Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sezenim tarifi biraz daha açsan. ben o kadar pratik diilim :kedi:
şimdi tencereye yağı koydum salça atcammı. sonra soğan sonra mantar sonra su dökcem sonra domates biber dimi -tatlicadiarzu-
begümcüm soğanı kavurup mantarı atıyorsun. biraz kavurup domatesi atıp biberi ilave ediyorsun. kısık ateşte hepsi pişene kadar çeviriyorsun. salça atma ağır olur.
umarım tarifi doğru anlamışımdır.
1 saat suda bekletilince daha faydalı oluyor.ahmet marankiden dinlemiştim.gözümün önünde duran şey nasıl üşengeçlik yapıoyor ben de anlamıyorum valla.Şişkinlik fena şuan karnım 5 aylık gibi :)))))))o zaman yine aynı şekilde devam edeceksin asogkl şişkinlik çok rahatsız ediyor adamı
kuru kayısı hemen farkettiriyor gercekten
ayy bende bugün var bi saflıkk ayy ne komiğim yaaa:roflol:
canım ben de bir tarif vereyim :)
Mantarı orta büyüklükte doğra,kısık ateşte suyunu bırakıp çekene kadar pişir. suyunu çekince tuzunu at ve tereyağı da ekle hepsini kavur:) Çok lzeetli oluyor o şekilde :)
evet önce mantar pişiyordu öyle çiğ atılmıyor haklısın.
peki en son pişince üzerine kaşar rendelesek nasıl olur?
erencim peki ayıklama şekli var mı yoksa domates keser gibi doğruyoruz?
benim belden bi tutuyor sol bacağımı tamamen kasıyor basamıyorum bile. çok kötü benim sancılarım. bana siyatik dediler. fıtık başlangıcı. kimi hamilede oluomuş.doğumda geçiomuş. inşallah bende onlardan olurum. bu ağrılar hep kalmaz inşallah
mantarları büyükse 4 parçaya böll yada 3 parçaya önce mantarları tencereye at suyunu salsın çeksin çekince 1 soğanı rende yap at yağ kat biraz sonra onlar biraz kavrulunca domates biberi menemene doğrar gibi kez at içine donatesler renk vermezse az bişey salça koy kaşığın ucuyla çok azda suyunu koy pişir su az koy çok sulu olmasın
ben 4 parçaya bölüyorum küçükleride 3 parçaya kafama göre kesiyorum cnm şekli yok
Yok canım bunda hiçbiri.Yanına bulgur pilavıyla ikisi muhteşem oluyor denemeni tavsiye ederim.ayyy canım valla alemsin haaa yıktın beni :roflol::roflol::roflol:
domates biber v.s. yokmu bu tarifte canım cokacimcoook
ayyy şükür anladım şimdi hihoyyyt çokk saol canım akşama pişireim bakalım nasıl olacak tadı. becercem mi fisfisfis
Çok ağır olmaz mı canım tereyağ var çünkü,kaşar da yağlı belki ağır olabilir.ama denemek de lazım :)asogkl in tarifine kaşar çok yakışır domatesliye gidermi bilmem hiç denemedim valla
begümcüm asoglk sade canım. üzerine kaşar koyabiliyormuşsun.
domatesli olan ernin tarifi.
sen dene bize de anlat bende yaparım belki pazar günü.
sağol canım ya bende korktum o gün sancım baya keskin bir ağrı şeklindeydi bişey mi oldu diye insan endişeleniyor
kızlar çamaşırları katlıycam gelirim gene görüşürüzz
Yok canım bunda hiçbiri.Yanına bulgur pilavıyla ikisi muhteşem oluyor denemeni tavsiye ederim.
bende çıkıyorum yarın görüşürüz.
iyi akşamlar!
ben seviyorum mantarı her türlü yerim yanii sende güzel yaparsın cnmm bkolay yapılışıda bu şekilde bereketli oluyo senin evde kalabalık o yüzden bunu söyledim