2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar,
Dünkü bahsettiğim ağrı beni gece acile götürmeye yetti :S Dün gecemizi acilde geçirdik maalesef :(O nasıl bir ağrıydı ya anlatamam.Hastaneye giderken bir de evin otoparkının merdivenlerinden düştüm.O an aklıma tek gelen bebeğimdi ona bir şey olmasın diye kolumun üstüne oturdum şeklim kaydı neyse ki bir problem yok :) Benim başımın belası alerjim sebep olmuş sürekli burnum boğazım tıkalı olduğu için sinüslerim kapanmış ve şiddetli sinüzit ağrıları çektim.Şu anda hafiften ağrı var kahvaltı yaptım hemen bir ağrı kesici içcem.Yağmur yağıyor çok şükür tüm polenler tozlar hepsi defolsun gitsin artık canımdan bezdirdiler :(

çok geçmiş olsun canım. birde düşmüşsün hay allah. kendine çok dikkat et olur mu? yavaş yavaş in merdivenden.
iyiki birşey olmamaış allah korumuş. alerji bende de var ölüyorum. ilaçta kullanamıyoruz.
burayada yağmur yağdı. birde bizim doğalgaz çalışmaları var. her yer toz içinde. yağmur yağdı çamur oldu heryer. işe gelene kadar aklım çıktı. yokuştan iniyorum her yer çamur. nasıl yürüyeceğimi şaşırdım.
doktor sana okyanus suyu kullan demedimi? bana verdi. sigorta karşılamıyor. 28 tl. eskiye göre daha iyiyim.

günaydın kızlar
moralim bozuk.sabah evden zor çıktım.oğlum arkamdan çok ağladı.kaç defa kapıya gidip geri geldim.en son ağlarken bırakıp çıkmak zorunda kaldım.içim acıyor inanın.gözlerinden boncuk boncuk dökerek ağladı.artık büyüdü.sabah olunca hemen anlıyor babasına bana yapışıyor her an kaçacağız diye.çalışan anne olmak çok zor.üstelik babaannesi bakıyor.buna rağman çok ağlıyor bazı günler.içim sızladı sabah sabah.

çok geçmiş olsun canım. birde düşmüşsün hay allah. kendine çok dikkat et olur mu? yavaş yavaş in merdivenden.
iyiki birşey olmamaış allah korumuş. alerji bende de var ölüyorum. ilaçta kullanamıyoruz.
burayada yağmur yağdı. birde bizim doğalgaz çalışmaları var. her yer toz içinde. yağmur yağdı çamur oldu heryer. işe gelene kadar aklım çıktı. yokuştan iniyorum her yer çamur. nasıl yürüyeceğimi şaşırdım.
doktor sana okyanus suyu kullan demedimi? bana verdi. sigorta karşılamıyor. 28 tl. eskiye göre daha iyiyim.
Çok sağol canım benim.Alerji kabus benim iğnelerim var normalde ama hamileyken izin vermedi doktorum :( o kadar şiddetli ki bir insanın alerji yüzünden burnu kanar mı ya burnumdan bile kan geliyor.Astım ilacı veriyolardı hamilelik öncesine kadar .okyanus suyu bana fayda etmiyor ki canım ya neler kullanmadım ben.Zyrtec kullanıyorum pek işe yaramasa da hafifletiyor işte.
Düşmem de fenaydı yaeşim de bayıldım da düştüm sandı bir telaş bir telaş :)

Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor her şey yolunda mı?

günaydın kızlar
moralim bozuk.sabah evden zor çıktım.oğlum arkamdan çok ağladı.kaç defa kapıya gidip geri geldim.en son ağlarken bırakıp çıkmak zorunda kaldım.içim acıyor inanın.gözlerinden boncuk boncuk dökerek ağladı.artık büyüdü.sabah olunca hemen anlıyor babasına bana yapışıyor her an kaçacağız diye.çalışan anne olmak çok zor.üstelik babaannesi bakıyor.buna rağman çok ağlıyor bazı günler.içim sızladı sabah sabah.
Ah ben onun boncuk gözyaşlarına kıyamam.kaç yaşında canım?Anaokulu,kreş vs birine gitse günü dolu geçer sever belki okulunu.
:(((

