ben daha başlamadım ya ne kullanıcaz acabaselam kızlar
siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?hangisi daha iyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben daha başlamadım ya ne kullanıcaz acabaselam kızlar
siz çatlak kremi kullanmaya başladınız mı ?hangisi daha iyi?
selam kizlar bugün hep yemekten bahsetmisiniz benimde canim bugün patetes salatasi cekti özene özene yaptim bol eksili sadece tadina baktim kizimin okulda toplantisi vardi oraya gideyim gelince yerim dedim toplantidan ciktim eve girdimki ne göreyim benim adam oturmus masaya önündede benim patates salatam son kalani yiyiyor bir kizdim ona neden yedin benim salatami bende dört gözle eve gelip yemegi düsünüyordum dedimalsanaalsanasmile nebileyim ben niye söylemedin ben kalkar sana yaparim dedi aman dedimlmaz: bosver kalktim yeniden patates hasladim salatami yaptim catlayana kadar yedimcokacimcoook
Günaydın canım, çok üzüldüm bulantıların için umarım bir an önce kurtulursun ya :Skızlar günaydın!
merak içindeyim tosti'den haber var mı?
geçmişe bakamadım kızlar.
bugün mide bulantısıyla uyandım. kahvaltımıda zorla yaptım.
soda+limon içtim ama sersem gibiyim ağzımın tadı berbat.
umarım başa dönmem tekrar.
Günaydın canım, çok üzüldüm bulantıların için umarım bir an önce kurtulursun ya :S
Canım tosti bebeğini aldırmak zorunda kaldı canım(((
Amin canım allah kimseye vermesin
sağol canım, tam geçti derken sabah öyle uyanınca kötü oldum.
evde olsam bütün gün yatardım herhalde.
:çok üzgünüm: tosti ye üzüldüm.
neyse çok konuşup üzmek istemiyorum.
allah en kıza zamanda yeni meleğine kavuştursun.
selam kizlar bugün hep yemekten bahsetmisiniz benimde canim bugün patetes salatasi cekti özene özene yaptim bol eksili sadece tadina baktim kizimin okulda toplantisi vardi oraya gideyim gelince yerim dedim toplantidan ciktim eve girdimki ne göreyim benim adam oturmus masaya önündede benim patates salatam son kalani yiyiyor bir kizdim ona neden yedin benim salatami bende dört gözle eve gelip yemegi düsünüyordum dedimalsanaalsanasmile nebileyim ben niye söylemedin ben kalkar sana yaparim dedi aman dedimlmaz: bosver kalktim yeniden patates hasladim salatami yaptim catlayana kadar yedimcokacimcoook
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 cok guldum...
erkekler genelde oyle oluyo :umursamaz:..
bu arada topiginizi okuyorum arada ama ilk defa yaziyorum..
allah nasib ederse ben de kasim annesi olucam, insallah hayirlisiyla...
hepinize saglikli hayirli bebisler dunyaya getirdiginiz dogumlar diliyorum..![]()
Amin canım allah kimseye vermesin(((
Çalışırken de daha zordur bulantıları çekmek ya :S nane-limon iç iyi gelir o da mide bulantısına canım.
hay allahım bu erkekler niye böyle düşüncesiz olurlar.
allahtan benim kociş sormadan yemez. hamilelikten dolayı baya agrasifim.
benimde canım çekti, bende yapayım bari.
:roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 cok guldum...
erkekler genelde oyle oluyo :umursamaz:..
bu arada topiginizi okuyorum arada ama ilk defa yaziyorum..
allah nasib ederse ben de kasim annesi olucam, insallah hayirlisiyla...
hepinize saglikli hayirli bebisler dunyaya getirdiginiz dogumlar diliyorum..![]()
insan biraz bırakır bari, ay sinir oluyorum erkeklerin böle davranışlarına ama onlarda haklı aslında onlar için hayat normal devam ediyo sürekli bizim hamileliği düşünmüyorlar ki...
arkadaslar zonguldaktaki maden iscilerinin cesedine ulasilmis sabah sabah cok üzüldüm allahim ailelerine sabir versin iscilerinde günahlarini affetsin yerin kacmetre dibinde ekmek parasi icin calisiyorlar kiyamam ya cok üzüldüm:çok üzgünüm: