Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar gercekten o yazdiklarinizi yiyiyormusunuzohaoldumsmile benim istahim iyice kacti iki kilo zayifladim cok halsiz ve sinirli oldum heralde progestandan bu sinir sizdede varmi
canım çıkarsandaaa bunları yemeye dikkat et çıkarsanda geri besinleri almış oluyosun önemli değil yeterki yee . ben çalışıyorum iş yerine gelip yumurtamı haşlıyorumm haa bunalrın yanında taze sıkılmış portakal suyu içiyorum gunde koca bir bardak rokamı yiyorum sabahları şuan belki benden beslenmeye başlamadı ama dikkat ediyorum yediklerime hazır çorba ketcap mayonez yada hazır meyve suyu kesinlikle yok herşey dogal olcak
çok normal ilk üç ay hiç kilo almayanlar var ve normali de o. ben de daha almadım kilo..ben 6 haftalık falan hamıleyım bu benım tahmınım 167 boyundayım 65 kıloyum daha hiç kılo almadım normal mı acaba
sezeen ben de can eriği çilek kiraz bekliyoruuum canım çekti yaaaaaa.az kaldı canım biz şanslıyız aslında yaz geldi yakında tüm meyveler sebzeler taze taze çıkıcak bende karpuz ve şeftaliyi bekliyorumm
bu hafta çilek çıkmış cnm gördüm marketlerdeeçok normal ilk üç ay hiç kilo almayanlar var ve normali de o. ben de daha almadım kilo..
sezeen ben de can eriği çilek kiraz bekliyoruuum canım çekti yaaaaaa.![]()
meybie cim geldi canım liste sağoll
ben her gün bir tane probiyotik meyveli yoğurt yiyorum. probiyotiklerin zararı yoktur diye biliyorum ama?
taze sıkılmış meyve suyunun ne zararı var merak ettim?
yolladım canımm ellerine sağlık şimdiden sağolözlemcim mail adresini özelden ver sanada mail atayım..diyetisyenin bana söylediği asla hamileyken taze sıkılmış meyva suyu bile içme dedi.tamamen kendisini ye dedi...
çok normal ilk üç ay hiç kilo almayanlar var ve normali de o. ben de daha almadım kilo..
sezeen ben de can eriği çilek kiraz bekliyoruuum canım çekti yaaaaaa.![]()
taze sıkılmış meyve suyunun ne zararı var merak ettim?
ama sonra doktoruma gittim anlattım, öyle bişey yok, zamanında birisi bozuk balık yemiş, aman yoğurtla yedim de zehirlendim demiş, dedi. Yani taze olduktan sonra bi zararı olmaz dedi.. ben de cildiye doktoruna gittim, anlattım ona da.... zehirlenme değildir kıvrandırırdı yoksa sizi de. Bu alerjik olabilir muhtemelen dedi hafif bi krem verdi 3 gün kullanın dedi, ama ben kullanmadım tabii bilmiyorumkismile
sonra iş yerine geldim, burda bi arkadaşım da hamile, dedi ki 8. haftanın içinde annelerin yüzünde lekelenmeler olabilirmiş ya da sivilcelenmeler, sonra bi internet sitesinden baktık yazıyo 8. haftada bu tip rahatsızlıklar olabilir diye... ya da bazen bünye şiddetli kusmalarda bu tür tepki verebiliyomuş...
o yüzden acaba kusma yaşayıp böyle yüzü kızaran ya da hamileliğinin 8. haftasına girip bu tür lekelenmeler duyan gören var mı diye sizlere sormak istedim bilmiyorumkismile
çok teşekkür ederim ilginiz içinn :lepi:
ben bu ara ne yesem çıkarıyorum ve yüzümde kırmızı nokta şeklinde sivlceler bastı.elmi yüzme değdiremiyorum.hamilkten galiba.sabundan bşka bişeyde kullanmamaya özen gösteriyorum.
canım ya nasıl içimi rahatlattın var ya anlatamam,, çok mutlu oldum opuyorumnanaktan
korkmuştum çünkü ters bişey mi var acaba diye :uhm: içimi rahatlattın...