Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler canım darısı bütün bekleyen annelerimizin başına inş.
Gunaydin arkadaslar,
Sali gunu kanamam oldu doktor eve geldi ve baktiginda bebegin 24 saat icinde dusecegini soyledi hic sebebsiz yere. Ve sonuc olarak malesef bebegimle dun aksam tuvalette tanistim cok agladim halada agliyorum. kocaman olmustu. Daha onun kesesini gormeden kalp atisini duymadan birakti beni. icimde hep bir suphe vardi ama sebebsiz yere neden dustu onu anlamiyorum. Birdaha hamile kalmaktan cook korkuyorum yine aynisi olacak diye. Halbuki hic agir is yapmiyordum herseyi yeri yerinde yapiyorum. Allahim kimseye bu aciyi yasatmasin. dunden beri gozumun onunden gitmiyor. Bebeklerinize iyi bakin saglicakla kalin insallahh
Ben sizi hep takip edecem insallah bebeklerinizi sagsaglim kucaklariniza alirsiniz.
günaydın kızlar doktor progestan verdi eczaneye sordum günde 3 sefer dedi sizlerden kullanan vaarmı kaç kere kullanıyorsunuz...
bis daha çok yeniyis kızlar :4+4
dün kavrengi akıntım oldu çok korktum doktorumu aradım ama progestan vermedi
sadece dinlen dedi.yatak döşekte yatmana gerek yok dedi
ama ben hiç kalkmadan yatıorum
dün ve bugün adet günümdü belki ondandır diorum ama emin değilim bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
bundan önce 3 bebğimi kalbi durduğu için kaybettim bu bebişimi kucağıma almayı istiorum.alllah hepimiizn bebişini korusun rabbim
kizlar ya ben cok halsizim bugün alisverise gittik iki saat gezdik kendimi eve zor attim bayilacak gibi oluyorumakannehirbirde midem cok eksiyor:bbo:
Canım aramıza hoşgeldin. Banada olmuştu. Yerleşme kanaması olabilr
hoşgeldin hayırlı olsun. ekliyorum listeye cnmSlm arkadaŞlar ............
Aranıza yenı geldım kabul edersenız.....
Bende sızler gıbı hamıleyım ve tahmını dogum 23 kasım 2010
tabİkİ son adetİme gÖre hesaplanmıŞ,bakalım yarın randevum var İnŞ herŞey yolunda ve bende umarım yarın keseyİ gÖrÜrÜz ve bebİŞİde ?????
En gÜzel hedİyem olur bana cÜnkÜ yarına dogum gÜnÜmde var!!!!
Saglıklı olsunda .....
Sİzce gÖrÜrmÜyÜz yarın bİrŞey ????
hayırlı olur inşallah. ama doktora keske gitsen bir sorun varsa en azından başından önlemini alır...Hepimiz için hayırlısı olur inş. Ben 8. haftadan önce gitmeyi düşünmüyorum doktora.Çok da merak ediyorum ama sabretmeye kararlıyım
çok sevindim. hemen güncelliyorumbafo'cum,
bende keseyi gördüm, çok şükür.
geçen perşembe gördük keseyi, bir hafta boyunca çok yoğundu işlerim, çok yoruldum.
akşamda gelince yemek yapıp, yiyip, hemen uzanıyorum, haliylede bir saate kalmaz uyuyorum.
bol bol akşamları dinlenmeyr çalışıyorum.
o yüzden siteye giremedim.
yeni gelen arkadaşları da tebrik ederim. hayırlısı ile sağlıkla, allah bebeklerimizi kucaklarımıza almayı naip etsin.
kendinize iyi bakın anneler....
hoşşgeldin sana da hayırlı olsun cnmmerhaba kıslar
bende aranızdayım artık
LİSTEYE EKLERSENİZ ÇOK SEVİNİRİM
son adet tarihim:21 şubat
tahmini doğum:28 kasım
yaşım :27
bende de var mide ekşime olayı 1 haftadırkizlar ya ben cok halsizim bugün alisverise gittik iki saat gezdik kendimi eve zor attim bayilacak gibi oluyorumakannehirbirde midem cok eksiyor:bbo:
Bende varım,
Allah tamamına erdirsin hepimizi hayırlısıyla
sat: 10 şubat
doğum sezeryan olacağı için kasım başı gibi zamanı kesin değil.
kilom 62,
keseyi gördük cumartesi günü. 27 Martta yine kontrole gidicem.
Ayrıca henüz 15 aylık bir kızım var bu da sürpriz yumurta oldu.
sana da hayırlı olsun kuzi. ilk bebek tup olduktan sonra ikincisi normal mi oldu... bizimde ilk tüp bebeğimiz çok sevindimASİVEMASMAVİ
ben ilk çocuğum tüpbebek olduğu için estrofem çok kullandım. hamileliğim yanılmıyosam 3.ayına kadar kullandım, tabi ilerideki sonuçlarını bilemem ama doktorum ısrarla kullanmamı istedi düşük tehlikesi vardı, birkaç doktora sormuştum zararı olurmu diye gerekiyorsa kullanılmalı dediler.
Ayrıca benimde biraz lekelenmelerim var doktor önce ilaç vermedi ama biraz çoğalınca progestan verdi.
günaydın herkese,
dün çok fena başağrısı ve mide bulantısı yaşadım. suda eriyen aspirin ve tuzlu krakerler iyi geldi. ilk defa hamile olduğumu anladım. Hep öyle olsam ne zor olur!
hoşbulduk canım çok teşekkür ederim
sen progestan kullandın mı
bide ne kadar sürdü çok korkuorum