günaydın kızlar

Ah kıyamam ben ona bilmiyorumkismile
Bende çalışan anne olacağım için çok üzülüyorum bilmiyorumkismile
Ama hayat bu yapacak birşeyimiz yok :sinifsinif:

kızlar dr geldim bebegımın kalp atımını alamadı dr harekette etmıyordu yarın yıne bakkacak aynıysa alacak:(
ay nasıl yani.çok üzüldüm canım.ama bi başka doktorada görün derim.inşallah bugün bize mutlu haberler verirsin.

hadi ya demek senlede hemşeri çıktık, sezende antepli bu arada, inşallah cnm her zaman yemeğe beklerim valla...istediğiniz zaman alo deyip gelin valla...
annaem antepli benimde.bende yarı antepli sayılırım.annem helede anneannem çok güzel yemek yaparlar.

Çok sağol canım benim.Alerji kabus benim iğnelerim var normalde ama hamileyken izin vermedi doktorum :( o kadar şiddetli ki bir insanın alerji yüzünden burnu kanar mı ya burnumdan bile kan geliyor.Astım ilacı veriyolardı hamilelik öncesine kadar .okyanus suyu bana fayda etmiyor ki canım ya neler kullanmadım ben.Zyrtec kullanıyorum pek işe yaramasa da hafifletiyor işte.
Düşmem de fenaydı yaeşim de bayıldım da düştüm sandı bir telaş bir telaş :)

Sen nasılsın canım,nasıl gidiyor her şey yolunda mı?
alerji ne berbat bi şey oğlumdan biliyorum.henüz 10 aylık ama alerjik bi yapıya sahip.okyanus suyu boş.astım ilşaçları alıyor.daha doğrusu buhar veriyoruz.alerjik bi damla veriyoruz.yemeklerine karıştırıp bi ilaç veriyoruz ama yinede ciğerleri sıkışıyor.şu an yine buhar veriyoruz bronşlar açılsın diye yine sıkışmış.o öksürük nöbetleri yüzünden gecelerimiz kabus oldu.zytrec bi ara bizede verdi.dediğimö gibi yinede koruyamıyoruz oğlumu.doktor 3-4 yaşından sonra geçer dedi.inşallah kalıcı olmaz.yaşamı felç ed.yor alerji.bağışıklığınıda çökertiyor bu sefer başka hastalıklarada kolay yakalanıyor.neler çekiyoruz ailece bi allah bi biz biliyoruz.öksürük krizlerinde nefes alamıyor dakakikalarca kesmiyor morarıyor korkudan ölüyoruz.gece uykularımız yok.dayanacağız artık

alerji ne berbat bi şey oğlumdan biliyorum.henüz 10 aylık ama alerjik bi yapıya sahip.okyanus suyu boş.astım ilşaçları alıyor.daha doğrusu buhar veriyoruz.alerjik bi damla veriyoruz.yemeklerine karıştırıp bi ilaç veriyoruz ama yinede ciğerleri sıkışıyor.şu an yine buhar veriyoruz bronşlar açılsın diye yine sıkışmış.o öksürük nöbetleri yüzünden gecelerimiz kabus oldu.zytrec bi ara bizede verdi.dediğimö gibi yinede koruyamıyoruz oğlumu.doktor 3-4 yaşından sonra geçer dedi.inşallah kalıcı olmaz.yaşamı felç ed.yor alerji.bağışıklığınıda çökertiyor bu sefer başka hastalıklarada kolay yakalanıyor.neler çekiyoruz ailece bi allah bi biz biliyoruz.öksürük krizlerinde nefes alamıyor dakakikalarca kesmiyor morarıyor korkudan ölüyoruz.gece uykularımız yok.dayanacağız artık
Ben bu yaşımda bu eziyete katlanamıyorum ah kıyamam o nasıl katlansın ya :((((((((
Küçük yaşta fark edilmesi çok iyi en azından yaşı ilerledikçe iyileşir iyileşmese de çok hafifler.Her gittiğim doktor sen küçükken astım mı geçirdin diyor ciğerlerimden dolayı :( İnşallah bebeğimde olmaz bende var diye :( Kışın bebeğinin odasını hep nemli tut canım hava temizleyici al koy ya da kalorifere su haznesi koy canım kışın da felç oluyor insan kaloriferden :S o öksürük nöbetleirne aman dikkat edin başından ayrılmayın.ben geçen sene gece öksürük nöbetim başladı kelime_i şehadet getirdim ölüyorum sandım. aman allah kimseye vermesin alerji çok zor çoook :((((((

