Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismileevet canım bugün saat 15 de amniyosentezim..duanızı eksik etmeyin..
kabul ettim canımm :lepi:Ben de istek yolladımm :) bu arada herkes birbirini de görmüş olcak ne kadar güzel :)
bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:neydiyim oğlum durmuyo kocişte durmuyoo mecbur gidiyorumm bidahaki buluşmaya gelirim inş..
canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile
kabul ettim canımm :lepi:
bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:
kız propppp ne kadannnn mikemmelll bi fiçüdun varo fiçudla zor dev anası olursun korkma sengözlerimebaksanab
Merci şekerim :)
canımm Allah yardımcın olsun :Saruboceq: eğer halin olursa gelip bize nasıl olduğunu yaz oldu mu, seni merak ederiz eyvahedigeldismile
kabul ettim canımm :lepi:
bir dahakinde ben olmicam ama :umursamaz::umursamaz:
vallahi çok üzüldüm ama cumartesi akşamını beklemezler cumayı zor bekliyolarr annemlerde var mafoldumben
sezen sen bizi sattın, ben artık bunu sittin sene söylerim böylelmaz:
kötahyada buluşam gıııı çok zengin olsan uçak kiralarım herkezi alırım uçağa istediğimiz yerde buluşurduk artık nerde istersenizzz :):) ne güsel buluşcanızzz burda fotolarınıza bakarız bizdee
hay allahım.. sapık... iltifatın bile sapık...tobe tobe koptum burda :teytey:
saol cnm da işalla allah bılır oyle mı kalcak bozulcak mı nolcak ama en azından bı zamanlar boyleydım dıye resımlerımı gosterırım artık ogluma eger zayıflayamazsam :)))
:)))))) Bakalım buluşmada ne kadar olcaz sayı ne şuan canımhahahahahahahah:teytey:buluşmaya ibrahim tatlısesi de cagırırdık bıze sarkı soylerı zengınler dugunlerıne cagırıo bız de bulusmamıza cagırırdık hahahhahahaahahah:lepi:
günaydın herkezeeeeeeeeeeeeeeeeee sadece ben mi çalışıyorum bugün çok mutsuzummm bunlar resmi tatillerde parada vermiyo şikayet etmek lazımmm meybie arkadaşım allah yardımcın olsuntosti arkadaşımızada allah sabır versin allah birdahakini sağlıklı nasip etsin inşallah hepinize bulantısız bir gün diliyorum :)
:)))))) Bakalım buluşmada ne kadar olcaz sayı ne şuan canım
3 hahhahahahahah yarıldım yemın ederım hahahhaha
2.ci biraz cesaret istiyo aslında ben 7 yılda ancak yapabildim oğlum küçükken ezilmesin diye 2. düşünm herkez onla ilgilensin istedim büyüyüncede rahata erdim gece kalkmam yok tuvalete alıştı kendi işini hallediyoo tekrar başa dönmek zor geldi aslında ama oğlumda kardeş isteyince yaptım
merhaba kızlar kusura bakmayın sizede anca yazıyorum ben iyiyim bebeğim alındı kolay bir operasyon oldu kürtaja gerek kalmadan temizlendi rahim bu konuda cokta konuşmak istemıyorum sizler de cok tşk ederim merak etmişsiniz
sizlerden de ricam bu konuda cok konuşmayalım üzüyor beni konuşmak
listedende bafo silsin beni görmek istemıyorum
tıckerımı kaldırmak istiyorum ama bılmıyorum nasıl yapılacagını bılen varsa özelime yazsın ben şifremi verim kaldırsın
günaydın aslı 79 doğumlumusun?
günaydın herkezeeeeeeeeeeeeeeeeee sadece ben mi çalışıyorum bugün çok mutsuzummm bunlar resmi tatillerde parada vermiyo şikayet etmek lazımmm meybie arkadaşım allah yardımcın olsuntosti arkadaşımızada allah sabır versin allah birdahakini sağlıklı nasip etsin inşallah hepinize bulantısız bir gün diliyorum :)
e iyiymiş3 hahhahahahahah yarıldım yemın ederım hahahhaha
bende çalışıyorum.ne uyuz bişey ya
sokaklar bomboş kimsecikler yok.biz geldik çalışıyoz.az kaldı ama 5 ayy sonra bizde o kervana katılcaz:lepi: