ama lanet olası telefonumuz internetimiz bir aydır bağlanmadığı için ancak telden girebildim nete 1 aydır o da bıkac kere :( Bugun tel baglandı pzts de net bağlanıcak işalla ondan snr rutin düzenime dönebilcem.
Şimdi son haberler: Bebeğim %95 erkek. İki kere gittim muayene oldum ikisinde de erkekti.
2li testim çok güzel çıktı 1:68000 gibi komık sayılar fln var, ense kalınlığımız da 1.1 mm o nedenle 3lü test fln yapılmıcak ama bi AFP testı olcak galıba o da 8 hazıran.
Şimdilik baska bısı yok, pzts gorusmek dılegıyle dıyorum hepınıze ıyı geceler dılıorum, hoşçakalın annecikleeerrr
Evet yaa.ceee dedin kayboldun.laelaelaelaelae
Erkekmiş bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun canım.AFP testi ne onu bilmiyorum ama
günaydın herkese,
dün hep dışarlardaydık. bir tane adam gibi hamile kıyafeti bulamadım burda şaka gibi..

arkadaşımın dediği sebamed çatlak önleyiciyi aldım. yanında da yine söylediği gibi kakao yağı+badem yağı+çörekotu yağı karışımı kullanıcam o kadar. başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta arkadaşım denemiş ve hiç çatlamamış. neyse ürünün fotosu bu ben 12 tl ye aldım..

1163.jpg
Fiyatı çok iyiymiş.Yağ çeşitlerinden ben de aldım.Bir de güzel bir vücut losyonu alayım diyordum.Bunu alayım o zaman iyiymişhihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun.Bebeğine zarar gelmemesine çok sevindim.Allah beterinden korusun.Aman eşin de dikkatli olsun

ay canım ya allah korumuş çok geçmiş olsun :gitme: allah bi daha yaşatmasın böyle bişeyi:Saruboceq:

canım çook geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah.:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. neyse atlatmışsınız bebeğin de iyiymiş. dikkat et kendine.

Evet yaa.ceee dedin kayboldun.laelaelaelaelae
Erkekmiş bebeğinin cinsiyeti hayırlı olsun canım.AFP testi ne onu bilmiyorum ama

Fiyatı çok iyiymiş.Yağ çeşitlerinden ben de aldım.Bir de güzel bir vücut losyonu alayım diyordum.Bunu alayım o zaman iyiymişhihoyyyt

Canım çok geçmiş olsun.Bebeğine zarar gelmemesine çok sevindim.Allah beterinden korusun.Aman eşin de dikkatli olsun

kizlar sagolun hepinizden allah razi olsun cok sükür birsey olmadan atlattik olacak oldumu önüne gecilmiyor aman sizlerde kemerinizi takmayi ihmal etmeyin

gfünaydın bijoux. ben de burda bişey bulamıyorum. bebeğe kıyafet alayım dedim ilk kez. uzun kollu bişey bulamadım hiç bi yerde. ist ank şanslı bu konuda.
ben daha bebeğe hiçbişey bakmadım ama kendime bulamadım giyecek. artık istanbula gidicem ne yapayım. ordaki pazarların bile gözünü seveyim yaa :umursamaz:

ayy akannehir canımmm çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. ben de takarım hep emniyet kemerimi aman ne olur ne olmaz..

bence de al canım çok da güzel kokuyor zemuszemus

2 gündür çok başım ağrıyor neden bilmiyorum. buralarda çok rüzgar var ondan mı acaba? gerçi rüzgara da pek çıkmıyorum ama. ikide bir Parol da içmek istemiyorum. bir de kasık baskısı başladı böyle aşaya doğru bazen sert bir şekilde. bunu yaşayan var mı?

aaa geçmiş olsun, Allah korumuş valla, bebeğinin ve senin ii olmanıza sevindim, aman kocanda dikkat etsin, Allah bi daha göstermesin...:Saruboceq:

2 gündür çok başım ağrıyor neden bilmiyorum. buralarda çok rüzgar var ondan mı acaba? gerçi rüzgara da pek çıkmıyorum ama. ikide bir Parol da içmek istemiyorum. bir de kasık baskısı başladı böyle aşaya doğru bazen sert bir şekilde. bunu yaşayan var mı?

geçmiş olsun cnm, rüzgardan olabilir, kendini yoruyorsanda olabilir ama hamilelilkte baş ağrısı sık sık oluyomuş die duydum, benimde son zamanlarda daha sık ağrıyo, minoset alıyordum o etki etmiyordu parol daha ii etki gösteriyor, ben migrenim tutatcak die korkuyorum onun için baş ağrım fazla şiddetlenmeden içiyorum...

kasık ağrısı bende oturduğum yada yattığım yerden kalkarken oluyo karnımın alt kısmı ağrıyo, eğer senin dediğinde oysa tabi...

bende bugün ilk defa hünkar beğendi yaptım, daha önce hiç deneme fırsatım olmamıştı evde, gerçekten harika bi yemek oldu, bundan sonra bunuda menüye eklemiş bulunuyorum...sizede tavsiye ederim mutlaka deneyin...

selam kızlar nasılsınız ben grip oldum ya
msn_hareketli_byk_smileyler_108.gif
o kadar kış geçti grip olmadım şimdi oldum ilaçta içemem nasıl atlatacam bilmiyorum.

