Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bişey soracam size ama lütfen asmadan kesmeden bana yardım edin. Ben hamile kalmadan önce 1 hatta 1,5 paket sigara içiyodum. Bende bazılarınız okumuştur hiç bir aşerme bulantı falan yok. Haliyle sigara konusunda da bir tiksinme yok. Hatta canım daha da fazla istiyor. Bende Nikotin oranı en düşük sıgara alıp ağızlıkla içip günde 5-6 tane içiyorum hala naapcam nasıl bırıkıcam bilmiyorum. Aranızda benimle aynı durumda olan var mı. Varsa destek olup su iğrenç şeyi bıraksak beraber
ya arkadaşlar bende deli gibi yemek yiyorum doktor benim kilomda olan biri için çok normal dedi ama bu gidişle kapılardan sığmıycam
kızlar dün doktor kontrolüm vardı sükür bebis ii .. ben bulantıdan mahvoluyorum dün hastanede serum verdiler.. sırf bulantıda deil ki mide ile ilgili tüm rahatsızlıkları yaşıyırum.. gece mide agrısı ile uyanıyorum.. bide kanımda enfoksiyon cıktı sanırım faranjit olmusum doktor antibiyotik tedavisine basladı...kızlar hasta olduğunuzda kendi kendine gecer diye beklemeyin kanda enfoksiyon olması bebek icin cok zararlıymıs.... Allah yardımcımız olsun insallah 12. haftada tüm sikayetlerimiz bitecek.. doktorum bana bulantının olması iyi dir korkma sakın dedi.... bulantı biranda kesilirse sorun olabilirmis..... baska ne yazıcaktım yaaa neyse hatırlayınca yazarım.... kızlar kendinize ve bebislerinize iyi bakın... kader ortaklarım benimmmmmkaydirigubbakcemile2
canim daha kücükmüs zaten haftaya insallah görürsün:Saruboceq:cuma günü doktordaydım ama malesef göremedim doktor haftaya görürüz dedi bakalım inşallah çok sabırsızlanıyorum
kızlar dün doktor kontrolüm vardı sükür bebis ii .. ben bulantıdan mahvoluyorum dün hastanede serum verdiler.. sırf bulantıda deil ki mide ile ilgili tüm rahatsızlıkları yaşıyırum.. gece mide agrısı ile uyanıyorum.. bide kanımda enfoksiyon cıktı sanırım faranjit olmusum doktor antibiyotik tedavisine basladı...kızlar hasta olduğunuzda kendi kendine gecer diye beklemeyin kanda enfoksiyon olması bebek icin cok zararlıymıs.... Allah yardımcımız olsun insallah 12. haftada tüm sikayetlerimiz bitecek.. doktorum bana bulantının olması iyi dir korkma sakın dedi.... bulantı biranda kesilirse sorun olabilirmis..... baska ne yazıcaktım yaaa neyse hatırlayınca yazarım.... kızlar kendinize ve bebislerinize iyi bakın... kader ortaklarım benimmmmmkaydirigubbakcemile2
ya arkadaşlar bende deli gibi yemek yiyorum doktor benim kilomda olan biri için çok normal dedi ama bu gidişle kapılardan sığmıycam
Benimde acayip iştahım var ama kendimi zor tutuyorum.Hafif bişeeyler atıştırıp kalkıyorum.
selam kızlarrr
dün bebişimizi görmeye gittik gördük minnicikkk ama kalp atışlarını duymadık haftaya gitçez bakalımm .. hiç bi sorun yokmuş çok şüküür çevresinde kan falan yokmuş. dış gebelik de yokmuşş çok mutluyummm bide kalp atışını duysam süpper olacakkk ...opuyorumnanaktan
mide bulantım benim 3-4 gündür var daha yeni başladı .. ilk başlarda bende herşeyi yiyordum şimdi hiç bişey yiyemıyorumm kafamçokkarıştı
gözün aydın darısı başıma kaçıncı haftadasın ben hala göremedim bebişimi göstermiyo kendini haftaya tekrar gidicem umarım görebilirim artık
selam arkadaşlar.bizde pazartesi kalp atışlarını dumaya gidicez.inş duyarız.aslında 7.. haftada duyuluyo ama yaren senin duyulmamış.hesaplamada bi yanlışlık vardır belkide.ya da herkesin bir olmuyo demekki
ya bulantı diyince benimde hafta başında daha fazlaydı.şimdi baya azaldı.yukarda da okudum birden azalırsa sorun olabilir diye tedirgin oldm.inşallah bi sorun yoktur
canım bebegın ıcın cok sevındım. ilacı ne kadar kullanacakmıssınkızlar dün doktor kontrolüm vardı sükür bebis ii .. ben bulantıdan mahvoluyorum dün hastanede serum verdiler.. sırf bulantıda deil ki mide ile ilgili tüm rahatsızlıkları yaşıyırum.. gece mide agrısı ile uyanıyorum.. bide kanımda enfoksiyon cıktı sanırım faranjit olmusum doktor antibiyotik tedavisine basladı...kızlar hasta olduğunuzda kendi kendine gecer diye beklemeyin kanda enfoksiyon olması bebek icin cok zararlıymıs.... Allah yardımcımız olsun insallah 12. haftada tüm sikayetlerimiz bitecek.. doktorum bana bulantının olması iyi dir korkma sakın dedi.... bulantı biranda kesilirse sorun olabilirmis..... baska ne yazıcaktım yaaa neyse hatırlayınca yazarım.... kızlar kendinize ve bebislerinize iyi bakın... kader ortaklarım benimmmmmkaydirigubbakcemile2
hosgeldın hayırlı olsunKızlar bende kasım annesi olacağım inşallah.Biz daha çok yeniyiz.Muhtemel doğum tarihim 29 kasım.
selam kızlarrr
dün bebişimizi görmeye gittik gördük minnicikkk ama kalp atışlarını duymadık haftaya gitçez bakalımm .. hiç bi sorun yokmuş çok şüküür çevresinde kan falan yokmuş. dış gebelik de yokmuşş çok mutluyummm bide kalp atışını duysam süpper olacakkk ...opuyorumnanaktan
mide bulantım benim 3-4 gündür var daha yeni başladı .. ilk başlarda bende herşeyi yiyordum şimdi hiç bişey yiyemıyorumm kafamçokkarıştı