asogkl cımsenin baya ilerdi derece hay allah.bazen diyorum ki keşke bu bahar ayında hamile kalmasaydım. önce alerji tedavimi olup öyle hamile kalsaydım. insan burnu tıkalı olunca fena oluyor. benim alerjim sonradan oldu. daha önce yoktu. geçmiş olsun tekrar dikkat et kendine.
bu aralar biraz daha iyiyim ama belli olmuyor. bazen halsiz oluyorum. dün akşam eve sağsalim gideyim diye dua ettim. midem bulandı. hava serindi otobüs beklerken dondum resmen. eve gidip yattım hemen.
bugünde sersem gibiyim uykum var.

helincim kıyamam ben oğluşuna. canım seni çok iyi anlıyorum. benim abimin çocuğuna da biz baktık. yavrum sabah babasının kucağında geldiğinde bizi görünce ağlardı. daha yaşında yoktu. hani dayak yemiş gibi. halbuki ne kadar seviyorduk. sussun diye ne yapacağımızı şaşırırdık. akşamda babasının geliş saatinde gözü camda olurdu. bizler için çok zor canım. ama sağlık olsun üzme kendini. en azından emin ellerde. bizde doğum izni 4 ay. dışarda 2-3 seneyi buluyor. onlar çocuk gelişimine önem veriyorlar.

iyi geceler kızlar ben bugun dr.a gıttım ıkılı test sonuclarını gosterdım hersey yolunda guzel dedı.arada karnımda kasılmalar oluyo dedım onun ıcın magnezyum yazdı sadece kasılmalar oldugunda ıcıcekmısım.bı dahakı randevum onumuzde kı ay bugune nasıl dayancam yaaaa.cok ozluyorum bebısımı
gözünaydın canım.beklemek çok zor.ben haftada bir ara sıra iki haftada bi gittiğim halde dayanamıyorum bazen.artık doktorun hemşiresi bile bi hafta sonra beni görünce gülmeye başlıyor.

bijoux iyi haberlerini bekliyoruz.
helincim okyanus suyu burun tıkanmasını tam geçirmiyor. biraz nefes alıyorum.
doktor başka ilaç vermedi.
benim eşimde alejik bende inşallah çocuğumuz olmaz.
çok zor inşallah büyüdüğü zaman geçer.

günaydın kızlar bugün bizde temizlik var.. arada gelip sohbetinize katılıcam.. bugün karnım baya büyüdü gibi geldi artık pantalonlar olmuyor yazlık elbise giymeye başkadım..

kızlar acaba bende gariplik mi var?
bebeğin ultrason fotolarına bakmıyorum. aklıma bile gelmiyor.
ama görüntüsü hep gözümün önünde.

MELODİ'cim evet canım benim çok ileri düzeyde maalesef:( burun ameliyatı olmam gerekiyor hafiflemesi için. Artık bebek biraz daha büyüdüğünde yaptırcam ameliyatı ertelemicem artık :( Burun hep tıkalı olduğu için ağızdan nefes alıyorum bu da her şeyin ciğerlerime yapışmasına neden oluyor.Geçen sene alerji testi yapıldı 30tanenin 29una alerjim çıktı hepsine de ileri düzeyde.doktor şaşırdı bu ne ya sen nasıl dayanıyorsun diye.Neyse gece yağmur yağmış toz toprak polenler gitmiştir az da olsa.Yağmur yağdı ya belki daha iyi olurum artık.Bu geceyi de hastanede geçirmek istemiyorum :((((

Back
X