2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Benimkilerde kesin sarkar onun için ben meme küçültme operasyonlarınıda araştırıyorum şimdidenkaydirigubbakcemile3
Emzirme bittikten itibaren 3 ay sonra yapılabiliyormuş aklinialirimsmile
Ciddi ciddi düşünüyorum yaptırmayı..

canım 2 sene beklicen ozaman..valla bende yaptirmayı düşünüyorum dün derya baykalın programında izledim..üstelik genel ansteziylede yapmıyorlarmıs artik sadce göğüsleri uyuşturup ve hastayı sakinleştirip yapıyorlarmışş..
bende ciddiciddi düşünüyorum

ya gerçekten insan nekadar bakımlı hissediyor kendini..bende kat felan ettridim kaş bıyık v.s hepsini hallettim..
ama şu boya işini yapamıyorum ya o sinirimi bozuyor saclrim iki renk oldusempatiksalakcinni

doğal boyalar varmış onlarla boyat 3 yada 4 aydan sonra izin veriyo doktorlar die biliyorum bi sor dr.una...

Teşekkür ederim bende kızının yanaklarına hastayım:1hug:

Acaba sürsem mi :bbo: dökülürmü benimkilerde:bbo:
Valla bilmiyorum herkes doğumdan sonra dökülüyor dedi ama ben d ebilmiyourm ki. Ben duş sonrası ıslakken bebe yağı sürüyorum.Bir de çıkınca normalde sabah akşam sürmek gerekiyor ama ben bir sabah sürüyorum uuf :( bir karışımım var onu sürüyorum.Forever living diye bir marka var ya aloe veralı her şeyi onun bazı ürünleirni karıştırdım güzellik uzmanım tavsiyesiyle. ama bir de lierac alıcam. Doktora diyorum ne süreyim diye daha erken ama lierac olabilir mustela olabilir dedi bir sürü bir şey saydı unuttum gerisini :D

canım 2 sene beklicen ozaman..valla bende yaptirmayı düşünüyorum dün derya baykalın programında izledim..üstelik genel ansteziylede yapmıyorlarmıs artik sadce göğüsleri uyuşturup ve hastayı sakinleştirip yapıyorlarmışş..
bende ciddiciddi düşünüyorum

Lokal anestezi olması çok iyiymiş kaydirigubbakcemile5
Bu genç yaşımda neden sarkık memelerle gezeyim canım ortada zaten büyüklerdi şimdi iyice büyüyecekler :umursamaz:
Yok yok bende kesin yaptıracam..zemuszemus
Forumda yaptıranları okuyorum acayip memnun herkes

Lokal anestezi olması çok iyiymiş kaydirigubbakcemile5
Bu genç yaşımda neden sarkık memelerle gezeyim canım ortada zaten büyüklerdi şimdi iyice büyüyecekler :umursamaz:
Yok yok bende kesin yaptıracam..zemuszemus
Forumda yaptıranları okuyorum acayip memnun herkes

çok iyi ya canm..benim yakın akrabam yaptırdı kız 29 yaşında bir çocuk dogurdu felalket ötesi yani hani şu memeleriyle cola kutularını patlatan kadın varya onun gibiydi..kız birde zayıftı yani o halde çok kilolu duruyodu yaptırdı nasil rahat etti..süperde görünüyor valla..
bende dolasamam o memelerle bide benim ikinci çocuk düşünseneesempatiksalakcinni

ya gerçekten insan nekadar bakımlı hissediyor kendini..bende kat felan ettridim kaş bıyık v.s hepsini hallettim..
ama şu boya işini yapamıyorum ya o sinirimi bozuyor saclrim iki renk oldusempatiksalakcinni

Benim saçlarım da röfleli ve yaptırma zamanım geldi.
Doktora sordum 3 ay geçtiği için yaptırabilirsin önemli olan anne adayının kendini iyi hissetmesi dedi bende en kısa zamanda yaptıracam röflemi

kızlar bu arada bir öneirm var facebook hesabi olupta görüşmek isteyn varsa bana özelden mesaj atabilir ordanda tanırız birbrimizi..

