Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesefO nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler
![]()
çok geçmiş olsun canım. birde düşmüşsün hay allah. kendine çok dikkat et olur mu? yavaş yavaş in merdivenden.
iyiki birşey olmamaış allah korumuş. alerji bende de var ölüyorum. ilaçta kullanamıyoruz.
burayada yağmur yağdı. birde bizim doğalgaz çalışmaları var. her yer toz içinde. yağmur yağdı çamur oldu heryer. işe gelene kadar aklım çıktı. yokuştan iniyorum her yer çamur. nasıl yürüyeceğimi şaşırdım.
doktor sana okyanus suyu kullan demedimi? bana verdi. sigorta karşılamıyor. 28 tl. eskiye göre daha iyiyim.