hadi yaaaa burası felaket şuan.Hala da yağıyor hem de :)aaa bizim burası günlük güneşlik hiç yağmur yok valla...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaaaa burası felaket şuan.Hala da yağıyor hem de :)aaa bizim burası günlük güneşlik hiç yağmur yok valla...
ya yapmazlarmı gerçekten yapıyorlar indirim..gerçekten işinin ehli olmasi lazim şu derya baykala çıktı dün bir kadin bidaha çıkarasa ismini alim ben bari
evet cnm ya allah kimseye vermesinnn çok zorrr hem de çok zor aman amannn.Bu arada snele yaşıtmışız biz :) ben de 85liyimay canim ya polen alerjisi olanlar zaten yaz gelsin istemezler bilirim yakınımda var..
çok zorluk çekiyorlar nefes alamıyorlar bazen..özellikle astım hastaları..
sanada çok geçmiş olsun cnaim bak sevndim bugün senin adina:1hug:
al valla böle kişileri araştırmak lazım...
evet cnm ya allah kimseye vermesinnn çok zorrr hem de çok zor aman amannn.Bu arada snele yaşıtmışız biz :) ben de 85liyim
kilona ve vücut yapına göre değişiyormuş Nalancım gidip muayene olmak gerekiyormuş heyete mi ne gönderiyorlarmış karar verildikten sonra ssk karşılıyormuş
amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnn :)evet cnaim ya ben takipçisi olucam emin olablirsin
evet canim ya aynı yaştayız..bende onu dicektim şimdi..inşşallah tez zamanda kurtulursun şu dertten:Saruboceq:
selam kızlar
yaa benim yazdığım mesajlar görünmüyomu acaba?eğer bunu okuyan biri varsa lütfen cevap yazsın yoksa görünmez olduğumu düşünmeye başladım.
selam kızlar
yaa benim yazdığım mesajlar görünmüyomu acaba?eğer bunu okuyan biri varsa lütfen cevap yazsın yoksa görünmez olduğumu düşünmeye başladım.
Selam görünüyor en azından bunu gördüm :)selam kızlar
selam kızlar
kızlar bana müsade benim fındıkım uyandi hepinizi öpüyroum..karnini doyurayim bebişiminöpüldünüzzopuyorumnanaktan
selam canım,
ewet gayet net görünüosun zemuszemus
kızlar bana müsade benim fındıkım uyandi hepinizi öpüyroum..karnini doyurayim bebişiminöpüldünüzzopuyorumnanaktan
selammmm nasılsınızzz
hava çok sıkıcı . çok canım sıkıldı bugünn kafamçokkarıştı
dudağımda kocamann uçuk çıktı kaşınıyor bide sinir oldum mafoldumben