güzel ciciler al cumartesi gösterirsin bize cicilerini hadi bakalım :))
GÖzÜnaydın bıjoux aıle saadetı hadı bakalım ıyı alıŞverıŞler
teşekkür ederimm opuyorumnanaktan
Bijoux hoşgeldin ıstanbul'a zemuszemus
hoşbulduk hayatımm vereliniortak

hoşgeldin istanbula cnm, şansına hava kapalı bugün, neyse boşver buranın benzin kokan havası bile bi başka oluyo, sana annenle ii gezmeler cnm, bugün perşembe pazarı var talan edersiniz artık orayı, ooohhh benim içinde gez zeynepcim...
hoşbulduk canım opuyorumnanaktan valla perşembe pazarına gittik. sen yazınca ne şaşırdım kaydirigubbakcemile3 ama bişey bulamadık pazarda, kahvaltılık falan aldık..

bijoux gözün aydın canım olumunekankayizsmile ohhh ne güzel istanbuldasın gez dolaş. cicilerini al resmini koyarsın göbük şova ordan bakarız bizde.
valla canım inanır mısın hiçbişey bulamadım. sadece bir hamile gömleği aldım o kadar. sadece bir yer hamile pantolonu satıyordu o da cok pahalıydı. hadi güzel olsa razıydım alacaktım, yarın kadıköy tarafına bakıcam. bugün maltepeye baktım..

Bende inanmam öle şeylere, benim saçımla çocuğun ne alakası var ki, o zaman tırnak da kesmeyelim, diğer kıllarımızıda almayalım olacak işmi yani, neyse herkesin inancı kendine tabi, ama nerden çıkıyo böle şeyler annamdım, kestirmeyip yinede bebeği ölenler ne desin o zaman...
kesinlikle aynı fikirdeyim vereliniortak

bijoo hosheldin istanbula hihoyyyt
hoşbulduk canımm kaydirigubbakcemile3

bijoux gitmissin istanbula bol bol gez ve dinlen kendinede güzel cicilerde al bizede gösteropuyorumnanaktan
bulabilirsem inşallah göstericem canım kaydirigubbakcemile3

Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni[/I]
canım dr um dedi ki olabildiğince kozmetik kullanma. doğal yağlar kullan dedi. bilgin olsun..

kızlar ayaklarımıza karasular indi annemle. hava bir sıcak oldu bir anda oyy.. elimde montum dolandım durdum bari işe yarasaydı :bbo: gece yolculuğun verdiği yorgunluk da bir yandan. annemle hiç eve gelemicez sandık ama şükürler olsun sağsalim geldik. pazarda da karnım o kadar ağrıdı ki hiç öyle olmamıştım.. şimdi yatıcam dinlenicem hepinizi kocaman öptüm..
[/B]

çok iyi ya canm..benim yakın akrabam yaptırdı kız 29 yaşında bir çocuk dogurdu felalket ötesi yani hani şu memeleriyle cola kutularını patlatan kadın varya onun gibiydi..kız birde zayıftı yani o halde çok kilolu duruyodu yaptırdı nasil rahat etti..süperde görünüyor valla..
bende dolasamam o memelerle bide benim ikinci çocuk düşünseneesempatiksalakcinni

kizlar herşey bitti göğüsmi yaptirios şimdi zemuszemus
benimkiler yapili ama noolcak bakalim son hali kaydirigubbakcemile3

Doktora sordum 3 ay geçtiği için yaptırabilirsin önemli olan anne adayının kendini iyi hissetmesi dedi bende en kısa zamanda yaptıracam röflemi

yaa öyleyse bende bir doktoruma danişamda hemen yaptırim..valla kendimi hiçde iyi hissetmiyorum iki renk saçlakaydirigubbakcemile3

Benim saçlarım da röfleli yarın ben de sorayım dr uma bakalımm. yazayım bi kağıda sorularımı unutuyorum yoksa:)

Evet işte büyük göğüs kilolu gösteriyor insanı..
Birde bu ameliyatların bir çoğunu devlet karşılayabiliyormuş eğer ölçüler standartın üstündeyse

Back
X