canım cok gecmıs olsun aman dıkkat et havalar tam hastalık havası

canım coook gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah beterınden korusun

bende bugün ilk defa hünkar beğendi yaptım, daha önce hiç deneme fırsatım olmamıştı evde, gerçekten harika bi yemek oldu, bundan sonra bunuda menüye eklemiş bulunuyorum...sizede tavsiye ederim mutlaka deneyin...

hamaratımmm benımmm:emir_bebek:
bende mantı yaptımohaoldumsmile sölemesi ayıp

gecmis olsun canim Allahtan bebegine de sizlerede birsey olmamis verilmis sadakaniz varmis

günaydın herkese,
dün hep dışarlardaydık. bir tane adam gibi hamile kıyafeti bulamadım burda şaka gibi..

arkadaşımın dediği sebamed çatlak önleyiciyi aldım. yanında da yine söylediği gibi kakao yağı+badem yağı+çörekotu yağı karışımı kullanıcam o kadar. başka bir ürün kullanmayı düşünmüyorum. sonuçta arkadaşım denemiş ve hiç çatlamamış. neyse ürünün fotosu bu ben 12 tl ye aldım..

1163.jpg

ben kakao yagini ve losyonunu kullaniyorum
kizlar merak ettigim sizler losyonlari veya yaglari hergun dus alip oylemi suruyorsunuz yoksa dus almadan da surulebilirmi CADIARZU

bende mantı yaptımohaoldumsmile sölemesi ayıp[/QUOTE]

ikinizde hamaratmissiniz masallah kizlar alkisalkisalkis
afiyet olsun bebislerinize de sizlerede yarasin yerimseniben

ellerine sağlık canım cokacimcoook

ben kakao yagini ve losyonunu kullaniyorum
kizlar merak ettigim sizler losyonlari veya yaglari hergun dus alip oylemi suruyorsunuz yoksa dus almadan da surulebilirmi CADIARZU
arkadaşım duş almadan 1 saat önce sürüp bekliyodum demişti. işe gittiği için yağlı durmamak için.. ben de öyle yapıcam canım.. yoktun birkaç gündür merak etmiştim ben de seni..

ellerine sağlık canım cokacimcoook

arkadaşım duş almadan 1 saat önce sürüp bekliyodum demişti. işe gittiği için yağlı durmamak için.. ben de öyle yapıcam canım.. yoktun birkaç gündür merak etmiştim ben de seni..

anladim canim bende oyle yapiyim ozaman kaydirigubbakcemile2

yine lekelenmem oldu canim :a015:moralim inanilmaz bozuldu ara ara girip baktim sizlere sadece :çok üzgünüm: lekelenmeler olunca aklim gidiyo resmen odum kopuyo bebegime birsey olcak diye Allahtan bugun birsey yok surekli wcye kontrole gidiyorum eyvahedigeldismile takinti haline geldi artik Rabbim hepimizin bebislerini korusun sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:

ben daha bebeğe hiçbişey bakmadım ama kendime bulamadım giyecek. artık istanbula gidicem ne yapayım. ordaki pazarların bile gözünü seveyim yaa :umursamaz:

ayy akannehir canımmm çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. ben de takarım hep emniyet kemerimi aman ne olur ne olmaz..

bence de al canım çok da güzel kokuyor zemuszemus
sagol canim inanki ucuz atlattik:sinifsinif:
aaa geçmiş olsun, Allah korumuş valla, bebeğinin ve senin ii olmanıza sevindim, aman kocanda dikkat etsin, Allah bi daha göstermesin...:Saruboceq:
sagol tatlim yazik esim benden fazla korktu senağlamaarabayi o kullaniyordu daha fazla suclandi ama cok sükür birsey olmadan atlattikmafoldumben
canım cok gecmıs olsun aman dıkkat et havalar tam hastalık havası

canım coook gecmıs olsun verılmıs sadakanız varmıs allah beterınden korusun

bende mantı yaptımohaoldumsmile sölemesi ayıp
sagol tatlim bende öyle dedim esime bir verdigimiz karsi geldi diye rabbim herkesi kazadan beladan korusun:Saruboceq:
gecmis olsun canim Allahtan bebegine de sizlerede birsey olmamis verilmis sadakaniz varmis

canim sagol cok sükür birsey olmadan atlattikolumunekankayizsmile

anladim canim bende oyle yapiyim ozaman kaydirigubbakcemile2

yine lekelenmem oldu canim :a015:moralim inanilmaz bozuldu ara ara girip baktim sizlere sadece :çok üzgünüm: lekelenmeler olunca aklim gidiyo resmen odum kopuyo bebegime birsey olcak diye Allahtan bugun birsey yok surekli wcye kontrole gidiyorum eyvahedigeldismile takinti haline geldi artik Rabbim hepimizin bebislerini korusun sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah :Saruboceq:
amin. geçmiş olsun canım lekelenmeler devam edebiliyor bazı kişilerde. inşallah geçicek, yaptığın gibi dinlen bol bol..

günaydın herkese,
kahvaltımızı yaptık eşimi işe gönderdim, radyomu açtım geldim.. işlerim var ama sonra yapıcam hiç de canım istemiyor pazartesi günleri iş yapmak valla..

Back
X